Bundesliga - souhrn 18. kola: Dortmund se přiblížil k Bayernu

07.01.2022, 22:26, aktualizováno 09.01.2022, 19:27
Komentáře a souhrny
Radost hráčů Dortmundu (© AFP)
Dortmund otočil zápas ve Frankfurtu a na vedoucí Bayern Mnichov, jenž podlehl Gladbachu, ztrácí šest bodů. Hoffenheim si poradil s Augsburgem a posunul se na třetí příčku, protože Freinburg neudržel vedení proti Bielefeldu a po remíze 2:2 bral jenom bod. To platí i pro Leverkusen, jemuž nepomohl ani další gól Patrika Schicka. V neděli slavily 1. FC Köln a Bochum...

VfL Bochum - VfL Wolfsburg 1:0

09.01.2022 17:30

Góly: 65. Miloš Pantović

V neděli se potkaly také dva sousedé z dolní poloviny tabulky - Vfl Bochum a Vfl Wolfsburg. V nepříliš záživném utkání padla jen jedna branka a to do sítě brankáře Castellese. Autorem vítězné hlavičky se stal Miloš Pantović.

Pro Vlky z Wolfsburgu to byla už šestá porážka v řadě. Na druhou stranu je nutné podotknout, že se v Bochumi představili v oslabené sestavě.

Domácí měli od začátku navrch, ale k ničemu to nevedlo. První poločas nabídl jen jeden zajímavý okamžik a postaral se o něj hostující tým. Baku si dobře navedl balón ke střele a i s pomocí teče prosvištěl jen těsně vedle branky. V této době už Wolfsburg vyrovnal hru, ale o atraktivitě utkání nemohla být řeč.

A obraz hry se ve druhém poločase nezměnil, i když s šancí konečně přispěchali o domácí, ale Losill hlavičkoval jen do náruče Casteelse. V 65. minutě to konečně přišlo. Parádní centr z pravé strany vykouzlil Holtmann a hlavičkující Miloš Pantović poslal Bochum do vedení. Vlci měli na odpověď půlhodiny, ale vzhledem k jejich nulové potenci to bylo irelevantní.

Více informací k zápasu

Hertha BSC - 1. FC Köln 1:3

09.01.2022 15:30

Góly: 57. Vladimír Darida - 30. Anthony Modeste, 32. Ondrej Duda, 90+1. Jan Thielmann

Zásadní československou stopu zanechal tento bundesligový zápas. Český záložník Vladimír Darida a slovenský středopolař Ondrej Duda se gólově prosadili za své kluby, více spokojený byl každopádně druhý jmenovaný. Kolín nad Rýnem totiž zvládl úvodní souboj Rückrunde o něco lépe, Herthu skolil o dvě branky, a posunul se tak v tabulce už na průběžné šesté místo.

Domácí si vytvořili první větší šanci tohoto klání, v 5. minutě vypálil po zemi Maolida a svůj pokus tlačil na zadní tyčku, nicméně míč skončil těsně vedle tyčky. V 19. minutě se naopak osmělili též hosté, to když Schwolow, brankář berlínského celku, musel likvidovat zakončení Schauba, přičemž k dorážce se následně prosadil Duda, hlavičkoval však kousek mimo bránu.

Ve 28. minutě mohl dostat Herthu do vedení opětovně Maolida, jenže ve své tutovce selhal, a protože Kolín nad Rýnem na druhé straně již svou další větší možnost dokázal proměnit, mohl francouzský forvard dvou svých neproměněných příležitostí opravdu litovat. Centr Utha zleva využil hlavou jiný Francouz na hrací ploše, a to Modeste, který rozradostnil Die Geissböcke.

Berlíňany jako by tenhle moment psychicky jaksi trochu rozložil a jejich soupeř tuto možnou slabší chvilku náležitě využil. Ve 32. minutě zaznamenal druhý přesný zásah. Schmitz autové vhazování rozehrál na Kainze, ten si merunu u pokutového území chytře zasekl, jeho následný pas odvrátil bránící Stark pouze za šestnáctku, odkud střelou z první skóroval pohotově Duda.

