Nakupujte levněji. Ušetřete díky slevovým kupónům.
Česká republikaČeská republika
Hlavní strana > Magazín > 1000 Kč zdarma za založení běžného účtu u Reiffeisenbank

1000 Kč zdarma za založení běžného účtu u Reiffeisenbank

15.1.2022 napsal(a) Honza H.

Založit si bankovní účet od Raiffeisen Bank bez poplatků je snadné. Zvládnete to sami po internetu a ještě k tomu získáte odměnu 1000 Kč.

Než se vrhnete do založení účtu, řekneme vám, co k tomu budete potřebovat:

Občanský průkaz (české občanství, plnoletost)

Druhý doklad (řidičský průkaz nebo pas)

Bankovní účet u jiné banky v ČR (pro ověření)

Mobilní telefon s připojením k internetu a fotoaparátem

Rb.cz slevový kupón

Alternativou online založení je také založení účtu telefonickou podporou. Tam budete potřebovat pouze občanský průkaz.

Za samotné založení při aktivaci účtu získáte 1000 Kč jako bonus. Nedostanete je okamžitě, ale až po aktivním využívání účtu. Vedení a transakce na tomto účtu jsou zdarma a to bez jakýchkoliv podmínek. Zdarma navíc máte výběry ze všech bankomatů v České republice i po celém světě. Nemusíte si tak dělat starosti ohledně poplatků. Zdarma vám převedou také všechna inkasa a trvalé platby z účtu u jiné banky. Pro nově sjednané hypotéky na vás čeká další zajímavý bonus a to v podobě slevy 1 % z úrokové sazby. Účet můžete samozřejmě ovládat online z pohodlí vašeho domova pomocí mobilní aplikace nebo bankovnictví ve webovém prohlížeči. Platby jsou okamžité.

Jak jsme již zmínili, je třeba nově otevřený účet 2 měsíce aktivně využívat. Čtvrtý měsíc se pak můžete těšit na bonus 1000 Kč, pokud tou dobou nebude váš účet v exekuci nebo v procesu ukončování. Aktivním užíváním účtu znamená připsání alespoň 15 tisíc korun a 3 transakce za měsíc.

Reklamní akce na tisícovku navíc trvá od 1. dubna 2020 do odvolání. Banka může akci kdykoliv zkrátit, takže s využitím dlouho neotálejte.

Výtah z podmínek:

"Klientem" fyzická osoba, která s Bankou sjednává služby mimo rámec své podnikatelské činnosti nebo samostatného výkonu svého povolání a která v okamžiku sjednání ani v posledních 6 měsících neměla vedený běžný účet u Raiffeisenbank a.s.

"Účtem" účet sjednaný na základě Smlouvy o poskytování bankovních a dalších služeb mezi Bankou a Klientem v Rozhodném období. Je-li takových účtů více, myslí se první v pořadí takto sjednaný účet.

"Rozhodným obdobím" období trvání Reklamní akce, tedy od 1. 4. 2020 do ukončení.


Proces sjednání účtu je jednoduchý. Online nejprve vyplníte své jméno a telefon. Pak pokračujete dál do rozšířeného formuláře. Tam nahrajete naskenované nebo vyfocené dokumenty svůj obličej. Dále vyplníte potřebné osobní údaje a vyplníte údaje, které vyžaduje zákon při sjednávání účtu. Pokud máte účet u jiné banky, který byste chtěli zrušit a zároveň přenést své pravidelné transakce, vyplníte také údaje na záložce převod účtu. Pak na vás vyskočí smlouva, kterou si důkladně pročtěte a schválíte. Také si sjednáte heslo. Nakonec je nutné provést identifikační platbu na účet. Ta slouží k ověření vaší identity. Vaše telefonní číslo bude také v průběhu ověřeno pomocí sms kódu, který vám bude zdarma zaslán.

Věříme, že vám bude nový účet od Facebook Twitter WhatsApp

Komentáře

CAPTCHA

Rb.cz slevový kupón

Raiffeisenbank a.s. (RBCZ) poskytuje od roku 1993 v České republice široké spektrum bankovních služeb soukromé i podnikové klientele.

Rb.cz

Na serveru Slevovykupon.net naleznete tyto aktuální slevové kupóny do Rb.cz:

Získejte zdarma nejnovější slevové kupóny na svůj e-mail...

Přihlášení
Vítáme vás zpět, níže se můžete přihlásit...

Registrace
Získejte výhody registrovaného uživatele. Mezi výhody patří zobrazení exkluzivních kupónů, možnost vytvoření seznamu oblíbených obchodů a bonusový program o ceny. A mnohem více...

CAPTCHA

Chyba:Email není správně zadaný.
Chyba:Heslo musí mít nejméně 5 znaků.
Chyba:Zadaná hesla se neshodují.

Souhlasím se zpracováním osobních údajů.

Zapomenuté heslo
Zapomněli jste své heslo pro přihlášení? Nic se neděje! Zašleme vám nové...

CAPTCHA

Novinky emailem
Novinky Vašich oblíbených obchodů (nastavíte v menu Oblíbené).

CAPTCHA

Jak použít slevový kupón?

1. Vyhledání slevy

Najděte slevu do Vašeho oblíbeného obchodu. Seznamte se s podmínkami slevy a klikněte na kupón pro zobrazení a kopírování kódu.

2. Uplatnění kupónu

Kupón vložte v průběhu objednávky do příslušné kolonky („Slevový kupón“, „Slevový kód“ apod.).

3. Ušetření peněz

Sleva je odečtena z hodnoty objednávky a ušetřili jste tak peníze.