Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už skoro padesát let žije herec a bavič Luděk Sobota (78) ve vile na pražských Malvazinkách. V malebné čtvrti na Smíchově obklopené parky a zahradami se nachází celá řada stylových prvorepublikových staveb. Ta Sobotova pochází ze třicátých let.

Vilku, ze které dýchá historie, si Sobota zvelebuje se svou manželkou Adrienou. Do vily si manželé zakoupili řadu starožitných kousků, některé si nechali zrenovovat. Ve velkém prostoru se překvapivě nachází jen malá kuchyně a jídelní prostor. Naopak další místnosti jsou mnohem prostornější.

Když je venku teplo, relaxují Sobotovi na zahradě u bazénu nebo na terase. Vedle domu má z bývalé garáže přestavěný dům jejich syn Ladislav, který si pronajal i nedaleký bar a fitness centrum, kde mu pomáhá i maminka Adriena. Sobota v něm nedávno pokřtil svou knihu Paraziti mezi námi, kde mimo jiné s humorem sobě vlastním píše o svých dřívějších milenkách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám