Novým asistentem v Jablonci je Čížek, z hostování se vrátil Ikaunieks

03.01.2022, 11:08
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (25)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Čížku, čížku...

Reagovat
Kepy_FCB

snad poslední půlrok Peltonce, v létě už bez licence a v likvidaci

Reagovat
smazaný uživatel

Taktéž doufám , teď píšou že Chlumecký k nám

Reagovat
smazaný uživatel

na jednu stranu si říkám-konečně. Na tu druhou, kdo je v lize nahradí?Další tým, co nemá ani svůj stadion?Aby za chvilku nehrálo ligu půlka týmů v boleslavi a ta druhá v ďolíčku..

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Pablos

Ikaunieks Já myslel, že už je dávno pryč mimo ligu... a on jen hostoval.

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Liquid

výborný útočník, ale Rada ho zku*vil

Reagovat
Pablos

to jsem tam měl napsáno dál, ale pak jsem to vymazal

Reagovat
Cotton

Od přestupu z Jihlavy do Jablonce nedal v lize gól.

Reagovat
Liquid

v Jihlavě byl výbornej, myslím že to byl možná i on kdo rozhodl, že premiéra Trpiše ve Slavii začne prohrou, ale v Jablonci podle mě doplatil právě na to, že je cizinec, že Rada je v tomto názorově shodný se Švancarou a ukázal to několikrát, jak se pustil do bookies kdy na výběr ligy proti Skotům správně nasadili vysoký kurzy u nás a on to nemohl překosnout, v tom Jablonci téměř nedostal prostor, a Rada preferoval i někdy trápící se Doležala

Reagovat
ondrasch77

Rada ale nemá problém s cizinci, sám hrál několik let v Německu, na konci kariéry i v Kanadě. (viz. tabulka níže, jen pro úplnost, Vatajelu byl u nás jen na jaro).

Ten cizinec musí být dobrej a když Doležal nastřílí 15 gólů za sezónu, pak má asi Ika trochu smůlu..., co si vybavuju, tak byl dost marnej.

https://www.fortunaliga.cz/klub/2019/kadr/4-fk-jablonec#roster

Reagovat
Liquid

Tak podstatná je minutáž, a v základu byl z těch 13 zápasů kolikrát ? No mockrát to nebylo, pokud vím hned v přípravě dával najevo, že Doležal bude číslo 1. Myslel jsem to hlavně tak, že když Doležal za půl roku snad nedal gól, tak ho tam plukovník cpal stále, s Lotyšem by podobnou trpělivost neměl. A pak se to sejde, když hráč kor cizinec necítí důvěru tak ta pohoda z Jihlavy je tatam.

Reagovat
ondrasch77

Tak samozřejmě že Doli dostává důvěru daleko víc (kolikrát mě to taky sere) než kdokoliv jinej, ale je to hlavně z důvodu, že už se mnohokrát osvědčil..., a přestože je dřevák, tak odvádí spoustu černé práce pro tým a nakonec ty góly taky dá. Loni, když Schranz prokázal, že je kvalitní útočník, tak hráli mnohdy na hrotu spolu, ale Ikaunikes prostě dobrej není (rád bych se mýlil).

Když byl u nás Lafata, tak kromě půlroku, kdy hráli spolu s Pekhartem ve dvojici na hrotu, tak tu šanci taky nikdo další nedostal. A trénoval to tenkrát Komňacký, takže to nebude asi jen o Radovi...

Reagovat
ondrasch77

Navíc v Jihlavě neměl konkurenci a Jihlava hrála úplně jiný styl fotbalu než Jablonec.

Myslím, že se neprosadí ani letos.

Reagovat
Sosi

Já to na sport.cz nerozklikával, protože jsem čekal chujovinu. A je to tu. Oni se už úplně posrali.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Sosi

Myslim sport, ne Jablonec

Reagovat
ondrasch77

Ten titulek, jo?

Trenérská rošáda v Jablonci.

Reagovat
Sosi

Jo. A k tomu fotka Rady. Z principu jsem neklikal, cekal jsem zradu a ta prisla. Radeji jsem sledoval jiny weby, zda tam bude neco seriozniho. A pak toto...

Reagovat
ondrasch77

Tady byl taky jiný titulek než ten aktuální?

Na tomhle mi nepřijde nic senzačního...

Reagovat
Sosi

Na sportu. A cekal jsem az se nejaka zprava objevi tady, abych vedel, o co skutecne jde

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
lichna.

Ja uz na to raději neklikam nikdy. Hrozna hovada.

Reagovat
Sosi

Asi tak. Nechapu, ze si tam nekdo neudela trosku etickou cistku, vzdyt jim jde reputace do prdele, sice nebi nikdy nic extra, ale odporny bulvar taky ne. To jim jde fakt jen o prachy a ne o oobsah?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele