Hlavní obsah

Filmové a seriálové dvojice. Jak vypadají Harry a Sally dnes

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Před lety je spojilo natáčení filmu nebo seriálu a oni se stali součástí slavné dvojice. Diváky bavil příběh i chemie mezi postavami, jejich špičkování nebo flirtování. Z koho se stali celoživotní přátelé?

Článek

Tak jako má literatura Romea a Julii, i filmové umění má své dvojice. Postavy, které k sobě patří. Kolegy, kteří si kryjí záda. Kamarády, kteří na sebe nedají dopustit a možná k sobě cítí víc, než jsou ochotni si přiznat. Osudové milence... Jak vypadají herci dnes a jak si na nich smlsnul zub času?

Kirstie Alley (70) & John Travolta (67)

V populární komedii Kdopak to mluví (1989) si zahráli svobodnou matku Molii a taxikáře Jamese, kteří se seznámí cestou do porodnice. Z filmu se stal hit a vznikla ještě dvě pokračování. A mezi  představiteli hlavních hrdinů vzniklo celoživotní přátelství. I když... Herečka se svěřila, že jejich láska nebyla jen před kamerou, kolegu milovala, a kdyby prý nebyla vdaná, utekla by s ním a vzala si ho. On o své kamarádce zase mluví jako o spřízněné duši a oba se hlásí ke scientologické církvi.

Foto: Profimedia.cz

Jí věk přinesl kila navíc a jemu zase ubyly vlasy. Ale je vidět, že si jsou stále blízcíFoto: Profimedia.cz

Meg Ryan (60) & Billy Crystal (73)

Když Harry potkal Sally (1989) je zamilovaná klasika o dvou přátelích, kteří se neustále špičkují a dohazují si partnery a přitom se milují. Královna romantických komedií se ve filmu sešla se slavným komikem, který devětkrát uváděl Oscary. Když se třicet let po vzniku snímku sešel celý tým, bylo vidět, že on stárne o dost přirozeněji. Na herečce je znát, že se snaží věku čelit s pomocí plastických chirurgů a vypadá dost uměle.

Foto: Profimedia.cz

Mezi představiteli hlavních hrdinů fungovala neuvěřitelná chemie, i proto snímek milují diváci i po letechFoto: Profimedia.cz

Cybill Shepherd (71) & Bruce Willis (66)

Maddie a David byli hlavními hrdiny seriálu Měsíční svit (1985–89). Pracovali spolu v detektivní kanceláři, neustále se špičkovali a laškovali spolu. A právě jiskření mezi jejich představiteli stálo za úspěchem seriálu, dokonce spolu snad měli prožít i krátký románek. Postupně jejich vztah ochladl, a dokonce se údajně začali nenávidět. Jeho kariéra pomalu stoupala vzhůru a ona si prý hrála na divu a měla nos nahoru – ovšem proč by ne: sama uvádí, že kdysi randila s Elvisem (†42) i se slavným Peterem Bogdanovichem (†82)... Důležité je, že diváci nic nepoznali!

Foto: Profimedia.cz

Oba herci stárnou s grácií a stále se objevují před kamerou, ovšem každý zvlášť. Ona se nechala slyšet, že je Bruce Willis mnohem víc sexy bez vlasůFoto: Profimedia.cz

Sarah Jessica Parker (56) & Chris Noth (67)

Seriálovou novinářku Carrii Bradshaw není nutné představovat. Jejím osudovým mužem byl pan Božský a jejich vztah byl jako na houpačce. A když si nedávno milovníci seriálu Sex ve městě (1998–2004) pustili volné pokračování A jak to bylo dál..., byli z osudu této dvojice v šoku. Oba herci tvrdili, že se z nich díky natáčení stali blízcí přátelé. Když byl ale nedávno představitel pana Božského obviněn ze sexuálního napadení, jeho dlouholetá kolegyně vyjádřila podporu ženám, které se nebály podělit o svou bolestnou zkušenost.

Foto: Profimedia.cz

On zraje jako víno a Sarah Jessica Parker si udržuje postavu a účesFoto: Profimedia.cz

Claire Danes (42) & Jared Leto (50)

Proč sledovali seriál Tak tohle je můj život (1994–95) mladí pánové, není úplně jasné. Ale většina dívek milovala dramatickou show asi především kvůli Jordanovi – a všechny ho Angele záviděly. Její představitelka později prohlásila, že Jared Leto jako starší kolega byl až nebezpečně přitažlivý a při natáčení intimnějších scén jí velmi pomáhal. Přáteli sice nezůstali, ale úspěšně pokračují dál každý zvlášť: ona zářila v seriálu Ve jménu vlasti (2011–20), on naposledy v dramatu Klan Gucci (2021).

Foto: Profimedia.cz

Oba mají skvěle rozjeté kariéry. Ona má několik Zlatých glóbů, on Oscara. A navíc objevil elixír mládí a na padesát rozhodně nevypadáFoto: Profimedia.cz

Gillian Anderson (53) & David Duchovny (61)

Agenti FBI Mulder a Scully věřili, že pravda je tam venku, a v kultovním seriálu Akta X (1993–2018) se zaměřovali na záhadné případy, ve kterých měly často prsty mimozemské síly. Diváci si přáli, aby se agenti dali v seriálu dohromady, a mnozí doufali, že romantický vztah navážou i herci. Jenže jejich vztah byl komplikovaný – jako ten ve scénáři. Nikdy spolu nechodili a dlouho nebyli ani kamarády. Ale nakonec k sobě cestu našli, a občas dokonce potěší fanoušky společným selfie.

Foto: Profimedia.cz

Seriál z nich udělal hvězdy a pro mnohé fanoušky zůstanou navždy agenty věřícími na UFOFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám