INSIDEŘI OZNAMUJÍ, ŽE NAŠÍ PLANETU NAVŠTĚVUJÍ MIMOZEMSKÉ CIVILIZACE

Někteří vědci se pokoušeli analyzovat letové charakteristiky neidentifikovaných létajících objektů již v 50. a 60. letech 20. století. Všechny tyto historické údaje byly zaznamenány ještě před vznikem známého stigmatu UFO, a proto je zapotřebí dalších výsledků výzkumu, aby se toto stigma v budoucnu jednou provždy odstranilo. Ted Roe hovořil o tom, že svědectví o setkáních s UFO pocházejí již z roku 1916. Dále vysvětlil, že většina setkání souvisí s elektromagnetickou interferencí, což ukazuje na elektromagnetický způsob pohonu UFO, která jsou obvykle vnímána jako letící světelné koule. Tyto světelné koule nebo létající talíře jsou v historických zprávách často spojovány s blízkými střety s běžnými letadly nebo dokonce s haváriemi.

Bývalý pilot amerického námořnictva Ryan Graves pak potvrdil, že mnohé z neidentifikovaných létajících objektů analyzovaných v posledních letech jsou jednoznačně pevné létající objekty, které by neměly být vědou znovu zesměšňovány nebo stigmatizovány! Místo toho vyzývá ke schůzkám s klíčovými vědeckými a leteckými odborníky, aby byla vytvořena nová skupina odborníků z různých oborů, která by určila všechny potřebné údaje a použila nové metody a nástroje ke studiu těchto létajících objektů. Předtím je však třeba se zabývat složitým historickým kontextem fenoménu UFO. Dr. Knuth z NASA vysvětluje, že to opět souvisí s výše zmíněným stigmatem UFO, kvůli kterému se vědci stále odmítají zabývat ufologií. Většina vědců již 75 let odmítá tento fenomén oficiálně studovat, nesouhlasící kolegové jsou obviňováni z pseudovědy a pouze několik vysoce postavených badatelů, ufologů a organizací zabývajících se UFO, stejně jako mnoho laiků, doposud zkoumalo tento fenomén s využitím vědecké metodologie. Dnes je tedy podle těchto odborníků jisté, že tento jev je skutečný, a proto vyžaduje i racionální diskusi vědy, která může ověřit správnost všech těchto zjištěných údajů za posledních 75 let. Dnes potřebujeme více a kvalitnějších dat, abychom pochopili, co se skutečně děje. Mají-li být tvrzení ufologů kriticky zkoumána a případně potvrzena, je důležité vytvořit prostředí, které nebude stigmatizováno, aby bylo možné tato odhalení seriózně provádět.

Leslie Kean dále vysvětluje, že ve vědecké komunitě existují určité překážky, které brání potvrzení, že UFO by skutečně mohlo mít mimozemský původ! Tvrdí proto, že je nyní uznávaným faktem, že UFO existují, ale zatím nebylo oznámeno, odkud by mohly pocházet. V současné době americké zpravodajské služby nemohou zcela vyloučit, že UFO jsou mimozemského původu. Svou roli zde hraje nejen odmítání vědecké komunity uznat mimozemský původ, ale také odmítání vojenského a zpravodajského establishmentu něco takového odhalit, protože tyto služby jsou stále hlavními ochránci těchto nejdůležitějších tajemství UFO! Vše souvisí s tím, že vysoce technologické neidentifikované létající objekty vstupují do chráněného vojenského vzdušného prostoru bez povolení, a jsou proto považovány za možné bezpečnostní riziko. Tyto objekty se navíc mohou volně pohybovat v oceánech, na nízké oběžné dráze Země a pravděpodobně i v hlubokém Vesmíru. V současné době se objevily nejen podél komerčních letadel, ale zejména nad jadernými základnami.

Dalším odborníkem, který se zabýval problematikou UFO, je profesor Alexander Wendt ze Státní univerzity v Ohiu, který před několika lety publikoval odbornou práci "Suverenita a UFO". Píše, že kdybychom zjistili, že UFO jsou mimozemšťané, byl by to nejdůležitější objev v dějinách lidstva. Proto bychom neměli být jen nevědomí, ale měli bychom se o tom přesvědčit pomocí vědy. To by vyžadovalo novou vědeckou disciplínu pro UFO a jako základní předpoklad by bylo nutné překonat stará tabu a stigmata, protože jsou psychologickou ochranou proti strachu. Bojácní lidé se mohou podvědomě obávat toho, co by mohli zjistit při seriózním výzkumu UFO, jakmile se věda tomuto fenoménu otevře a pokusí se zjistit, co tyto jevy vlastně jsou. Podle Wendta jsou sarkasmus a arogance také dobrou ochranou proti takovým hluboce zakořeněným obavám, které trápí zejména ateistické vědce a skeptiky. Máme tedy co do činění se závažným vědeckým a psychologickým problémem, který přerostl v kulturní boj proti odhalování těchto tajemství o mimozemšťanech. Jakákoli blížící se změna paradigmatu vždy vyvolává zuřivý odpor, to jsme se naučili z historie. Podle těchto odborníků však již došlo k dlouho očekávanému prolomení zdi mlčení! Avi Loeb prohlásil, že bychom měli možnosti mimozemských návštěvníků čelit s otevřenou myslí, protože jednoho dne se objeví nová realita, která byla dříve považována za fikci - a to nakonec povede ke vzniku skutečně nového světa!

