TCL na CESu 2022 – Nové televizory Mini LED 144 Hz a nová mobilní zařízení

Publikováno: 12. ledna 2022 | autor Redakce

Společnost TCL Electronics uspořádala sérii virtuálních tiskových akcí, na kterých se její předsedkyně představenstva a vedoucí pracovníci podělili o nejnovější příběh značky a obchodní vývoj společnosti. Diváci si mohli v akci prohlédnout produkty TCL pro chytrou domácnost, stejně jako ukázku televizorů TCL Mini LED a nejnovějších mobilních zařízení pro rok 2022.

Paní Juan Du, předsedkyně představenstva společnosti TCL Electronics, se na globální virtuální tiskové konferenci věnovala základním filozofiím společnosti TCL.

TCL– CES 2022_03

„Ve společnosti TCL jsou pro nás zákazníci vždy na prvním místě. Vše, co děláme, je zaměřeno na to, abychom lidem přinášeli hodnotu tím, že jim zlepšíme život a zážitky s našimi produkty a službami. Sami to ale nezvládneme,“ uvedla Juan Du. „Opíráme se o naše kreativní a průkopnické zaměstnance, o dlouhodobou podporu našich důvěryhodných partnerů, s nimiž neúnavně spolupracujeme, a především o naši obchodní etiku, kterou je poctivost a čestnost.“

Podělila se také o nejdůležitější informace o globálních obchodních výsledcích značky v roce 2021 a o inovace, které jsou hnací silou úspěchu společnosti TCL.

Společnost TCL, která posouvá hranice možností zobrazovacích technologií, založila v roce 2009 společnost TCL CSOT a investovala téměř 31 miliard dolarů, aby spotřebitelům poskytovala obrazovky nejvyšší kvality. Společnost TCL, které velmi záleží na životním prostředí, vstoupila do odvětví fotovoltaiky, aby vyráběla čistší a ekologičtější energii.

Společnost TCL v průběhu let vytváří propojený ekosystém chytré domácnosti, který se řídí strategií AI x IoT. Televizory s velkou obrazovkou by měly být vstupním bodem „chytrého života“ a společnost TCL neustále inovuje a vyvíjí nové domácí spotřebiče a mobilní zařízení, aby pomohla lidem zpříjemnit život tím, že bude inspirovat k dokonalosti.

„Doufáme, že naše technologie vytvoří řešení, díky nimž budou mít lidé méně každodenních starostí, ale také jim umožní trávit více času zábavou s rodinou a přáteli,“ dodala Juan Du. „Společnost TCL chce svými produkty a službami přispět k tomu, aby byl život lidí bezpečnější a zdravější. V konečném důsledku chceme inspirovat a posilovat lidi, aby ve svém životě usilovali o něco velkého.“

Televizory TCL Mini-LED pro rok 2022

Společnost TCL od roku 2018 investuje do technologie Mini LED TV a do pěti let se chce v oblasti Mini LED TV stát špičkou. V roce 2022 společnost TCL učiní další krok vpřed a u svých prémiových modelů televizorů Mini LED modelového roku 2022 použije obnovovací frekvenci 144 Hz, která přinese rychlejší odezvu, ostřejší obraz a plynulejší hraní her. Toto vylepšení ocení jak soutěžní hráči, kteří chtějí zažít náročné hry s vysokým FPS, tak příležitostní hráči, kteří si chtějí užít mimořádnou odezvu při hraní. U obrazovek Mini LED 144 Hz společnosti TCL je obrovským přínosem rychlejší reakční doba a plynulost, což hráčům poskytne důležitou výhodu, zejména ve hrách pro více hráčů.

TCL– CES 2022_04

Tato nová generace televizorů využívá technologii TCL Mini LED a zvýší zážitek z obrazu ve hrách a dalším akčním obsahu. Televizory TCL Mini LED modelového roku 2022 s více než 1 000 zónami místního stmívání nabízejí ohromující jasový výkon, dosahují výrazného kontrastu a odhalují ještě více detailů pro skutečně pohlcující zážitek ze sledování. Další podrobnosti o televizorech TCL Mini LED modelového roku 2022 budou zveřejněny později v tomto čtvrtletí.

Mobilní a chytrá zařízení TCL pro rok 2022

V rámci svého závazku poskytovat dostupné připojení 5G pro všechny uvede společnost TCL ještě tento měsíc na trh exkluzivně v USA telefony TCL 30 XE 5G a 30 V 5G. Tyto chytré telefony jsou vybaveny vylepšenou technologií NXTVISION, takže si zákazníci mohou vychutnat nádherný obraz a fantastické snímky.

Na veletrhu CES 2022 bude představeno také několik nových tabletů. Patří mezi ně TCL NXTPAPER 10s s displejem podobným papíru, jehož jádrem je ochrana zraku, lehký tablet TCL TAB 8 4G, ideální pro učení a kreativitu, a TCL TAB 10L, pohlcující tablet ideální pro zábavu a produktivitu. Dále trojice tabletů navržených s ohledem na děti, nová řada TCL TKEE: na stánku TCL budou představeny modely TCL TKEE MINI, MID a MAX.

TCL– CES 2022_05

Společnost TCL s potěšením poprvé rozšiřuje svou nabídku produktů o notebooky, a to uvedením modelu TCL BOOK 14 Go. Je tenký, lehký, má vynikající výdrž baterie a skvěle se hodí pro všechny, kteří jsou neustále v pohybu a na cestách, protože podporuje připojení LTE.

Společnost TCL na veletrhu CES představí také novou generaci svých nositelných brýlí s displejem TCL NXTWEAR AIR. Jsou přenosné, lehké a štíhlé, s důrazem na pohodlí a styl. Díky vyměnitelným předním sklům a mnohem nižší hmotnosti těla přinášejí brýle NXTWEAR AIR lepší zážitek než předchozí generace nositelných brýlí s displejem.

Aby společnost TCL naplnila svou vizi propojení, uvede brzy na trh router LINKHUB 5G a zároveň bude pokračovat v poskytování vysoce kvalitních 4G řešení v podobě kompaktního osobního mobilního hotspotu LINKZONE LTE Cat4 Mobile Wi-Fi.

Chytrá domácnost TCL AI x IoT

TCL využívá velkoplošné televizory jako vstupní bod „chytrého života“. Uživatelé mohou aktivovat televizor TCL Home jediným tlačítkem na dálkovém ovladači, což usnadňuje správu zábavy i chytrých spotřebičů a zařízení.

Mobilní aplikace TCL Home App umožňuje uživatelům kromě televizoru ovládat také chytré domácí spotřebiče, jako je čistička vzduchu TCL nebo robotický vysavač, a pak se pohodlně usadit a užívat si svěží a čistý domov.

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.