Martina Pártlová si užívá s rodinkou na Seychelách. V exotickém ráji zůstanou měsíc

Martina Pártlová si užívá s rodinkou na Seychelách. V exotickém ráji zůstanou měsíc Zdroj: Profimedia

Zpěvačka Martina Pártlová vyrazila s partnerem Josefem Vařekou a půlroční dcerkou Stellou do teplých krajin. Celý měsíc budou chytat sluneční paprsky na Seychelách a koupat se ve vlnách Indického oceánu. Brali byste to taky?

Nebyla by to Martina Pártlová, kdyby svým instagramovým fanouškům neposlala vtipný pozdrav hned z prvního dne v exotickém ráji.

“Já, můj špek, Pepa a Stella posíláme pozdravy z teplých krajin. Pepina usla a my mohli dovádět ve vlnách Indického oceánu. No dovádět, já jsem se nemohla ani zvednout a jak by řekla moje oblíbená @evaholubovaofficial, válela jsem se tam jak vyvrženej vorvaň,” napsala oblíbená zpěvačka pod instagramovou momentku z písečné pláže.

Mimochodem, Martina Pártlová se poprvé od porodu ukázala veřejně v plavkách. Její sledující komentovali, že žádný špek nevidí. Naopak zpěvačku pochválili za bujné poprsí.

Martina Pártlová si užívá měsíční dovolenou na Seychelách plnými doušky. Jak na Instagramu podotkla, už teď ví, že se jí nebude chtít domů. 

“Se nedivím, že sem Radovan zdrhnul. Kdyby tu blbec neohrozil hospodářství svým dovozem hajzlpapíru, mohl si tu krásně azylovat do smrti. O třívrstvej toaleťak už tu halt nezavadíš… Tím jsem chtěla říct, že je to tu strašně krásný a zcela určitě se mi nebude chtít domu,” napsala otevřeně zpěvačka, členka uskupení 3v1 a maminka malé Stelly. 

Fanoušci se rovněž Martiny Pártlové zeptali, jaká omezení týkající se očkování, PCR testů či karantény musela s rodinou podstoupit při letu na Seychely.  “72 hodin starej PCR a hlavně vyplnit lejstra pro vstup do země (musí poslat povolení, že můžete přicestovat),” vysvětlila zpěvačka.

Zdroj: Instagram.com

Autor:
Publikováno: 12. 1. 2022 15:36 Nahlásit obsah