Rána pod pás pro Terminátora, za ženou mu chodil kamarád

Rána pod pás pro Terminátora, za ženou mu chodil kamarád Karlos Vémola se svou partnerkou Lelou Ceterovou. | zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

Bojovník Karlos Vémola oznámil, že mezi ním a jeho snoubenkou je definitivní konec. Falešný kamarád prý dostal dvě facky. 

Je to jen 6 týdnů, co se Karlosu molovi a Lele Ceterové narodil syn Rocky. Šťastné chvilky ale netrvaly dlouho. Už včera se na internetu objevily zprávy, že jejich vztah opět narušila nevěra. Rozchod o chvíli později potvrdil sám "Terminátor" ve vysílání na Instagramu. 

Já nikdy neperu prádlo na sociálních sítích, ale dneska bohužel nemůžu jinak. Protože všude se objevujou články, jak Vémola zase řeší nevěru, jak někoho podvádí a tohle. Ale to je akorát obrana mojí ženy, protože jsem přišel na to, že má poměr s jiným frajerem, takže jejich obrana je to, že Vémola je podvodník,” nechal se slyšet viditelně rozrušený “Terminátor”.  

To, že má poměr s jiným frajerem, je nechutný samo o sobě, když je 6 týdnů po porodu, ale o to horší je to, že to byl můj dobrej kamarád. Teďka všude na sociálních sítích chce dávat, že já jsem ten nevěrník, že jí biju a tak dále,” vysvětloval dále Vémola. 

Ale dovedete si představit, když chytnete ženu se svým velice dobrým kamarádem, že facky začnou lítat. Ale dostal je jenom on. Dvě. Ne za to, že spí s mojí ženou, ale za to, že je prase. Za to, že si hraje na kamaráda. Asi bych se mu za to měl omluvit, měl jsem to řešit s chladnou hlavou. Lely jsem se ani nedotkl, i když budete číst něco jinýho, že jsem tady všechny hrozně zmlátil. Všichni si ale asi dokážete představit, že kdybych já někoho hrozně zmlátil, tak by tady dneska nemusel bejt. Dostal dvě facky za to, že se chová jako prase. Nejenom vůči mně, ale taky vůči své ženě, která před měsícem porodila, měla srdeční problémy. Já jsem jí zařizoval doktora a zatímco ona ležela v nemocnici, tak on se stýkal s mojí ženou. 

Na zálety prý Karlos přišel tak, že se Lela na sociálních sítích chlubila diamatovými prsteny, náhrdelníky atd., přestože on aktuálně nezápasí a jeho příjmy šly tedy dolů. Údajnému tvrzení, že si na to vydělala Instagramem, nevěřil a zjistil, že jí věci kupuje jeho kamarád. 

Problém je ten, že Lela neví, že pan K*** má velice bohatou manželku, která ty peníze zdědila po svém zesnulém otci, a ona chudák neví, že on ty její peníze utrácí za Lelu, její diamanty atd. Strašně mě to vůči ní mrzí, protože ona má sama dvě malý děti. Já nejsem žádnej svatoušek, ale mít ženu v nemocnici se dvouma dětma doma a chodit za kamarádovou ženou, to je vrchol prasárny. 

Vémola podle svých slov očekává, že se v médiích brzy objeví diametrálně odlišná verze celého příběhu, reagovat na ně prý už nebude. Lele je prý připraven pomoci, jakmile ona zjistí, že manželka panu K. utnula penězovod.  

Mrzí mě, že jsem přišel o kamaráda, o ženu, a že svý děti uvidím mnohem míň,” dodal na závěr otřesený Terminátor, pro něhož to je v krátké době po zranění druhá nepříjemná životní událost. Přejeme mu tedy, aby se brzy vše v dobré obrátilo. 

Zdroje:  Karlos Vémola Instagram

Nejnovější články