Hlavní obsah
Článek

Je jen málo sportů, kterým se bývalá vicemiss České republiky Klára Kováčová Medková (40), provdaná Kováčová, vyhýbá. Protože její manžel Radoslav Kováč musel některé kvůli fotbalu vynechávat, musela třeba sama své dva syny naučit lyžovat. "S oběma kluky jsem začala ve třech letech a musím říct, že jsme to oddřela já, protože manžel se bál kvůli možnosti zranění," vyprávěla.

"Po dvanácti letech, když ukončil profesionální kariéru, konečně lyžovat může. Stihli jsme to ještě před koronou, že jsme vyrazili poprvé společně. Ale jeho jsem to naštěstí učit nemusela, uměl to, je šikovný na všechny sporty. Ale má radši běžky, na které nutíme i kluky," usmívala se Klára, která sama vede vlastní fitko a sportu se intenzivně věnuje. "Co tedy nemusím, je ženský fotbal," přiznala.

Pokud jde o její fitko, je spokojená a sbírá inspiraci, aby to bylo ještě lepší. S manželem nedávno letěli do Anglie, kde Radek sbíral trenérské zkušenosti u Petra Čecha, ona zase u jeho ženy Martiny. O tom, jak výlet za novými poznatky probíhal, nám vyprávěla během focení nové zimní kolekce na hory. Přidala i návod na to, jak si po letech udržet partnerský vztah.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám