Product placementO výživě 22. 2. 2022 | redakce Vím, co jím

RISO SCOTTI - BIO italské nápoje na rostlinné bázi. Nechte se opít chutí přírody!

100% italské know-how s více než 160 lety zkušeností s výrobou rýže. Riso Scotti je přední italská společnost, kde kvalita a inovace jdou ruku v ruce směrem k zelené budoucnosti, kde se k udržitelnosti přistupuje z hlediska životního prostředí, ekonomiky i společnosti. Vyzkoušejte italské BIO rostlinné drinky Riso Scotti jako zdravou a lahodnou alternativu ke kravskému mléku! Nově v prodejnách Albert, Globus a DM.

RISO SCOTTI - BIO italské nápoje na rostlinné bázi

100% italské know-how a 160 lety zkušeností

100% italské know-how s více než 160 lety zkušeností s výrobou rýže. Riso Scotti je přední italská společnost, kde kvalita a inovace jdou ruku v ruce směrem k zelené budoucnosti, kde se k udržitelnosti přistupuje z hlediska životního prostředí, ekonomiky i společnosti.

  • Zdravé a chutné nápoje Riso Scotti se prodávají ve více než 80 zemích světa.
  • Denně se v Itálii vyrobí až 90 000 litrů nápojů Riso Scotti.
  • Udržitelnost je pro společnost jedním z nejdůležitějších aspektů.
  • Riso Scotti spolupracuje se spoustou místních italských pěstitelů rýže, snaží se minimalizovat logistiku, a i při výrobě neprodukovat zbytečný odpad.
  • Dokonce i slupky z rýžových zrn jsou ve výrobě spalovány a teplo je využito při přeměně cereálií na lahodné drinky.

Vyrobené v Itálii z nejlepších obilovin v bio kvalitě

Rostlinné nápoje původně vyvinuté pro osoby s potravinovou intoleranci se postupem času staly z nezbytnosti skutečným trendem. Patří mezi hlavní „free-from“ produkty neobsahující laktózu, lepek, přidaný cukr apod.

Rok od roku rozhodně hrají prim u spotřebitelů právě rostlinné nápoje a alternativy mléčných výrobků. Zároveň se ale konzumenti nechtějí vzdát dobré chuti. To je důvod, proč společnost Riso Scotti přišla s chutnou alternativou k mléku na bázi rostlin.

160 let zkušeností s rýžovými produkty v kombinaci s velkou pozorností k požadavkům spotřebitelů a inovacím – to je Riso Scotti. Lehká cereální chuť a významné nutriční vlastnosti dělají z našich rostlinných nápojů super lahodnou alternativu k mléku.

  • Produkty jsou vhodné zejména v případě nesnášenlivosti laktózy. Řada rostlinných nápojů Riso Scotti je ale všestranná a přináší vám chuť přírody v každém okamžiku vašeho dne.

Pro zdravý začátek dne, pro zaslouženou pauzu ve vašem pracovním plánu, jako překvapivá přísada do vašich sladkých či slaných receptů nebo jako lehký a uvolňující nápoj před spaním.

Chutné návyky pro zdravý život:
rýže - oves - mandle

Bio produkty Rico ScottiNápoje Riso Scotti jsou synonymem jednoduchého hesla: Chutné návyky pro zdravý život.

BIO rostlinné nápoje RIso Scotti jsou k dostání v obchodní síti prodejen Albert, Globus a DM.

Vyzkoušejte klasický Rýžový, Ovesný, nebo Mandlový nápoj, nebo si dopřejte další varianty rýžových drinků s kakaem, či s kokosem, Mandlový drink bez přidaného cukru, nebo Ovesný nápoj Barista, díky kterému si našleháte bohatou pěnu do vaší kávy.

Riso Scotti logo





Mohlo by vás také zajímat: