Škoda Auto vypisuje výběrové řízení na PR agenturu

úterý, 4. ledna 2022, 10:00 Aktuality, PR MediaGuru

Škoda Auto hledá nového dodavatele PR služeb pro tuzemský trh. Vypisuje uzavřené výběrové řízení.

Zdroj: Škoda Auto

Zdroj: Škoda Auto

Automobilka Škoda Auto vypisuje tendr na dodavatele PR služeb pro český trh. Jde o uzavřené výběrové řízení, do kterého bylo pozváno devět agentur na základě kvalifikovaného předvýběru. Vyhodnocení dvoukolového tendr u se předpokládá do konce února. 

„Dosud jsme s PR agenturami spolupracovali zejména na projektové bázi. Nyní chceme dlouhodobě posílit náš tým o dodatečné externí kapacity a také získat partnera, který bude přinášet nové podněty a inovace zvnějšku“, říká Pavel Jína, tiskový mluvčí a PR manažer Škoda Auto Česká republika.

Na přípravě výběrového řízení spolupracovala firma s Asociací Public Relations (APRA). „Mám radost, že si zadavatelé stále více uvědomují specifičnost nákupu profesionálních služeb, které jsou založené na lidech. Zároveň jsme si ověřili, že i v rámci nákupního systému největší tuzemské firmy se dá připravit efektivní proces, který se soustředí na to podstatné a nezahlcuje zadavatele ani uchazeče zbytečnou byrokracií,“ komentoval spolupráci za APRA Václav Pavelka.

-stk-