O tom, že Jessice Alvesové její kamarádka Rafaela Manfrini nabídla útěchu v nelehké situaci, by mohl svědčit fakt, že krásky se při příchodu vedly za ruce. Navíc psychická podpora se Jessice může hodit, její poslední vztah totiž zkrachoval velmi brzy. S dotyčným, se kterým si tak rozuměla na sociální síti, to totiž krachlo ve chvíli, kdy zjistil, že bývala mužem.

Řekla jsem mu: Ale víš, že jsem transgender, viď? A on se zeptal, co to znamená a co tím myslím,“ odtajnila blondýnka, která se dříve jmenovala Rodrigo a byla známá jako živoucí panáček Ken. A po této otázce nastal konec, na reálné rande tak ani nedošlo. A jako by to nestačilo, dotyčný muž nejen, že přestal reagovat na její zprávy, ale dokonce si ji i zablokoval, aby mu už nemohla psát. Těžko říci, co ho odradilo, možná fakt, že Alvesová sice je stoprocentní ženou, ale z pochopitelných důvodů nebude moci dát svému muži potomka.

Je tak zřejmé, že podpora kamarádky Jessice udělá dobře na duši, vypovídat se ze svých trápení totiž obvykle bývá ten nejlepší balzám na nejrůznější bolístky. A kdo ví, třeba vztah dvou krásek přeroste i v nějaký hlubší vztah, u Alvesové by se tomu snad nikdo ani nedivil.

Video: Transgender modelka Peťa Nitka slaví rok s novou vaginou! Přítel ji ale opustil

Video
Video se připravuje ...

Transgender modelka Peťa Nitka slaví rok s novou vaginou! Přítel ji ale opustil Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
93 fotografií