Orlando Bloom řádil v Česku. Ukázal holou zadnici i svalnaté tělo

od Raina Tomanová
2 minuty čtení
orlando bloom
Zdroj: Tinseltown / Shutterstock.com

Orlando Bloom, který je ve vztahu se zpěvačkou Katy Perry, trávil mnoho času v České republice. Natáčel zde nový film Carnival Row a fanynky ho mohly vidět na mnoha místech.

Orlando se totiž netajil tím, že si užívá českou přírodu. Na svém Instagramu zveřejňoval různé fotografie – jednou jede na kole, jednou si zase šel zaplavat do Berounky. Rozhodně se nebojí ukázat své tělo, protože vykoupat se šel úplně nahý. Jeho zadnici zakryl pouze emotikon broskve.

Bloom i Perry mají smysl pro humor

Že se k sobě tyto dvě celebrity hodí, je nad slunce jasné. Oba mají podobný smysl pro humor, navíc jsou tak zamilovaní, že spolu počali dítě. Katy nemohla neokomentovat jeho počínání v České republice. „Zlato, na dva dny tě nechám samotného,“ napsala Katy ke snímkům, na kterých je nahý.

Orlando má skvělou postavu, navíc právě dnes slaví 45. narozeniny. Herce proslavilo hned několik rolí, pamatovat si ho ale budete zejména ze série Pán prstenů nebo se společně s Bradem Pittem a Ericem Banou sešli na natáčení historického filmu Troja.

Na své postavě samozřejmě tvrdě pracuje, ale život si umí také užívat. Už v minulost se takto předváděl, to byl ještě s modelkou Mirandou Kerr. Nahý se procházel po pláži na Sardinii. Modelka mu za jeho exhibicionismus vynadala, ale Orlando má svou hlavu a je mu jedno, kdo si co myslí.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Orlando Bloom (@orlandobloom)

Orlando se rád podívá do přírody i na hokej

Orlando se v České republice věnoval nejen natáčení filmu, ale procházel se se svým psem, navštěvoval restaurace a také se věnoval sportu. Loni se například vydal na hokejový zápas Kladna s Třincem. Dokonce dostal svůj vlastní dres, který nesl číslo 13.

Kromě hokeje ho baví také fotbal, v minulosti se byl podívat na utkání Slavie s Villarrealem, který byl součástí Evropské ligy. Má rád také českou přírodu, fanynky ho mohly najít například v Prachovských nebo Adršpašských skalách, napsal server idnes.cz.

S modelkou Kerr má Orlando syna Flynna, kterému je již 10 let, se zpěvačkou dceru Daisy Dove. Příjmení má po svém tatínkovi, tedy Bloom. Neobvyklé jméno se k malé princezně hodí, Kattyin porod prý proběhl velmi klidně.

Zdroj: Instagram, idnes.cz

Autor: Raina Tomanová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články