Znásilnění a krev ve Varech: Odporné, pryč s podobnou verbeží. Zrůda! Exsenátor Valenta ve varu

02.01.2022 15:25

„Neskutečné, odporné, pryč s podobnou verbeží,“ bývalý senátor Ivo Valenta důrazně odsoudil útok mladého Afghánce, který během silvestrovské noci pobodal ženu v Karlových Varech a další znásilnil. „Musíme se vzepřít multikulturní politice EU!“ reagoval na incident také šéf hnutí SPD Tomio Okamura, který rovněž případ označil za „odporný hnus“.

Znásilnění a krev ve Varech: Odporné, pryč s podobnou verbeží. Zrůda! Exsenátor Valenta ve varu
Foto: archiv I. Valenty
Popisek: Ivo Valenta

Dvacetiletý agresor, který do Česka přijel zřejmě z Německa, pobodal náhodnou kolemjdoucí v Karlových Varech. Krátce po příchodu nového roku pobodal náhodnou kolemjdoucí do hrudníku a břicha. Po ní si vyhlédl další, osmnáctiletou ženu, kterou znásilnil. Policie pachatele naštěstí zadržela krátce po činu.

„Neskutečné, odporné, pryč s podobnou verbeží!“ reaguje na incident Ivo Valenta. „Jedna žena těžce zraněná po brutálním útoku nožem, druhá dívka znásilněná. To vše na Nový rok mladým Afgháncem, který k nám údajně dorazil z Německa. Ženy přitom udělaly jedinou „chybu“ – byly jen v nesprávný čas na nesprávném místě. Tato zrůda je totiž podle médií potkala náhodně,“ dodává k tragickému případu.

Jedním dechem dodává, že přísun podobných imigrantů nesmíme dopustit. „Nepřizpůsobiví migranti ani další podobná individua u nás nemají co dělat! Nepřijatelný je pro mne i jejich pobyt v rámci zemí EU. Pakliže někdo nedokáže respektovat pravidla zemí, do kterých zavítá, ať táhne, odkud přišel, respektive měl by vědět, že nemá cenu ani zkoušet se sem dostat,“ dodává.

Znepokojuje jej, že aktuální migrační politika těmto lidem, dají-li se tak vůbec nazvat, bohužel spíše přihrává. „A to je špatně. Copak to bruselští úředníci nevidí? Kolik žen na to ještě doplatí?“ uzavírá Valenta řečnickou otázkou.

Když se informace dozvěděl i předseda SPD Tomio Okamura, vybuchl.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

„Odporný hnus. Policie vyšetřuje včerejší znásilnění 18leté dívky v Karlových Varech. Podezřelým je dvacetiletý migrant z Afghánistánu, který k nám přijel z Německa. Další ženu pobodal do oblasti hrudníku a břicha. Podezřelý byl zadržen,“ zahřměl Okamura ze sociálních sítí.

„Kolik znásilnění a jiných odporných činů musejí u nás ještě islámští a afričtí migranti udělat, aby si probruselští čeští politici uvědomili, že je nutné se jasně postavit proti globalistické a multikulturní politice Evropské unie?“ pokračoval ve slovní palbě.

Pod Okamurovým příspěvkem se rozjela živá diskuse s více než sto příspěvky. Zazněly výzvy, aby si lidé nenechali vzít krásnou Českou republiku, ale i varování, že se to vlastně nebude řešit.


 

 

Pozn. redakce: 79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozující server Parlamentní listy vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Synot

79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozovatele www.parlamentnilisty.cz vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty. Dalšími vlastníky společnosti OUR MEDIA a.s. jsou Michal Voráček, Jan Holoubek a Jiří Čermák.

Ivo Valenta

79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozovatele www.parlamentnilisty.cz vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty. Dalšími vlastníky společnosti OUR MEDIA a.s. jsou Michal Voráček, Jan Holoubek a Jiří Čermák.

autor: nab

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…