Podivné mlžení, zastavený rozvod: Jak je to se zdravím Adamce? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Podivné mlžení, zastavený rozvod: Jak je to se zdravím Adamce?

Jana Adamcová mluví o zdravotních problémech, Adamec neví, která bije
Jana Adamcová mluví o zdravotních problémech, Adamec neví, která bije (Marek Pátek)

Jak už Deník Aha! informoval, manželství režiséra legendární Sanitky, Jiřího Adamce (73) a jeho ženy Jany se rozvádí. Rozvod se ale nyní zastavil. Podle Adamcové (49) kvůli zdravotním problémům. Ale něco tady nehraje...

Výpovědi Jany Adamcové a Jiřího Adamce budí rozporuplné pocity. Vypadá to, že pravá ruka neví, co dělá levá. Adamcová nedávno potvrdila, že první část rozvodu má s manželem za sebou, jeho dokončení ale údajně měla zabrzdit nemoc, která vyzněla z jejího vyjádření jako velmi závažná.

Zemřel Dušan Klein. A Adamcová o vztahu se synem Escobara

Video se připravuje ...

„Druhou část rozvodu jsem pozastavila z velmi osobního zdravotního důvodu, o kterém teď nechci mluvit,“ sdělila Adamcová v pořadu Showtime. Onemocnění se přitom nemělo týkat jí, ale Adamce. Jenže z jeho vyjádření pro eXtra.cz to spíš vypadá, že si tu někdo plete pojmy s dojmy.

„Údajně se mě to má týkat. Teď jsem na ulici, tak nevím, jestli vás budu zásobovat informacemi. Nevím, co chcete. Není to nic zákeřného. Nevím ale, co přesně řekla má žena.“ O podrobnostech o svém zdravotním stavu se Adamec odmítal vyjádřit. Celá situace je ale minimálně dost zvláštní.

Bez urážky Zuzany Bubílkové: Startuje předvolební žumpa!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
rukka
20. 3. 2022 • 09:15

Jenom vychcana, presne vi co dela a co chce - dedit

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.