Další průšvih na Silvestru s Bohdalovou! Zhrzený Dejdar zuřil

Tak to je síla. Hvězdné obsazení jako je Bolek Polívka (72), Luděk Sobota (78), Josef Náhlovský (72) či Martin Dejdar (56), i tito herci se zúčastnili natáčení silvestrovského pořadu Největší flám s Bohdalkou, který uvedla Česká televize. O to větší překvapení se konalo, když scény s výše zmiňovanými herci televize prostě vystřihla. Martin Dejdar nazval pořad „odpaďákem“ a kolegové mu dávají za pravdu.

Pravdou je, že ČT bude chtít scénky divákům pustit, avšak neví se kdy a jak. „O scénky, které se do silvestrovského programu nevešly, diváci určitě nepřijdou. Řešíme, do jakého formátu je využijeme,“ řekla Blesku mluvčí České televize. Jenže to herce nezajímá, cítí se podvedeni. Údajně se účastnili proto, aby popřáli Jiřině Bohdalové originálním způsobem k narozeninám, ne aby figurovali v druhořadém sestřihu.

Pořad se vysílal před půlnocí na Silvestra a všichni v něm svým osobitým způsobem gratulovali Jiřině k jejím 90. narozeninám. A o to všichni, kteří se natáčení na Kavčích horách zúčastnili, stáli. Proto si udělali čas. Nikoli proto, aby se objevili v nějakém sestřihu.

Martin Dejdar si servítky rozhodně nebral a na Instagramu napsal, jak se věci mají. „Jo jo, tak mě vystřihli ze Silvestra pro Jiřinou Bohdalovou. Inu, to je život. Na druhou stranu dostat se do „odpaďáku“ s Bolkem Polívkou a dalšími legendami není zase tak špatné,“ píše. Zpěvák Ondřej Ruml odpovídá souhlasným komentářem. „Martine, jsme v tom odpaďáku spolu…“

Zato herec Luděk Sobota se naštval o dost víc a zařekl se, že už nechce s Českou televizí mít cokoliv společného. „Když mi volali z produkce, že mě vystřihli a budou to dávat někdy jindy, dost mě to naštvalo. Řekl jsem jim, ať mě už nikdy nevolají. Že s nimi už nechci mít nic společného,“ zuří Luděk. Prý ho oslovila sama Bohdalová a on přípravě obětoval spoustu času.

A co na to Jiřina? Ta se k situaci ještě nevyjádřila, ale spokojená nejspíš také nebude. Už tak to má její pořad nahnutý u diváků, kvůli absenci roušek a respirátorů v hledišti.

Zdroj: Instagram, Blesk