Sobota zuří kvůli Bohdalové! To se ani řešit nedalo, vrčí Luděk | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Sobota zuří kvůli Bohdalové! To se ani řešit nedalo, vrčí Luděk

Jiřina Bohdalová natočila audioknihu svých vzpomínek
Jiřina Bohdalová natočila audioknihu svých vzpomínek (Michal Protivanský)

Dal si s tím tolik práce a nakonec zbytečně. Luděk Sobota (78) se měl objevit v silvestrovském pořadu Největší flám s Jiřinou Bohdalovou. Nakonec ale Česká televize jeho vystoupení vystřihla a herec to dává za vinu i samotné Bohdalové (90).

Není tajemstvím, že Jiřina Bohdalová (90) má v showbyznysu spoustu přátel. Proto si spoustu z nich pozvala i do svého silvestrovského pořadu Největší flám s Jiřinou Bohdalovou. Výjimkou nebyl ani herec Luděk Sobota (78), který poctivě trénoval už od června.

Jiřina Bohdalová: Při čtení mě bolí nohy!

Video se připravuje ...

Nakonec se ale v televizi neobjevil, což ho pořádně rozzuřilo. „To se ani řešit nedalo. Já jsem České televizi jenom řekl, že už s nimi nechci mít nic společného. Řekl jsem jim, ať už mi nevolají,“ svěřil se herec časopisu Sedmička. Po dotazu, zda je naštvaný i na samotnou Jiřinu, naštvaně přikývl.

A nebyl jediný, kdo si na herečku stěžoval. Přidali se k němu i další vystřihnutí účinkující, jako je Martin Dejdar (56) nebo Josef Alois Náhlovský (72). Jiřina proti sobě tak poštvala dost přátel. Jak se k tomu vyjádřila? Nijak. Její kolegové mají podle ní právo být naštvaní.

Autor knížky o Bohdalové Petr Macek: Její upřímnost je osvěžující

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.