Telly na Black Friday nabídne Velký balíček na měsíc zdarma

Telly

Televize Telly připravila pro letošní Black Friday mimořádnou nabídku. Každý nový zákazník, který si aktivuje zkušební lhůtu, získá balíček s největším počtem televizních stanic na jeden měsíc zdarma.

 
 


 

Tarif Velký zahrnuje 120 televizních kanálů (73 v HD kvalitě) a běžně stojí 600 korun. Bezplatnou aktivaci pro nové zákazníky je nutné provést pouze v pátek 26. listopadu na stránce telly.cz/na-zkousku a po zakliknutí políčka Promo kód zadat BlackFriday21. Standardně nabízí Telly k bezplatnému vyzkoušení na 14 dní balíčky Malý a Střední.

Předplatné lze během 30denní zkušební doby kdykoliv zrušit. Po jejím uplynutí se předplatné začne účtovat standardním tarifem (600 Kč/měsíc), i poté jej lze kdykoliv zrušit a na následující měsíc se již částka neodečte.

„Naše letošní akce je speciální a proto trvá pouhý jeden den. Zákazníci díky tomu budou moci sledovat prestižní sportovní soutěže jako UFC, Ligu mistrů nebo Premier League a rovněž řadu filmových a dokumentárních kanálů,“ říká Jan Schöppel, marketingový ředitel televize Telly.

Ve zkušební verzi mohou zákazníci sledovat Telly na 1 zařízení. Využít k tomu můžou aplikace pro chytré televize Samsung, LG, Android TV nebo Apple TV, mobilní aplikace Android, iOS a iPadOS nebo webový prohlížeč. V placené verzi pak mohou zákazníci sledovat televizní vysílání až na 4 různých zařízeních. Telly celkem nabízí tři balíčky: Malý (obsahuje 64 kanálů, z toho 36 v HD kvalitě), Střední (102 kanálů, 60 v HD) a Velký (120 kanálů, z toho 73 v HD kvalitě).

Martin Žemlička




Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

TOPlist