V závěru poločasu mohl sebevědomí hostů posílit ještě jednou Modeste, tentokráte ho ovšem vychytal pozorný Schwolow. Hertha tedy mohla duel zdramatizovat, takový počin se jí zdařil v 57. minutě, to když Darida poslal balón z přímého kopu ke vzdálenější tyči, ačkoli původně chtěl spíše centrovat. V nastavení ale pojistil Kolínu nad Rýnem vítězství po sólu Thielmann.

Více informací k zápasu

Eintracht Frankfurt - Borussia Dortmund 2:3

08.01.2022 18:30

Góly: 15. Rafael Borré, 24. Rafael Borré - 71. Thorgan Hazard, 87. Jude Bellingham, 89. Mahmoud Dahoud

Frankfurt se na konci uplynulého roku dostal do vynikající formy a tu potvrzoval i během úvodních sedmdesáti minut proti vysoce favorizovanému Dortmundu, jelikož vedl 2:0. Nicméně poté inkasoval hned třikrát a nakonec zůstal s prázdnou po porážce 2:3. Eintracht tak přišel o svou šňůru tří vítězných utkání v řadě a v tabulce zůstal na sedmém místě se sedmadvaceti body, naopak Borussia stáhla manko na vedoucí Bayern.

Žlutá ponorka si díky fantastickému sobotnímu obratu upevnila druhou pozici Bundesligy a se sedmatřiceti body na kontě ztrácí na obhájce mistrovského titulu už "jen" šest bodů. Svou úvodní možnost si vypracovala ani ne po dvou odehraných minutách, kdy z dvanácti metrů tvrdě vypálil Meunier a jeho křížnou dělovku dokázal brankář Trapp fantasticky vytěsnit na levou tyč, od které se balón odrazil do zámezí.

Eintracht z ničeho nic prorazil přesně po čtvrthodině hry. Přímý volný kop Kostiče přistál na kopačce nabíhajícího Santose Borrého, jenž míč tečoval ke vzdálenější konstrukci a ten i s trochou štěstí doputoval za brankovou čáru. Stejný hráč překvapivě navýšil vedení svého výběru za dalších devět minut. Šestadvacetiletý kolumbijský forvard se před hranicí brankového území dostal k odraženému balónu a chytře ho usměrnil do pravého spodního růžku.

Mírný outsider dokonce mohl přidat třetí trefu po odehrané půlhodině, ale N'Dicka nakonec síť nerozvlnil. Hosté chtěli snížit své manko v nastaveném čase prvního poločasu, avšak po rohovém kopu a hlavičce Hummelse předvedl vynikající zákrok Trapp a poté dorážející Malen trefil z bezprostřední blízkosti pouze bližší tyč. Frankfurt po změně stran skvěle bránil a Dortmund vůbec k ničemu nepouštěl, jenže ten přeci jen zavelel k obratu v 71. minutě.

Na rozdíl jediného gólu snižoval Thorgan Hazard, neboť ani ne po šesti minutách strávených na trávníku obdržel přesně načasovanou přihrávku od norského ostrostřelce Hålanda a z dvanácti metrů překonal bezmocného Trappa přízemním pokusem ze středu šestnáctky. Borussia od této chvíle zvyšovala svůj tlak a ten vyvrcholil dvěma rozhodujícími brankami během necelých tří minut.

V 87. minutě srovnal stav teprve osmnáctiletý anglický záložník Jude Bellingham, když po načechraném centru Meuniera z pravého křídla stanul zcela zapomenut před hranicí brankového území a pohotovou hlavičkou zamířil do levého dolního růžku mimo dosah přesouvajícího se domácího strážce.

Svěřenci trenéra Marca Roseho převrhli misky vah na svou stranu v předposlední minutě základní hrací doby. Hrdinou se stal syrský rodák Mahmoud Dahoud, který po chybě rivala ve středu hrací plochy vypálil z osmnácti metrů a jeho skákavý pokus zapadl k pravé tyči kolem zoufalého Trappa. Naprosto otřesený Frankfurt se ve zbývajícím průběhu již vůbec na nic nezmohl.

Více informací k zápasu

RB Lipsko - 1. FSV Mainz 05 4:1

08.01.2022 15:30

Góly: 21. André Silva (pen.), 47. Dominik Szoboszlai, 58. Christopher Nkunku, 61. André Silva - 57. Jae-sung Lee

Pochopitelně nezpochybnitelnou skutečností je, že hosté hráli 70 minut o deseti a v tabulce se propadli za Lipsko. "Rudí Býci" zatím neprožívají nejpovedenější sezonu, avšak pohárové příčky mají stále na dohled.

