Její reakce je vskutku překvapivá. „Nic nevím. Ráno prostě zmizel. Neřekl mi ani slovo. Dozvěděla jsem se to od známých, když si dal fotku na lyžích na facebook,“ řekla Blesku Patrasová ve středu ráno.

S tím ovšem Felix nesouhlasí. „Samozřejmě, že jsem manželce řekl, že odjíždím. Jí ale můžete říkat cokoliv, a ona si to potom stejně nepamatuje,“ ohradil se Slováček po telefonu.

„Na lyže jsem vyrazil se svým manažerem a koučem Vaškem, který na mě neštěká a neleze mi na nervy,“ vysvětlil Felix. „Byl jsem u toho, když to Dádě oznamoval,“ potvrdil jeho slova kamarád Václav Hejátko (45), který dělá muzikantovi v horském středisku Maria Alm společnost.

„Lyžujeme, jíme rakouské speciality, pijeme víno, mají tu skvělé červené, přes den si dáváme ale jenom radlera, abychom se na sjezdovce nepolámali,“ zdůraznil Slováček. 

V zasněžených Alpách se mu prý krásně daří zapomenout na rozchod s Lucií plný povyků i na občasné alkoholické scénky své ženy, k níž se po sedmi letech vrátil. S Vaškem je jim prostě blaze a o dámskou společnost také nouzi nemají, i když ji nevyhledávají. „Ženských tu je pěkných a jak jsou milý!“ netajil saxofonista, ovšem s dodatkem, že na nějakou další milenku už nepomýšlí. „Toho jsem si užil opravdu dost!“ dodal Felix.

Slováčkovo dovádění na sněhu muselo Patrasovou pořádně ranit. Už několikrát se totiž svěřila, že by s Felixem ráda vyrazila k moři, kde by své manželství mohli dát zase do pořádku. „Felix je na mě sice hodný, milý, ale je divný. Já mu peru, vařím atd., ale není to stále ono. Potřebovali bychom nějakou vpruhu. Měli bychom odjet někam daleko do tepla, mít zážitky a tam se oba pokusit dát psychicky dohromady. Já si tu zavřená v tom domě už zoufám,“ řekla Dáda v rozhovoru pro Blesk. 

VIDEO: Lucie Gelemová na Fantoma Opery dorazila bez Felixe! Co říká o návratu jejich vztahu?

Video
Video se připravuje ...

Lucie Gelemová na Fantoma Opery dorazila bez Felixe! Co říká o návratu jejich vztahu? David Turek

Fotogalerie
62 fotografií