VEGANZONE rozšíří veganskou komunitu ve 196 zemích!

VEGANZONE, nepostradatelná „superaplikace“ pro ctitele vegeteriánského a veganského životního stylu, dokončila beta proces a byla spuštěna ve 196 zemích, aby mohla rozšířit veganskou komunitu.

Tato tisková zpráva obsahuje multimédia. Zprávu v celém znění najdete na adrese https://www.businesswire.com/news/home/20220103005333/en/

Superaplikační platforma VEGANZONE byla spuštěna, aby spojila téměř 100 milionů veganů po celém světě. Milovníci rostlinné stravy tam mohou sdílet společné hodnoty, objevovat restaurace v okolí, produkty, události, novinky, recepty a lidi!

Mezi nejoblíbenější funkce patří skener veganských výrobků a výrobků netestovaných na zvířatech, veganská kalkulačka, výživové hodnoty, restaurace poblíž, recepty a veganské novinky.

Žádný vegan na světě se už nebude cítit sám!

„Veganzone je tu proto, aby se každý, kdo se zajímá o život založený na rostlinách, cítil jako doma, mohl se ptát, snadno se učit a sdílet své zkušenosti. Chceme totiž, aby veganství bylo dostupné pro každého,“ řekl zakladatel a podnikatel Veganzone Murat Aksu.

„Aplikaci propagujeme také mezi vegetariány, protože mnozí z nich uvažují o tom, že se zcela zřeknou krutosti a stanou se vegany, a proto počet veganů na celém světě raketově roste. Veganzone je k dispozici zdarma v obchodě Google Play a App Store. Pojďte a přidejte se k nám!“ dodal.

3. nejlepší produkt měsíce v konkurenci 2 880 produktů na Producthunt.com

Veganzone byla serverem Producthunt.com v březnu vyhlášena nejlepším produktem dne, nejlepším produktem týdne a třetím nejlepším produktem měsíce v konkurenci 2 880 produktů.

Společnost Veganzone založili v březnu 2021 v New Yorku Selin Tuyen, Murat Aksu a Ogous Chan Ali. V březnu získala první investici od společnosti Focus Global Project v hodnotě 3 milionů dolarů a na únor 2022 chystá další investiční kolo pro nové investory.

VEGANI V ČÍSLECH

Pokud si veganské hnutí udrží současné tempo růstu, bude za deset let veganem nejméně každý pátý člověk.

Průzkum provedený pro charitativní organizaci Veganuary ukázal, že 32 % Američanů hodlá v roce 2022 jíst více rostlinných potravin.

Podle posledních odhadů je na světě 100 milionů veganů a 800 milionů vegetariánů.

Celkový počet veganů, vegetariánů a všech příbuzných kategorií se blíží 14 procentům světové populace – a každým dnem roste.

HYPERLINK

www.veganzone.com

https://www.vegansociety.com/news/media/statistics

https://www.vegansociety.com/news/media/statistics/worldwide

https://thevou.com/lifestyle/2019-the-world-of-vegan-but-how-many-vegans-are-in-the-world/

Zdrojová verze na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220103005333/en/

Kontakt pro média:

Anna Cohen

Bwo

anna@bwo.net

1-917-423-5804

Zdroj: Veganzone

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

Klíčová slova USA-internet-potraviny-zdraví-styl-firmy-Veganzone

Oblast
USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Kategorie
Média, společnost a životní styl
IT, telekomunikace
Potraviny, gastronomie
Zdravotnictví

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.