První velká šance se v Red Bull Areně odehrála ve 13. minutě. André Silva zakončoval hlavou a - jak se později ukázalo - teprve se zastřeloval. V závěru úvodní dvacetiminutovky přišla řada na Dominika Szoboszlaie, který pořádně protáhnul Robina Zentnera. Za necelých 60 sekund zastavil Alexander Hack pravou rukou na brankové čáře střelu Andrého Silvy.

Rozhodčí Deniz Aytekin nejenže ukázal na penaltový puntík, ale zároveň stopera Mohuče vyloučil. Nařízené "pětky" se chopil André Silva a s velkou pravděpodobností by skóroval, i kdyby muž v rukavicích uhodnul směr - 1:0. Následující minuty nepřekvapivě patřily "Rudým Býkům". Ale s výjimkou pokusu Kevina Kampla, který o kousek přeletěl břevno, se jim nedařilo vytvořit si pořádnou šanci.

Zato ve druhém poločase stačilo k dalšímu zásahu necelých pět minut. Nkunku ve vápně posunul na Szoboszlaie, jenž šajtlí pravé nohy cílil tváří v tvář gólmanovi přesně pod břevno. Sudí ještě celou situaci překontroloval na videu, ale žádný prohřešek proti pravidlům neodhalil - 2:0. Autor této druhé branky mohl záhy rozvlnit síť znovu, kdyby byl jenom o něco málo přesnější.

A tak se stalo, že v nevýhodě hrající hosté dokázali snížit. Běžela 57. minuta, když si Karim Onisiwo šikovně v šestnáctce Lipska zaseknul balon, načež jej posunul vedle sebe na Lee Jae-sunga, který měl čas na zpracování a následně díky spolupráci s brankovou konstrukcí upravil na 2:1. Jenže hned po rozehrávce bylo znovu všechno jinak.

Dominik Szoboszlai výtečeně načasoval přihrávku na Christophera Nkunkua, jehož oblouček byl zcela mimo Zentnerův dosah - 3:1. V ten moment patrně Bo Svensson na lavičce pochopil, že z tohoto duelu žádný bod nebude. Tím spíše, že za necelých 180 sekund přidal čtvrtou branku André Silva, když na hranici vápna ukořistil míč Szoboszlaiovi a ranou k pravé tyči dal výsledku jeho finální podobu - 4:1.

Zbývající minuty totiž už žádnou vyloženou šanci nepřinesly. Tedy možná s výjimkou technického obstřelu v podání Christophera Nkunku, který však devátou branku v sezoně zatím nezaznamenal.

Více informací k zápasu

Bayer Leverkusen - Union Berlín 2:2

08.01.2022 15:30

Góly: 38. Patrik Schick, 84. Jonathan Tah - 45. Grischa Prömel, 50. Grischa Prömel

Český reprezentant má tedy na kontě sedmnáct branek, přestože několik zápasů vynechal kvůli zranění. Die Werkself bude po osmnácti kolech patřit pátá příčka. Berlínský celek zůstává o jednu zpět.

Patrik Schick byl hodně aktivní už na samotném začátku zápasu. V 5. minutě mířil mimo. V té desáté zase po jeho hlavičce předvedl vynikající reflexy Andreas Luthe, který se musel krátce poté činit i proti dobré ráně z kopačky Floriana Wirtze. Za další minutku si naopak pořádně oddechl, že Jonathan Tah hlavou netrefil prostor u levé tyčky.

Během následujících minut se na brankové příležitosti marně čekalo. Více se hrálo ve středu pole. Až ve 38. minutě přišla chvíle Patrika Schicka. Hráč s číslem 14 na dresu nejprve zpracoval dlouhý balon, aby jej posunul na Moussu Diabyho. Ten si narazil s Paulinhem, avšak Luthe byl u míče o chlup dříve. Vyrazil ho ale pouze k Schickovi, který levačkou z úhlu poslal svůj tým do vedení - 1:0.

