Režisér Adamec o vztahu ženy se synem Pabla Escobara: Milenci? Mě už se to netýká!

Bývalá moderátorka Jana Adamcová se minulý rok sbalila a odletěla do Kolumbie, kde se osobně seznámila se synem drogového barona, Sebastiánem Marroquínem. Po roce dopisování spolu strávili týden v Medellínu. Jak se na jejich vztah dívá manžel Jiří Adamec?

Jana Adamcová (49) se rozhodla odjet do Kolumbie poté, co zhlédla seriál Narcos. Celý příběh ji totiž zaujal natolik, že se rozhodla pátrat po rodině nechvalně proslulého Pabla Escobara na vlastní pěst. Právě to ji spojilo s jeho synem, Sebastiánem Marroquínem (44), který si změnil jméno. Marroquín se v současné době snaží odprošením odčinit hříchy svého otce. Podle jejích slov si spolu za tu dobu vytvořili velice blízký vztah a zahořely mezi nimi city.

Manžel Jiří Adamec má na jejich vztah jasný názor. „Jací mohou býti, prosím vás, milenci, když od sebe žijí přes půlku zeměkoule? A i kdyby byli, tak mě se to už opravdu netýká, holt nám to manželství nevyšlo,“ řekl známý režisér deníku Blesk.

V současné době jsou manželé v rozvodovém řízení, které však Adamcová pozastavila. „Ještě rozvedeni nejsme, ale máme za sebou první půlku. Tu druhou jsem pozastavila z důvodů, o kterých nechci mluvit. Nejsou majetkové, ani finanční. Mám k tomu velmi osobní, zdravotní důvod, a proto jsem to zatím nechala být. Nežijeme spolu a zatím jsme ještě pořád formálně manželé,“ vysvětlila v pořadu Showtime.

Vztah s Marroquínem připodobnila k přátelství s homosexuálem

Adamcová s Marroquínem nejprve navázala kontakt prostřednictvím sociálních sítí. „Potkali jsme se ve městě Medellín, kde se narodil a vyrostl. Byla jsem tam dva týdny a on přijel asi na týden. Ukázal mi haciendu Manuela, která je dnes zbořenina. Patří státu a nesmí se tam. My jsme ji v noci tajně prolezli a byl to neskutečný zážitek,“ popsala.

Jakýkoliv milenecký vztah však Adamcová popřela. „Jak bych to připodobnila? Jako když máte strašně dobrého přítele, který je homosexuál. Můžete ho klidně obejmout, mít krásný vztah, ale víte, že tam to začíná a končí. Takhle to asi máme. On sice není homosexuál, ale věděli jsme, kde jsou naše hranice, a myslím si, že ani on je nechtěl překročit. Máme krásný vztah, ale čistě kamarádský,“ vysvětlila a dodala informaci o tom, že Sebastiánovi mimo jiné pomáhá zařizovat český překlad knihy, kterou napsal o svém otci.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.