V létě si manžel moderátorky a modelky Lucie Křížkové (37) David Křížek vyslechl rozsudek 3,5 roku za mřížemi. Navzdory soudem uznané vině má ale pořád řadu příznivců, podle kterých dvojnásobný táta do vězení nepatří. Mezi nimi je i Maroš Kramár

5. ledna se na Křížkově oficiálním instagramovém profilu objevil příspěvek s jeho kresbičkou, kterou vytvořil za mřížemi. Jachtařův účet v současnosti spravuje jeho manželka, a ta občas zveřejní i vzkaz, který David poslal z vězení. 

Na posledním obrázku nakreslil David zřejmě sebe samotného, jak se skrz zamřížované okno dívá do krajiny. V jeho cele je přitom po pás vody a v ní plavou vánoční dárky, které se kvůli zdím a mřížím nedostanou k těm, které by chtěl obdarovat. Na zádech má uvězněná postava nápis STRÁŽ - zřejmě jako náznak toho, že má bachaře neustále v zádech. 

Obrázek vyvolal vlnu solidarity a v komentářích se to jen hemžilo slovy podpory. A krásný vzkaz Davidovi poslal dokonce i Maroš Kramár. "Davide, vydrž. Ty tam vůbec nepatříš. Spravedlnost je někdy velmi nespravedlivá. Často na tebe myslím. Už abys byl venku. Vydrž," napsal herec. 

VIDEO: Odsouzený Křížek hraje se synem na útěk z vězení.

Video
Video se připravuje ...

Odsouzený Křížek hraje se synem na útěk z vězení. A radikální proměna Absolonové Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
73 fotografií