Ve 45. minutě vypálil Rani Khedira. Tuhle nepříjemnou ránu Lukáš Hrádecký ​jenom odrazil před sebe, kde hlavou bleskurychle zakončoval Kevin Behrens. I s touhle porážkou si finský gólman poradil, jenže Grischa Prömel mohl doklepávat z bezprostřední blízkosti - 1:1. Velká škoda pro skvadru Gerarda Seoaneho, že inkasovala vždy nepopulární "šatňák".

Mrzet to mohlo o to víc, že už pět minut po změně stran přiletěl do vápna domácího celku balon, který se dostal až k Maxi Krusemu. Třiatřicetiletý fotbalista chtěl zřejmě střílet, jenže místo toho stvořil ideální přízemní přihrávku pro Grischu Prömela, jemuž na malém vápně stačiho akorát nastavit pravačku - 1:2. Piero Hincapié vehementně reklamoval ofsajd, jenže právě on byl tím hráčem Bayeru, který si linii nepohlídal.

Sám Kruse mohl domácí zmrazit v 56. minutě, kdyby ovšem necílil jenom do boční sítě. Po necelých sedmdesáti minutách hry měl blízko k vyrovnání Paulinho. Andreas Luthe se vyznamenal. V 78. minutě to byl znovu Max Kruse, kdo pořádně vylekal Hradeckého. Po jeho střele se míč odrazil od břevna do bezpečí z pohledu muže v rukavicích.

V 84. minutě posunul Schick na Karima Bellarabiho, který z pravé strany odcentroval před bránu, kde nejvýše ze všech vyskočil Jonathan Tah a razantní hlavičkou srovnal na konečných 2:2. I proto, že v poslední minutě řádné hrací doby Hrádecký konečky prstů likvidoval šanci Andrease Voglsammera a že Bastian Oczipka v poslední příležitosti tohoto střetnutí našel pouze tyč.

Více informací k zápasu

SC Freiburg - Arminia Bielefeld 2:2

08.01.2022 15:30

Góly: 6. Janik Haberer, 46. Woo-yeong Jeong - 60. Masaya Okugawa, 87. Bryan Lasme

Svěřenci Christiana Streicha zůstali v aktuální sezoně posledním neporaženým týmem. Jenže od jedenáctého kola prohráli hned čtyřikrát, čímž se připravili o lepší příčku. Ani po tomto remízovém klání se nedá mluvit o nějakém zlepšení formy.

Do Europa-Park Stadionu mohlo přijít 500 diváků a divaček, kteří viděli první šanci ve 3. minutě, když se osmělil Vincenzo Grifo. Jeho pokus však nebyl přesný. Zato jeho spoluhráč si za necelých 240 sekund počínal o poznání lépe. Po rohovém kopu se k němu na hranici vápna odrazil balon a následná skákavá střela zapadla přesně k levé tyči - 1:0.

Po čtvrthodině hry znovu zkusil štěstí Grifo, ale počínal si stejně jako v úvodu tohoto střetnutí. Florian Krüger si naopak hodně věřil, jenže nepropálil hradbu těl před sebou. Masaya Okugawa ve 26. minutě střílel hodně nebezpečně, ale nakonec také o kousek nepřesně. Ve 33. minutě Vincenzo Grifo centroval na hlavu Jeonga Woo-jeonga, jehož výtečně vychytal Stefan Ortega.

Druhé dějství začalo pro Freiburg nejlepším možným způsobem. Korejec Jeong po Günterově centru tentokrát už hlavou nezaváhal, ačkoli mohl poděkovat pravé tyči, že stála na jeho straně - 2:0. V dalších minutách to vypadalo, že si Freiburg vedení pečlivě pohlídá. Nicméně po hodině hry převzal Okugawa míč od Serry a zpoza vápna vyslal nepříjemnou střelu, za kterou se Benjamin Uphoff stačil jenom ohlédnout - 2:1.

Střelec snižující branky o sobě dal zase vědět čtvrthodiny před koncem, jenže tentokrát mu ke gólu pár centimetrů chybělo. O vyrovnání se tedy musel postarat až jeho spoluhráč Brian Lasme. A to v době, kdy běžela 87. minuta. Jednoduše se z úhlu pokusil najít mezeru mezi tyčí a Uphoffem, což vyšlo na jedničku - 2:2. Náhradník za Marka Flekkena však svoje zaváhání napravil výborným zákrokem v poslední minutě.