Jiné organizace zabývající se UFO, jako například CUFOS, již z tohoto důvodu začaly digitalizovat své staré archivy a zprávy o případech a tyto staré spisy UFO obsahují také materiály bývalé organizace UFO NICAP a záznamy projektu Blue Book Dr. Allena Hynka, z nichž některé pocházejí z konce 40. let 20. století. Vědecká komunita tak získá sbírku známé historie UFO za poslední desetiletí, kterou mohou odborníci analyzovat a vyhodnotit. CUFOS proto žádá o dary, které by umožnily uskutečnit tento plánovaný projekt digitalizace a uchování historických informací o UFO, přičemž digitalizace dalších archivů UFO bude v budoucnu velmi důležitá, aby k těmto údajům měl přístup celý svět. Do té doby se můžeme dozvědět největší tajemství UFO od důvěryhodných informátorů, jejichž výbušná svědectví uvádím ve svých materiálech. Mnoho z těchto zasvěcených osob zemřelo v posledních letech za nevyjasněných okolností. V roce 2021 se bohužel opět objevily smutné zprávy, například o úmrtí dvou informátorů o UFO, seržanta Clifforda Stonea a Paula Hellyera, kteří stejně jako další svědci UFO zemřeli za záhadných okolností. Příčina smrti Clifforda Stonea nebyla zveřejněna, ačkoli se naposledy těšil dobrému zdraví a také neutrpěl žádnou nehodu, žil v Roswellu v Novém Mexiku a zemřel ve věku 72 let dne 10. února 2021. V roce 1997 Stone vydal knihu "Ufos Are Real: Extraterrestrial Encounters Documented by the U.S. Government" a v roce 2001 vystoupil na konferenci "Disclosure Conference" v National Press Club ve Washingtonu D.C., kde informoval o realitě UFO a mimozemských formách života.

Během své kariéry se například dozvěděl, že od 50-tých let minulého století navázala americká vláda kontakt s nejméně 57 mimozemskými druhy, z nichž některé vypadají zcela lidsky a jsou zde na Zemi! Seržant Stone sloužil v letech 1968-1990 v americké armádě a byl členem elitní tajné skupiny, která měla na starosti vyzvedávání havarovaných UFO a mimozemšťanů a jejich trosek, těl a artefaktů. Podle něj takové bytosti navštěvují naši planetu ve vysoce vyspělých plavidlech, která mohou v krátkém čase urazit mnoho světelných let ve vesmíru. Jeho tajná jednotka se jmenovala "NBC Team" (Nuclear, Biological, and Chemical Retrieval and Abatement Team) a byla umístěna na vojenském stanovišti Fort McClellan v Alabamě. Během vietnamské války se Clifford Stone také setkal s mimozemšťany a pomáhal jim utéct z vojenského zajetí, protože i oni mají při návštěvě Země svá práva.

Prozradil, že mnoho skupin mimozemšťanů cestuje po naší sluneční soustavě a přilétá i na Zemi, ale od té doby, co se lidé naučili lokalizovat jejich lodě, počet těchto návštěv poklesl, a proto se po celý život snažil informovat veřejnost o tom, že UFO pilotují lidem podobní mimozemšťané, kteří cestují na Zemi v meziplanetárních lodích. V 60. letech 20. století navázala americká armáda kontakt s více než 57 různými mimozemskými rasami, které již dlouhou dobu navštěvují planetu Zemi. Mnohé z těchto mimozemských ras vypadají úplně stejně jako lidé, jen jejich oči jsou o něco větší a někdy mají černou duhovku, přičemž mnohé z nich jsou schopny telepaticky komunikovat a číst myšlenky. Po odchodu do důchodu Stone vystupoval v mnoha talk show, dokumentárních filmech a na akcích věnovaných UFO, kde hovořil o svých hlubokých vojenských znalostech tohoto fenoménu. To ho také dostalo do problémů, protože mluvil také o problémech s vládními agenty, jako jsou "Muži v černém", kteří ho několikrát obtěžovali, vyhrožovali mu zbraněmi a chtěli ho vyslýchat.

