25 let od svatby Václava Havla s Dagmar Veškrnovou: Připomeňte si nejlepší outfity bývalé první dámy

25 let od svatby Václava Havla s Dagmar Veškrnovou: Připomeňte si nejlepší outfity bývalé první dámy
Zdroj: Herminapress
Premiéru filmu Karel si paní Dagmar nenechala ujít v opulentním kožešinovém šálu, saténové halence, dlouhé krajkové sukni a fialových doplňcích v podobě lodiček a psaníčka. Vlasy ozdobila výraznou čelenkou, která budí dojem královské romance.Oblíbené boty Dior nazula Dagmar Havlová na křest svého dlouholetého přítele Michaela Kocába. Rozzářila jimi střídmý černý outfit.Letošní dlouho očekávané předávání cen Český slavík 21 navštívila v dlouhých saténových šatech v královsky modré barvě. Nádech výjimečnosti umocnila výrazným setem zlatého náhrdelníku a visacích náušnic.Svou přítomností podpořila paní Dagmar také tradiční charitativní VIP bazar Be Charity. Oblékla mladistvou bílou halenku a černé kalhoty jednoduchého stylu, záležet si přitom dala na roztomilé kabelce značky Dior v ikonickém sedlovém designu.+ 5 fotek+ 6 fotek

V sobotu 4. ledna 1997 se prezident Václav Havel tajně oženil s herečkou Dagmar Veškrnovou (68). Komorní svatbě za žižkovské radnici přihlíželi svědci Jan Tříska a Táňa Fischerová. Nevěsta se vdávala v jednoduchém bílém sáčku a černé sukni. Bývalá první dáma dnes nejraději investuje do ikonických módních doplňků, jejichž hodnota nezřídka přesahuje i 100 tisíc korun.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 03. 01. 2022 17:15

Paní Dagmar si od svatby drží elegantní styl lady, která v módě téměř nikdy nesáhne vedle. Ačkoli její outfity vždy působí jednoduše a decentně, nezapomíná je doplnit luxusními detaily

Na doplňcích Dagmar Havlová nešetří

Bývalá první dáma si například potrpí na ikonické, ale také výstřednější kabelky značek Dior, Louis Vuitton, ale především Chanel, jejichž pořizovací cena většinou nejde pod 100 tisíc korun.

Boty musejí být především pohodlné, Dagmar Havlová si proto oblíbila například kamínky osázené tenisky značky Dior, jejichž cena hravě přesahuje 22 tisíc korun. Společenské šaty jí několikrát nechal podle svého návrhu a na míru ušít její zesnulý manžel.

Protože v úterý uplyne pětadvacet let od utajené prezidentské svatby, připomeňme si nejvýraznější outfity, které první dáma v posledních letech vynesla do společnosti.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články