Ve známé americké komedii Lhář, lhář musel Jim Carey 24 hodin mluvit jen pravdu. Tahle terapie šokem by hrdinům „měchenické love story“ jedině prospěla. Vémola i Ceterová totiž za pouhé dva dny vystavěli obří konstrukci plnou náznaků, vážných obvinění a (v lepším případě) polopravd.

Šest týdnů po narození syna Rockyho se oba veřejně obviňují z nevěr nebo domácího násilí. A tahají do toho i ostatní: Karlos původně obvinil svého kamaráda Víta Kaisera, že mu spí se snoubenkou, profackoval ho a se vším se svěřil světu. Načež se podle Vémoly ukázalo, že si Ceterová svého milence jen uložila pod falešným jménem, a zápasník se musel omlouvat.

„Mrzí mě, že jsem ho křivě obvinil,“ kál se „Terminátor“, který odmítá i nařčení, že Lele zabavil mobil. „Nakonec se ukázalo, že ho má ten milenec,“ tvrdí sportovec.

Co se možných křivých obvinění týče, jedno se týká i násilí. „Po tom, co jsi mě zbil, a v náručí jsem měla měsíčního Rockyho, mám z tebe strach,“ vypálila Lela na svou obranu.

Lež? Podle Vémoly ano. „Co by to asi zanechalo, kdybych udeřil takhle malou hubenou holku? To by byla katastrofa,“ odmítá bijec agresi a vytahuje trumf v podobě Lelina středečního návratu do „Vémolandu“, prý kvůli bezpečnosti dětí. „Myslíte si, že kdyby to byla pravda, tak by sem jela?“ ptá se emotivně.

Ceterová nicméně na svého muže podala trestní oznámení kvůli domácímu násilí a za svou verzí si i ve čtvrtek odpoledne pevně stála! Má milence? Oba se ostatně neshodnou ani na věci, která celou nepěknou kauzu spustila: nevěře. „Lela nepopírá, že se s někým vídala, a určitě to nemůže mrzet nikoho víc než mě. O to víc, že se v šestinedělí snaží odejít s dětmi za někým jiným,“ řekl pro eXtra.cz Vémola s tím, že stále netuší, kdo oním tajemným milencem je.

A co na to Lela? „Karlos je žárlivý, já žádného milence nemám! Na žádné akce nechodím, pořád jsem doma a starám se o děti,“ vzkázala Blesku prostřednictvím své manažerky. Dva lidé, dvě absolutně odlišná stanoviska. Dozvíme se někdy pravdu?

VIDEO: Karlos Vémola o dalším dítěti s Lelou: Jsem Terminátor, střílím z první

Video
Video se připravuje ...

Karlos Vémola o dalším dítěti s Lelou: Jsem Terminátor, střílím z první. iSport TV

Fotogalerie
64 fotografií