RAKOVINA VAJEČNÍKŮ! Navrátilová vidí šanci na přežití | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

RAKOVINA VAJEČNÍKŮ! Navrátilová vidí šanci na přežití

Legenda světového tenisu Martina Navrátilová
Legenda světového tenisu Martina Navrátilová (Profimedia.cz)

Na kurtech řádila a nadřela se snad jen s arcirivalkou Martinou Navrátilovou (65). Americkou tenistku Chris Evertovou (67) ale teď čeká mnohem zákeřnější soupeř. Rakovina! Osmnáctinásobná grandslamová šampionka tuhle diagnózu oznámila překvapeným a vyděšeným fanouškům. „Mám rakovinu vaječníků,“ přiznala Evertová nemoc, na níž jí nedávno zemřela její mladší sestra Jeanne (†62).

Další větou ale všechny (alespoň trošku) uklidnila. „Mám velké štěstí, že doktoři rakovinu odhalili včas, díky tomu by měla být chemoterapie úspěšná,“ věří slavná tenistka a komentátorka, která nadcházející Australian Open bude glosovat na dálku ze svého floridského domova.

Krejčíková po triumfu rozplakala Navrátilovou: Děkování za svobodu

Video se připravuje ...

Slova podpory se na Evertovou sesypala z celého světa a pochopitelně přišla i od Navrátilové. S tou sice během 70. a 80. let minulého století vedla líté bitvy, přesto se staly velkými kamarádkami. „Chris, všichni jsme s tebou! Jsi opravdová šampionka a nemám sebemenší pochyb, že i tohoto soupeře bez kapky potu porazíš!“ vzkázala jí Martina, která sama s rakovinou úspěšně válčila.

Navrátilová a její ženy: Zlatokopky a konečně i láska!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.