Více informací k zápasu

TSG Hoffenheim - FC Augsburg 3:1

08.01.2022 15:30

Góly: 38. Ihlas Bebou, 44. Ihlas Bebou, 90+3. David Raum - 5. Michael Gregoritsch

Svěřenci Sebastiana Hoeneße pokračují ve velice kvalitních výkonech, k jakým dospěli už v závěru minulého kalendářního roku. V tabulce se pohybují vysoko navzdory tomu, že loňský suverénně nejlepší střelec týmu, dvacetigólový Andrej Kramarić, v tomto ročníku doposud skóroval jenom dvakrát. Opět jej musel zastoupit Ihlas Bebou, jenž k celkově osmé porážce die Fuggerstädter přispěl dvěma brankami.

Vypadalo to, že toto utkání začne pro domácí výborně. Z časomíry neuteklo ani 60 sekund, když Munas Dabbur dotlačil míč až za brankovou čáru. Jenže se ukázalo, že po obranném zákroku Niklase Dorsche zahrál rukou, takže stav byl nadále bezbrankový. To platilo až do 5. minuty, ve které na malém vápně stojící Michael Gregoritsch uklidil hlavou na místo určení centr Arneho Maiera od rohového praporku - 0:1.

Prakticky hned z protiútoku mohl nepozornost hostující defenzivy potrestat Bebou, avšak jeho ráně ve finále chybělo nějakých patnáct centimetrů. Další střela patřila Chrisi Richardsovi, ale nebyla přesná. Ve 37. minutě musel kvůli zranění stehenního svalu střídal Pavel Kadeřábek. Na hřišti se tedy nepotkal s Janem Morávkem, který za Augsburg naskočil do zápasu až ve druhé půli.

V každém případě krátce po nuceném odchodu českého reprezentanta se ve skluzu prosadil před bránou zcela nehlídaný Ihlas Bebou - 1:1. Rodák ze západoafrického Toga stihnul do poločasového hvizdu skórovat ještě jednou, když na malém vápně lehce tečoval pobídku od Kevina Akpogumy. Mohl se tak radovat ze sedmého přesného zásahu v sezoně - 2:1.

Druhý poločas začal stejně jako ten první, totiž Kramarićovou příhrávkou na Dabbura. Jenže tentokrát se vítězem stal Rafal Gikiewicz, který následně upřel hattrick Bebouovi. Bezprostředně po příchodu Jana Morávka si dělal zálusk na svůj první bundesligový gól Američan Ricardo Pepi. Jenže neskóroval, což se nepodařilo ani jeho protihráči Baumgartnerovi v 85. minutě. Úspěšný byl až v nastaveném čase David Raum, protože z první nasměroval do sítě Ruttnerův centr z pravé strany - 3:1.

Více informací k zápasu

Greuther Fürth - VfB Stuttgart 0:0

08.01.2022 15:30

Góly: -

Pro domácí se přesto jedná o vcelku významný okamžik, neboť si díky ní připsali do tabulky šestý bod. Asi netřeba upozorňovat, že jejich setrvání v soutěži by se v podstatě už po osmnácti odehraných kolech rovnalo menšímu zázraku. Ostatně také Stuttgart bude mít zřejmě ještě plné nohy práce s tím, aby po dvou letech mezi elitou znovu nesestoupil.

Úvodní minuty se nesly spíše ve znamení nepřesností. Výjimku tvořila snad jenom střela Branimira Hrgoty, jenž byl naopak až příliš přesný, takže Florian Müller bez problémů zasáhnul. V 18. minutě se chopil Pascal Stenzer rozehrávky přímého kopu z nějakých pětadvaceti metrů. Svatyni domácího výběru však o dobrý metr překopnul.

Následně zkusil štěstí Saša Kalajdžić, ale do rány si mu obětavě stoupnul Nick Viergever. Právě dvaatřicetiletý Holanďan při další akci pobídnul Hrgotu, který v dobré pozici hlavou nepřekonal hbitého gólmana. Ve 26. minutě přišla opět řada na Kalajdžiće, jehož nůžky nebyly gólové. O další pokus se postaral Orel Mangala. Vzpomínat se na něj ale určitě nebude.