Bývalý kanadský ministr obrany Paul Hellyer se svými výroky o vládních tajemstvích UFO na sebe přivolal krutý osud. Zemřel 8. srpna 2021 ve věku 98 let v důsledku pádu, při kterém si údajně poranil hlavu, obklopen svou rodinou. V kanadských médiích se o tom neobjevily žádné zprávy, ačkoli patřil k nejznámějším kanadským politikům, a zprávy o jeho smrti byly dokonce na Facebooku smazány. To mělo jistě něco společného s jeho kontroverzními výroky o existenci mimozemšťanů na naší planetě. Jako vysoce postavený bývalý politik hovořil o tom, že nás nyní běžně navštěvují mimozemské rasy. Jeho poslední odhalení se odehrála krátce předtím ve videopřednášce pro akci UFO "Kontakt v poušti 2021", kterou zveřejnil na internetu.

Hovoří v ní o historii fenoménu UFO, jehož kořeny sahají až k tajným německým nacistickým programům ve 20. století, přičemž mnozí z odpovědných pracovníků přišli po válce z Německa do USA v rámci projektu Paperclip, aby pokračovali v práci na svých projektech. Spojenci se o výsadku v Antarktidě dozvěděli, a proto se v letech 1946/47 uskutečnila operace Highjump, při níž byla celá americká flotila poražena německými UFO v Antarktidě. Podle Hellyera američtí vojáci následně vyzvali k útoku na německou antarktickou základnu jadernými zbraněmi, čemuž vědci projektu Paperclip zabránili. Jen o několik měsíců později havarovalo v Novém Mexiku v roce 1947 Roswellské UFO, které údajně později podrobně zkoumali němečtí vědci v USA. Od té doby se více než 70 let lhalo a obrovské utajování pokračuje dodnes, vysvětlil Paul Hellyer.

Podle toho přežila havárii v Roswellu mimozemská bytost, kterou armáda nazvala EBE-1. Hellyer se dozvěděl o přísně tajném rozhovoru mezi EBE-1 a americkou zdravotní sestrou, během něhož tato bytost údajně vysvětlila, že mimozemšťané vědí, že my lidé nejsme dobrými správci planety Země kvůli naší bezohledné těžbě, znečišťování a odlesňování. V té době USA a Rusko v rámci tajných programů vyvíjely vlastní létající talíře z havarovaných vraků UFO. Největší hrozbu pro mimozemšťany podle jejich vlastních prohlášení představují pozemská jaderná zařízení, protože mimozemské civilizace se velmi obávají, že budeme používat jaderné zbraně a jadernou energii. Proto od roku 1945 cestují na Zemi mimozemské rasy z celé galaxie, aby shromažďovaly informace o všech pozemských jaderných zařízeních, a od té doby sledují všechny naše jaderné zbraně a výrobní zařízení!

Němečtí vědci z projektu Paperclip dostali povolení zkoumat roswellskou loď, protože v Německu pracovali na reverzním inženýrství s ohledem na technologie UFO již od 30. let 20. století. K tomu došlo například v "Area 51" v Nevadě. Podle Paula Hellyera se tehdejší americký prezident Dwight D. Eisenhower marně snažil kontrolovat činnost těchto černých projektů a výzkumníků Paperclip, když se od svých agentů dozvěděl, že tam viděli několik mimozemských lodí, včetně Roswellského UFO. V nedalekém zařízení S-4, které je rovněž tajné, viděli tito svědci živé mimozemšťany, kteří spolupracovali s americkou armádou a podepsali smlouvy o utajení. Protože se Eisenhower sám nemohl dozvědět více podrobností o těchto černých projektech, pohrozil prý CIA, že zahájí invazi do "Area 51", jejíž podzemní zařízení podle Paula Hellyera nyní údajně dosahují velikosti Rhode Islandu, nejmenšího státu USA! Skutečnou existenci "Area 51" potvrdila CIA až v roce 2013.

Spolu se zařízením S-4 a dalšími podzemními základnami se údajně neustále rozšiřuje. Eisenhowerovi nakonec nebylo dovoleno dozvědět se více, a proto si na konci svého prezidentství uvědomil, že ztratil kontrolu nad vojensko-průmyslovým komplexem a jeho tajemstvími UFO, protože technologie ET, kterou sám pomohl získat díky svým tajným setkáním s mimozemšťany v 50. letech, se dostala do nesprávných rukou. Paul Hellyer dále vysvětlil, že informátor Bob Dean měl pravdu, když odhalil, že na Zemitisíce let přicházejí různé mimozemské druhy. Potvrdil také, že whistleblower Phil Schneider mluví pravdu, protože se podílel na výstavbě mnoha tajných podzemních základen a tvrdí, že se zde tvoří plány na Nový světový řád, který předpokládá likvidaci velké části lidstva. Podle jeho vyjádření Phil Schneider rozhodně nespáchal sebevraždu, jak se o něm psalo v tisku, ale stal se pro plánovače bezpečnostním rizikem, protože prozradil příliš mnoho. Na závěr své poslední přednášky nás Paul Hellyer upozornil, abychom navzdory všem těmto okolnostem nepropadali strachu, ale soustředili se na duchovno a na Boha, protože Bůh je všude kolem nás a rozhodně existuje. Tolik ke vzrušujícím prohlášením těchto informátorů.