Že neznáte Karolínu Huvarovou? To je rozhodně veliká chyba! Tato dáma mnoha talentů, schopností a předností (těch viditelných na první pohled, i těch méně zjevných) by totiž rozhodně neměla být opomenuta. Mimo jiné právě i proto, že se stala za velkou louží první ženou - Evropankou, co se věnovala kondičnímu tréninku (a později dokonce byla po několik zápasů přímo trenérkou) mužského hokejového týmu. Sice ne v NHL, ale ve 4. lize, i tak to byl ale obrovský úspěch. Tuto funkci převzala na čas po svém partnerovi, původním trenérovi klubu, jenž dostal „stopku“ kvůli rvačce na ledě.

Huvarová, která se pohybuje mezi Amerikou a Českem, se pyšní postavou, jakou by jí mohly ženy o deset, patnáct let mladší závidět. Ačkoliv by si to možná rozmyslely, kdyby si pořádně prošly její instagram. Karolína totiž velice často zveřejňuje videa z posilovny, v níž se rozhodně nešetří. V touze po dokonalých křivkách si dává pořádně do těla a není pochyb, že za tím neuvěřitelně kulatým zadečkem, za který dávají hollywoodské hvězdy tisíce dolarů v podobě různých umělých výplní, je v případě Huvarové mnoho hodin práce.

VIDEO: Sexy hokejová trenérka Karolína Huvarová 

Video
Video se připravuje ...

Sexy hokejová trenérka Karolína Huvarová Playboy

Společně s moderátorkou Evou Decastelo (43) si nyní Karolína užila slavnostní party časopisu Playboy, která se konala rovnou na vlnách Vltavy.

U pražského Karlova mostu se tak objevilo plavidlo s nejhustší koncentrací sexappealu na metr čtvereční - nekonečně dlouhé nožky a sexy dekolty zde ukázaly například Lucie Dvořáková (43) alias DJ Lucca či Barbora Mottlová (35), které patří mezi ženy, jež se v minulosti ocitly na titulní straně tohoto magazínu pro pány. Tak jako Huvarová s Decastelo...

Fotogalerie
82 fotografií