Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Photoshop versus realita: Dagmar Patrasová po zásahu odborníků vypadá skvěle

Dagmar Patrasová 11. a 13. ledna. Poznáte rozdíl?
Zdroj: Profimedia.cz, se souhlasem Dagmar Patrasová a Vlasy Hrabal
+ Další 3 fotografie
VIZÁŽ

Královna dětských srdcí a někdejší ikona mnoha chlapců a mužů Dagmar Patrasová (65) se svěřila do péče odborníků, kteří ji zkrášlili tak, že vypadá o dvacet let mladší. Mohou za to ale jen kadeřníci a stylisté, nebo i machři přes Photoshop? Snímek poslala do redakce eXtra.cz. O dva dny dříve ukázala Dáda na veřejnosti někoho úplně jiného.

Dagmar Patrasová: Zkrášlená pro Felixe

Každá žena v každém věku se chce líbit, takže není divu, že i sedm posledních let těžce zkoušená Dagmar Patrasová se po návratu manžela Felixe Slováčka rozhodla udělat pěknou. Však která by se svému muži nechtěla líbit?

„Můj kadeřník Jiří Hrabal. Je skvělý!“ poslala do eXtra.cz Dáda snímek, na němž vypadá fakt famózně. A to až příliš moc, že i když jí člověk fandí, nelze nepochybovat, nakolik pomohly vlasy a šminky, případně světlo u fotografa, a nakolik grafické počítačové programy.

O 2 dny dříve: Jiná Dáda

Snímek vznikl 13. ledna, o dva dny dříve byla Dáda na společenské akci, kde jí to také dost slušelo, ale přece jen, se vším respektem napsáno, přiměřeně jejímu datu v občance.

Možná je ale to vše úplně zbytečné. Felix Slováček má ale tolik másla na hlavě, že kvůli němu by se čančat nemusela. I kdyby si zpěvačka a herečka dva roky neumyla vlasy, měl by jenom mlčet a „hrabat prstíčkem“…

Patrasová se nicméně také ráda chlubí svými snímky na Instagramu a své fanoušky baví výtvory, které vytvoří i pomocí filtrů. Jenže kritiků je také bohužel mnoho a tak má pod snímky raději vypnutou diskusi.

Bartošová brala úspěchy jako samozřejmost, svou slávu ale neustála, tvrdí její první manažer. Showbyznys ji semlel

Související články

Další články

Nejnovější kauzy