Po změně stran se do míče opřel Timothy Tillman, avšak prostor mezi třemi tyčemi netrefil. V 55. minutě Jeremy Dudziak sice šikovným lobem vyšachoval ze hry Müllera, ale za svého brankáře zaskočil ve správný čas na správném místě stojící Hiroki Ito. V 65 minutě se nadechnul Marco Meyerhöfer k působivému sólu, kterému chyběla jenom ta vedoucí branka.

Další příležitost měl hostující Chris Führich, nicméně v podstatě navázal na spoluhráče Mangalu. V 80. minutě se pořádně zapotil Sascha Burchert, když těsně stačil vyrazit do brány se snášející centr. Z dorážky pak neuspěl ani Wataru Endo, ani Chris Führich. Tečku za celým duelem udělal Pascal Stenzel se svou dosti nepovedenou střelou.

Více informací k zápasu

Bayern Mnichov - Borussia Mönchengladbach 1:2

07.01.2022 20:30

Góly: 18. Robert Lewandowski - 27. Florian Neuhaus, 31. Stefan Lainer

Úřadující německý mistr sice nemohl nasadit všechny hráče obvyklé základní sestavy, ale přesto se na trávníku Allianz Areny objevila hvězdná jména. Včetně Roberta Lewandowskiho, který si připsal na konto jubilejní dvacátý gól. Na body to však tentokrát nestačilo.

V 9. minutě došlo na první zajímavý moment zápasu. Serge Gnabry napálil odražený balon Sommerovým směrem, ale brankář hostujícího celku si poradil. Stejně si vedl o čtyři minutky později, když výborně zmenšil střelecký úhel proti zakončujícímu Lewandowskimu. V 18. minutě už se ale polský kanonýr dočkal, jelikož po přihrávce od Thomase Müllera vyslal svou ránu na bližší (pravou) tyč - 1:0.

Následně to zkusil Marcel Sabitzer, jenže nebyl přesný. A tak se stalo, že Hříbata v minutě sedmadvacáté vyrovnala skóre. Centr z pravé strany chtěl Joshua Kimmich odkopnout do bezpečí před dotírajícím Breelem Embolem. Nechtíc však namazal na volej Florianu Neuhausovi, který z hranice malého vápna nasadil Svenu Ulreichovi housle - 1:1.

Po půl hodině hry nastřelil Matthis Ginter protihráče, takže se kopal rohový kop. Luca Netz posadil kulatý předmět přímo na hlavu Stefana Lainera a díky odrazu od země mohli svěřenci Adihu Hüttera znovu slavit - 1:2. Střelec této branky měl v závěru poločasu ještě jednu šanci, nicméně cílil pouze do boční sítě.

Ke slovu se dostal také Embolo. A málem skóroval, kdyby svoji pravačkou míč nevyrazil nad břevno Ulreich. Před odchodem do šaten ještě z velkého úhru orazítkoval Lewandowski pravou tyč, načež se mohl zakončovat osamocený Müller, jenže na brankové čáře stojící Ginter zachránil svému týmu poločasové vedení.

Ve druhé půli trvalo 11 minut, než došlo na první nebezpečný pokus. Postaral se o něj Jamal Musiala a Sommer výtečně vyrážel. Po hodině hry posouval hlavou míč k brance Thomas Müller a Kimmich těsně nedosáhnul. Nutno dodat, že muž v rukavicích by patrně stihnul zakročit. A když už byla švýcarská jednička klubu z Mönchengladbachu překonána, pomohlo jí po Lewandowskiho ráně břevno.

