Everton získal na hostování do konce sezony El Ghaziho

13.01.2022, 19:10
Aktuality
Podruhé během jednoho dne se na přestupu domluvily Everton a Aston Villa. Anwar El Ghazi bude v dresu Toffees hostovat do konce sezony a nezahraje si tak s Lucasem Dignem, který v dopoledních hodinách nabral opačný směr.

Nizozemský křídelník odstartoval svou profesionální kariéru v Ajaxu, do Birminghamu přišel v létě 2018 po dvou letech strávených v Lille. Villans ve svém prvním roce pomohl k návratu do nejvyšší soutěže, kde se mu nejvíce vydařila minulá sezona, během níž nastřílel deset ligových branek. Letos však až dosud paběrkoval a v základní sestavě figuroval pouze ve čtyřech případech.

"Everton je velký klub. Už se nemůžu dočkat, až v jeho dresu nastoupím," těší se El Ghazi. "Chci se soustředit na tvrdou práci, sžít se s týmem, zabojovat o své místo a dostat Everton tam, kam patří - tedy do vyšších pater tabulky," burcuje šestadvacetiletý fotbalista.

Pro celek z Liverpoolu se stal třetí zimní posilou. Před ním si s Toffees plácli ukrajinský levý bek Vitalij Mykolenko z Dynama Kyjev a Skot Nathan Patterson z Rangers, jenž nastupuje na opačném kraji obrany.

Autor: Martin Vejdělek / bbc.com

Komentáře (321)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele