Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na Primě ve čtvrtek odstartoval nový seriál ZOO. Jeho hlavní hrdinka Sidonie Anna Novotná v podání Michaely Pecháčkové uteče před studiem v Los Angeles a slibnou kariérou v rodinné firmě do zoologické zahrady a začne tam pracovat jako ošetřovatelka zvířat. Děj se odehrává v safari parku ve Dvoře Králové.

Zatímco hlavní role připadla zatím neokoukané tváři, ostatní herce Prima „převelela“ z jiných seriálových projektů jako Slunečná, Sestřičky nebo Modrý kód. Kamarádku hlavní hrdinky hraje Eva Burešová (30), v dalších rolích se představí Sabina Laurinová (52), Jana Švandová (76), Pavla Tomicová nebo David Gránský (32).

Diváci tento tah kvitují, ti, kteří se rozhodli seriál okomentovat, první díl pochválili především kvůli obsazení. Nadšení jsou ze „skvělé Evičky“ (Burešové) i dalších tváří Slunečné.

Jen pár výtek padlo kvůli jadrnějším výrazům, které podle diváků do rodinného seriálu nepatří, drtivá většina komentářů však byla kladná.

Pro sedmnáctiletou studentku konzervatoře Michaelu Pecháčkovou jde o první hlavní roli. „Když jsem prošla konkurzem a tu nabídku dostala, ještě jsem nevěděla, jak velká role to bude. Pak to bylo velké štěstí a radost,“ svěřila Super.cz. Herečku už diváci mohli zaznamenat v Ordinaci nebo ve filmu Přání k mání.

Líbil se vám první díl ZOO?
Ano
64,9 %
Ne
12,7 %
Neviděl(a) jsem
22,4 %
Celkem hlasovalo 47682 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám