Film s Lucií Vondráčkovou dostal od lidí brutální nářez. Režisérka tvrdí, že je výborný a za oceánem slaví úspěch

od Raina Tomanová
2 minuty čtení
lucie vondrackova
Zdroj: Show Jana Krause

Lucie Vondráčková platí za skvělou zpěvačku, která se sem tam mihne i v nějakém filmu. Jak se ukázalo, natáčení v Kanadě nepřineslo kýžené ovoce. Martina Adamcová, která film režírovala, o něm promluvila.

Komentovala nejen samotný film, ale také reakce českých fanoušků, které rozhodně nebyly kladné. Film označilo jako dobrý pouze 13 % z nich, a to je velmi málo. Navíc film komentovali tak, že se dalo tušit, že si slova Adamcová nebo Vondráčková za rámeček nedají.

Seznámily se v Montrealu, kde obě žily

Martina Adamcová je bývalá herečka a s Luckou se seznámila v době, kdy obě žily v Montrealu. Spolupráce tak byla nasnadě, ale dá se vůbec říct, že byla vydařená? Čeští milovníci filmů o tom mají jasno – Perfekt Kiss, coby film, se vůbec nepovedl!

„Dostali jsme fakt brutální nářez. To jde však ruku v ruce s profesí filmaře. Zaujalo mě, kolik toho někteří o filmu napsali, jsou to obsáhlé statě. Ani bych nevěděla, že se toho dá tolik o obsahu naší komedie anebo jejím zámyslu napsat,“ řekla pro Blesk sama Adamcová.

Za oceánem se ale snímku překvapivě daří. „Dokonalý polibek je úspěšný film. Do kin v USA a v Kanadě síť jako Cineplex nebere nic než to nejlepší a nezávislé filmy se na plátno dostanou jen zřídka. Film musí být výborný, aby se do kina dostal,“ obhajuje svůj projekt režisérka.

Adamcová si za svými slovy stojí: „A to Dokonalý polibek objektivně je. A jsme i na iTunes, Prime Amazon a Google Play. Tyhle platformy si vybírají. Dokonalý polibek je žánrově čistá komedie s crazy přesahem.“

Je mezi Lucií a Petrem konec?

Obdivuje recenzenty a všechny, kteří svůj názor na film napsali, protože ho museli dokoukat do konce: „Takže všem odborným kritikům děkuji, že se dodívali do konce a že si dali tu práci své rozhořčení vyjádřit. Rozebrali mne do nitky, obdivuhodné,“ řekla s ironií Adamcová.

Lucie Vondráčková dostává spíše menší role, ale toto natáčení si velmi užila i proto, že se jednalo o českou spolupráci. Zpěvačka je nyní v hledáčku médií, avšak ne kvůli filmu, ale kvůli své lásce k Petru Vojnarovi.

Podle některých zdrojů je jejich velké zamilovanosti konec. Nasvědčuje tomu i fakt, že Petr Vojnar odjel do Ameriky bez své partnerky, kterou nechal v Česku. „Rozhodl jsem se nadělit si sedm letů, z toho dva mezikontinentální. V pondělí se vydávám do Vegas a následně Cancúnu,“ řekl na svém instagramu.

Zdroj: Instagram, Blesk

Autor: Raina Tomanová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články