Milovaný pejsek Kateřiny Hrachovcové Punťa má zdravotní potíže. Jak je na tom?

Herečka Kateřina „Kaira“ Hrachovcová je známá svou láskou k čtyřnohým mazlíčkům, zvlášť k jejímu milovanému pejskovi Punťovy. Není žádným tajemstvím, že právě Punťa ji v poslední době doprovází na každém kroku, dokonce s ní i cestuje.

Herečka mu ve svém voze vyčlenila vlastní místečko na sedačce a sdílí s ní prý i lože. To se děje zejména, pokud je umělkyně na cestách. Nedávno si Kaira pochvalovala kupříkladu přístup personálu v jednom z prestižních hotelů, kde byl její pejsek nejen kladně přivítán, ale navíc mu byl, jak sama uvedla, nabídnut kromě misek i samostatný pelíšek. Ten už však využit nebyl, protože chlupatý mazlík prý při takovýchto příležitostech spává raději se svou paničkou.

V současně době však mediálně „známý chlupáč“ v úplné dobré náladě není. Herečka Kaira Hrachovcová se na svém Instagramu svěřila, že její pejsek momentálně „prožívá hnisavou antibakteriální infekci /absces“ a se zavázanou pravou přední tlapkou ho na svůj účet také, jak se patří, vyfotografovala. Pejsek je však statečný a zdá se, že po antibiotikách, které podle Kateřiny poctivě bere, bude zase brzy fit a po kulhání nebo červeném obvaze, nezbude ani památka.

K přání brzkého uzdravení Kaiřinému pejskovi Punťovi se na Instagramu přidaly, mj. i herečka Dagmar Havlová, která Punťovu packu okomentovala roztomilými slovy: „Šopak še nám to stajo?“ nebo Vendula Pizingerová, která přidala celou řadu emotikonových srdíček. Co dodat závěrem? Snad, že se Punťa zase brzy uzdraví!

Autor: Michaela Sykorová
zavřít reklamu