Hostující defenzivní borci si obětavě stoupali do soupeřových střel. A když už nějaká prošla, věděli, že jejich gólman chytá povedený zápas. V 84. minutě se mezi střelce mohl zapsat Alassane Pléa, avšak Niklas Süle se stihnul včas vrátit. Bayern tedy spíše než na absence doplatil na střeleckou smůlu. Náskok na čele je ale pořád dostatečný. Borussia po šesté výhře poskočila na dvaadvacet bodů.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Bayern Mnichov18141357:1843
2.Borussia Dortmund18121544:2837
3.TSG Hoffenheim1894538:2731
4.SC Freiburg1886430:1830
5.Bayer Leverkusen1885542:3029
6.1. FC Köln1877430:2828
7.Union Berlín1877425:2328
8.Eintracht Frankfurt1876529:2727
9.RB Lipsko1874734:2325
10.1. FSV Mainz 051873826:2124
11.VfL Bochum1872917:2623
12.Borussia Mönchengladbach1864824:3322
13.Hertha BSC1863921:3821
14.VfL Wolfsburg18621017:3020
15.VfB Stuttgart1846822:3118
16.FC Augsburg1846818:2918
17.Arminia Bielefeld1838716:2417
18.Greuther Fürth18131413:496

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (37)

Přidat komentář
kammil1203

Kimmichu, ty nulo, hezky jsi to naservíroval Neuhausovi, ty nemáš ani na regionální ligu!!! Bayern měl příležitostí na 3-4 góly, ale doplatil na nevyužití šancí. S Ulreichem v bráně jsem nečekal moc velké zázraky.

Reagovat
Venčo

Nula si ty kamo. Nereagujem keby si to napisal na hocijakeho ineho hraca ale toto vypustiť z papule už je cez čiaru.

Reagovat
Venčo

Zápas som nevidel a ak aj prihral na gol...je to jeden z najlepších defenzivnych založnikov na svete za mňa aj najlepší ( môj názor, každý má iný) a jemu povedať nula tak asi ten futbal naozaj sleduješ

Reagovat
Petrinho17

Prehrané tiketiky vedia z ľudí dostať všelijaké perly

Reagovat
Neutron

nemaju podavat, ked to nevedia...

Reagovat
Centrofixka

Kimmicha kritizovať fak nie je na mieste, Bayern bol znateľne oslabený, nič to nerieši v ligovej tabuľke, idú si svoje na 99,99% budú mať titul v lige, táto prehra v podstate nič nerieši..

Reagovat
andrew96

Že je Kimmich top není věc názoru, to je prostě fakt.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Bayern +

*

Reagovat
Kucka

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
godwood

Reagovat
db18

Reagovat
Bayern +

Jasný Süleho gól

Reagovat
Gazdo

Co sa clovek nedozvie

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi dobrej čurák.

Reagovat
ttopi

Už nevsázej.

Reagovat
Mönchengladbach

Klasický Gladbášek, s Bayernem by se mohlo hrát každý týden, horší jsou všichni ostatní soupeři...

Reagovat
berliner

Monchengladbach

Reagovat
REPLIKATOR

Gladbach Jeden z mála, který se z Bayernu neposere.

Reagovat
Seydou Doumbia

frankufurt a gladbach...to jsou týmy u kterých vím že bud dostanou deku 5:0 a nebo je porazí, nic mezi tím

Reagovat
DidusIneptus

Pro Bayern není omluva, že mají kádr zdecimovaný koronou. Sice Hladinách měl víc štěstí než rozumu...

Reagovat
Agent z Melmacu

hladinách for the win

Reagovat
Kepy_FCB

Ty brďo už osmá výhra nad dominantním Bayernem od r.2015, to nikdo zdaleka nemá, ani nemusím probírat statistiky to je jasné. Až by si jeden řekl že kluby mají nějakou dohodu...

Reagovat
bobis21

Škoda že s Bayernem nehrajeme častěji

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Pablos

Leverkusen ty poháry asi moc nechce poslední dobou ...každopádně Schickinátor

Reagovat
andrew96

Skóre RB-FSV v Lipsku za poslední 4 zápasy BL — 19:3.

Reagovat
Pablos

Na jaký stránce se dají pustit i góly ? Já to vždycky zapomenu Popř. jestli tu má někdo odkaz na gól Schicka, ať nemusím čekat do zítra na youtube. Předem dík.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pablos

aha dík, jsem hledal a bylo to samé PES tak jsem to vzdal

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
REPLIKATOR

Tragická defenzíva Leverkusenu opět úřadovala. Schick se může snažit jak chce a jeho góly jsou často k ničemu. LM s takovou neuhrají, tak snad po sezoně půjde za lepším.

Reagovat
oli9

Schick. Možná by to chtělo změnu v létě

Reagovat
REPLIKATOR

Csaplárova past

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele