Michal Šmarda

  • SOCDEM
  • Nové Město na Moravě
  • starosta
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,96. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.01.2022 19:57:00

Poslanci měli šanci pomoci lidem

Poslanci měli šanci pomoci lidem

Mohli donutit vládu, aby skutečně účinně pomohla lidem, kteří nemají na zaplacení účtů za energie. Mohli pomoci, aby se vyjasnil postup v boji s covidem.

 Jsme přesvědčeni, že bylo možné usilovat o kompromis v odměňování špatně placených zaměstnanců. Poslanci mohli jednat o tom, jak zajistit spravedlivé důchody, zkrotit zdražování a zastavit růst zadlužení. Čekali jsme, že svitne naděje pro lidi v exekucích.

Kdyby poslanci přestali politikařit, mohli být užiteční. Místo toho poslanci ANO a SPD křičeli hesla a fráze a vládní poslanci z nich měli legraci. Pokud se politici nepřestanou hádat, řešit jen své nesmysly a uhýbat před problémy lidí, nedopadne to s naší zemí dobře.

Páni poslanci, otevřete, prosím, oči. Vaše hádky a vtipy ani urážky a plivance nikomu nepomohou. ČSSD připravila ke každé kapitole vládního programu seriózní oponenturu. Nabízíme ji sněmovním stranám k využití. Když se nad ní zamyslí a část z ní použijí, budou opravdu užiteční.

Na šaškování není čas. Je potřeba být skutečně prospěšní.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama