13. ledna 2022 • 13:20

INSIDER II: Potočný je vlk, Jurečka v béčku nebude, říká Hoftych

Autor: TV iSport, šf
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Oba jsou s deseti trefami nejlepšími kanonýry podzimu nejvyšší fotbalové soutěže. A jak Jean-David Beauguel v Plzni, tak Václav Jurečka ve Slovácku právě řeší svou budoucnost. Prodlouží s nimi kluby smlouvu, která jim končí v létě, prodají je s vyhlídkou alespoň na nějaký zisk? Nebo snad třeba střelci čtvrtého týmu ligy hrozí béčko, když nový kontrakt nepodepíše? To jsou témata, která ve druhé části speciálního, přestupového videopořadu LIGOVÝ INSIDER rozebírá trenér Pavel Hoftych. „Slovácko takhle nepostupuje, tyhle praktiky už nejsou in,“ myslí si.



Zatímco Šimona Faltu plzeňská Viktoria odeslala hostovat do Baníku, opačným směrem zamířil trochu překvapivě Roman Potočný. Může tohle spojení fungovat? „Falta není ´agresor´, Potočný si naopak užívá, že je v plzeňské smečce vlků. Tenhle tah má šanci na úspěch,“ tvrdí Hoftych.  

Bývalý kouč Zlína, Bohemians či Liberce si rovněž všímá odchodu kanonýra Martina Doležala do polského Lubinu a zamýšlí se nad tím, jak se s velkým jabloneckým výprodejem vyrovná kouč Petr Rada.

V první části pořadu LIGOVÝ INSIDER se můžete podívat na to, jak trenér Pavel Hoftych analyzuje pohyby v kádrech pražských „S“.

Logo přestupů Fotbalové přestupy online >

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud