Bundesliga - souhrn 19. kola: Fürth v Bielefeldu znovu bodoval

14.01.2022, 22:29, aktualizováno 16.01.2022, 19:29
Komentáře a souhrny
Jamie Leweling (© AFP)
Frankfurt ztratil cenné body v bitvě o poháry, na hřišti Augsburgu jen remizoval, Bielefeld zase v boji o záchranu zaváhal proti poslednímu Fürthu. Dortmund doma odstřelil Freiburg 5:1 a o čtyři branky vyhrál rovněž Bayern Mnichov, bavorský celek neměl problémy na půdě 1. FC Köln. Leverkusen vyhrál v Gladbachu a posunul se na třetí příčku před Hoffenheim...

Arminia Bielefeld - Greuther Fürth 2:2

16.01.2022 17:30

Góly: 8. Masaya Okugawa, 83. Gonzalo Castro - 35. Jamie Leweling, 67. Håvard Nielsen

Arminia Bielefeld prováhala možnost dostat se ze sestupových příček a doma s posledním Greutherem Fürth pouze remizovala 2:2. Za získaný bod ještě může být ráda, protože osm minut před koncem překvapivě prohrávala. Greuther bodoval venku vůbec poprvé v sezoně.

Dílčí úspěch si Arminia přeci jen připsala a v tabulce se posunula na barážovou příčku. Spokojena však být nemůže, protože doma ztratila s týmem, který v letošním ročníku Bundesligy vyhrál jen jedno utkání.

Bodové ztrátě od začátku nic nenasvědčovalo. Už v 8. minutě Arminia otevřela skóre, když vlétl do šestnáctky Masaja Okugawa a přízemní střelou překonal brankáře Burcherta. Rychlá branka domácí nabudila a na řadu přišly i další šance, které však obrana v čele s brankářem eliminovala. Ve 35. minutě se dostal ke slovu i Greuther a okamžitě z toho bylo vyrovnání. Rychlost a důraz předvedl Jamie Leweling a také brankář Ortega inkasoval.

Hosté letos na venkovních hřištích nezískali ani bod, ale v Bielefeldu získali sebevědomí a ve druhém poločase činili domácím velké problémy. V 52. minutě vytasil skvělý zákrok Ortega, ale o patnáct minut později byl při hlavičce Haavarda Nielsena krátký.

Byl to nečekaný průběh a Arminii teklo do bot. Greuther si však velkou příležitost na výhru nechal uniknout. Sedm minut před koncem si počkal za šestnáctkou na odražený balón Gonzalo Castro a parádní ranou srovnal na 2:2. Domácí měli ještě čas na obrátku, ale Greuther si to i během čtyřminutového nastavení pohlídal.

Více informací k zápasu

FC Augsburg - Eintracht Frankfurt 1:1

16.01.2022 15:30

Góly: 38. Michael Gregoritsch - 22. Daichi Kamada

Frankfurt neodkázal odčinit předchozí vyhoření s Dortmundem (2:3) a tentokráte pouze remizoval na půdě zachraňujícího se Augsburgu po výsledku 1:1, v německé Bundeslize tak nevyhrál podruhé za sebou a nenavázal tak na povedený konec uplynulého roku. V tabulce mu patří osmá pozice s osmadvaceti body a prozatím tedy vyklidil pohárové příčky. Domácí celek je po zisku cenného bodu stále patnáctý s devatenácti body na kontě.

Úvodní dvacetiminutovka toho příliš zajímavého nepřinesla, poté se favorizovaní hosté z ničeho nic dostali do vedení. Daichi Kamada převzal vynikající kolmici do volného prostoru od Borrého, vzápětí obešel brankáře Gikiewicze a krkolomným zakončením nakonec uklidil balón doprostřed zcela prázdné branky. Svěřenci trenéra Olivera Glasnera mohli navýšit svůj náskok po necelé odehrané půlhodině.

Sow totiž vysunul rozběhnutého Lindströma, jenž hezkou kličkou přelstil bránícího Oxforda a vystřelil po zemi z deseti metrů, nicméně jeho pokus se odrazil od bližší konstrukce do zámezí. Augsburg nečekaně srovnal stav necelých deset minut před přestávkou. Iago uvolnil nádherným obloučkem nabíhajícího Michaela Gregoritsche, který se sice dostal do ostřejšího úhlu, i přesto nezištně usměrnil balón k vzdálenější tyči.

Frankfurt vstoupil do druhého dějství s velkým elánem a v 51. minutě se chvíli radoval z druhé vstřelené branky, jenomže zásah N'Dicky neplatil kvůli zřetelnému ofsajdu. Ihned na to se postavil k přímému volnému kopu aktivní Lindström a Gikiewicz parádně vyboxoval míč do bezpečí. Stejný hráč znovu zahrozil v samém závěru zápasu, ale jeho nepříjemnou střelu opět zlikvidoval brilantní domácí strážce, V nastaveném čase naopak chtěl na druhé straně otočit vývoj střídající Niederlechner, ale toho famózně vychytal gólman Ramaj.

Více informací k zápasu

Borussia Mönchengladbach - Bayer Leverkusen 1:2

15.01.2022 18:30

Góly: 81. Nico Elvedi - 51. Robert Andrich, 74. Patrik Schick

Borussia nenavázala na minulý cenný skalp nad Bayernem, doma padla s Leverkusenem, a to i přesto, že její soupeř neproměnil hned dva pokutové kopy. O rozdílový gól tohoto utkání se zasadil český reprezentant Patrik Schick, který tak výrazně dopomohl svému týmu k přerušení své negativní série čtyř ligových duelů bez výhry. Mimochodem i on jednu z penalt nevyužil.

První poločas ještě žádnou změnu skóre nepřinesl, asi tu největší možnost si vytvořil ve 25. minutě Diaby, avšak domácí brankář Sommer stačil zasáhnout. Zato druhé dějství bylo daleko zajímavější a nabídlo ony nejdůležitější situace, které určily konečný výsledek. Nejprve ve 49. minutě byla nařízena penalta ve prospěch hostů, Friedrich totiž přišlápl ve vápně Bellarabiho.

Trochu přísnější rozhodnutí rozhodčího Stegemanna ale Leverkusen nezužitkoval ke vstřelení první branky, poněvadž vůči exekutorovi Schickovi se vyznamenal Sommer, který jeho střelu u tyčky bravurně zlikvidoval. Následoval každopádně rohový kop, z něhož už Bayer přece udeřil, pas Wirtze doplachtil do brankového území k Andrichovi, jenž pak pohotově skóroval.

V 62. minutě mohl Schick navýšit náskok die Werkself, v koncovce se mu však zase nedařilo a kýžený a chtěný prostor brány minul, nicméně v 74. minutě se už proti Sommerovi prosadil, jelikož přímý volný kop z levé strany od Hincapiého zužitkoval hlavou. Celkově už si tak na své konto zapisoval svou osmnáctou branku v Bundeslize, svou sedmnáctou ze hry.

Mönchengladbach utkání zdramatizoval po kopu z rohu od Herrmanna, po němž se sice ještě netrefil Thuram, avšak po následné teči bránícího Fosua-Mensaha již úřadoval Elvedi. Další odpověď však nenašel, nevyburcoval ho přitom ani druhý lapený pokutový kop, nařízený za faul Beyera v šestnáctce na Wirtze, to když se Sommer v 87. minutě vytáhl na Demirbaye.

Více informací k zápasu

VfL Wolfsburg - Hertha BSC 0:0

15.01.2022 15:30

Góly: -

Oba soupeři tak nadále zůstávají sousedy v dolní polovině tabulky s tím, že náskok na sestupovou zónu není veliký. "Vlky" může alespoň těšit fakt, že po osmi porážkách, včetně dvou střetnutí v Lize mistrů, konečně bodovali.

V 5. minutě hlavičkoval Yannick Gerhardt, ale býval by potřeboval branku na ragby. V závěru úvodní desetiminutovky dostal míč na kopačku Weghorst, nicméně díky obětavosti obránců berlínského celku se jeho pokus ke Schwolowovi nedostal. Po čtvrt hodině stál Luca Waldschmidt ve výborné pozici, jenže mířil nad.

Za 120 sekund se připomněl Holanďan Wouter Weghorst. V minulé sezoně zaznamenal dvacet gólů, v této zůstává po devatenácti kolech na šesti zásazích. I proto, že svou první šanci v tomto zápase nasměroval pouze do brankářových rukavic. Po půlhodině to zkusil z dálky Gerhardt, nicméně ještě teď si možná drbe hlavu z toho, co že to vlastně vyprodukoval.

Do poločasové přestávky střílel ještě dosti nepřesně Renato Steffen. Po změně stran pálil mimo z hranice vápna Maximilian Mittelstädt. Po něm vyzkoušel Casteelsovu pozornost také do té doby málo viditelný Vladimír Darida. Těsně před vypršením úvodní hodiny hry to zpoza vápna zkusil Waldschmidt, jenže balon skončil nad břevnem.

Patnáct minut před koncem rozehráli svěřenci Floriana Kohfeldta standardní situaci, která by jistě přinesla radost, nebýt výtečného zákroku Alexandera Schwolowa. Devětadvacetiletý gólman, který se stal jedničkou na úkor Runeho Jarsteina, se vyznamenal i ve dvaaosmdesáté minutě. Poté to z přímého kopu z nějakých třiceti metrů zkusil znovu Darida, ale tahle partie zkrátka gólového hrdinu nenašla.

Více informací k zápasu

Union Berlín - TSG Hoffenheim 2:1

15.01.2022 15:30

Góly: 22. Andreas Voglsammer, 73. Grischa Prömel - 16. Timo Baumgartl (vl.)

Z posledních devíti bundesligových mačů prohrálo TSG jediný. Díky tomu se zapojilo do boje o Ligu mistrů. Jenže soupeř pražské Slavie ze základní skupiny Evropské konferenční ligy dokázal využít domácího prostředí a díky osmému vítězství poskočil na pátou příčku.

První pokus si po 200 sekundách připsal na konto David Raum, ale Andreas Luthe si všechno pohlídal. Stejně si počínal i v minutě dvanácté, kdy senzačně vyrazil hlavičku Stefana Posche z bezprostřední blízkosti. Jenže krátce po skončení úvodní čtvrthodinky mu pranic nepomohl spoluhráč Timo Baumgartl, jelikož si hlavou srazil z kopačky Ihlase Beboua letící balon do vlastní brány - 0:1.

Naštěstí pro die Eisernen se skóre už za šest minut změnilo. Bastian Oczipka odcentroval z levé strany na hlavu Andrease Voglsammera, který orazítkoval břevno, od něhož se balon odrazil do Olivera Baumanna, načež mu v cestě za brankovou čáru už nemohlo nic a nikdo zabránit - 1:1. Další pokusy už buď postrádaly přesnost, nebo byly zblokované.

Po změně stran se do dobré pozici jako první dostal Andrej Kramarić. Ovšem jako by mu hrací předmět v této sezoně spíše překážel. Místo nebezpečného zakončení tak stihla zasáhnout obrana Fischerova výběru. Za necelou minutku už sice chorvatský reprezentant vystřelil, leč Luthe nechal děkovat. V 71. minutě centroval Oczipka pro změnu na Sheralda Beckera, jenž o kousíček minul pravou tyčku.

Střídající hráč se sedmadvacítkou na dresu za necelých 120 sekund přihrával před hoffenheimskou svatyni, kde Max Kruse díky teči zacílil do břevna, od kterého putoval míč ke Grischovi Prömelovi, jehož hlavička zblízka byla neomylná - 2:1.

Tuhle trefu ještě muselo potvrdit video. Poté se o technický obstřel pokusil Raum, ovšem Luthe si zkušeně počíhal. V poslední minutě to zkusil také Genki Haraguchi. A třeba by i skóroval, kdyby v rozhodující moment nepodklouznul. V každém případě na výhře Unionu se už nic nezměnilo.

Více informací k zápasu

VfB Stuttgart - RB Lipsko 0:2

15.01.2022 15:30

Góly: 11. André Silva (pen.), 70. Christopher Nkunku

Tým Domenica Tedesca tak navázal na týden starou výhru proti Mohuči. Kdežto pro VfB se situace dále komplikuje. Dokonce natolik, že po 19. kole může spadnout do sestupového pásma.

Pro hosty začal zápas v Mercedes-Benz Areně nejlépe, jak mohl. Už v 10. minutě centroval Christopher Nkunku a Konstantinos Mavropanos zahrál ve vlastním vápně rukou. Kopala se tedy penalta, kterou André Silva proměnil, jelikož Florian Müller skákal opačným směrem. V minulé sezoně s osmadvaceti trefami obávaný kanonýr zaznamenal v té aktuální teprve osmý zásah - 0:1.

Odpovědět mohl po dvaadvaceti minutách Tanguy Coulibaly, kdyby Péter Gulácsi nestál ve správný čas na správném místě. Následující minuty se nesly ve znamení pokažených přihrávek. A když už se nějaká povedla, nedokázal ji adresát zpracovat. Až ve 40. minutě se osmělil Hiroki Ito, jenže muž v rukavicích s tímto pokusem neměl větší problémy.

Po změně stran se jako první připomněl Yussuf Poulsen, ale hlavičkoval mimo. V 56. minutě zahrávali domácí standardní situaci. Po centru hlavičkoval Saša Kalajdžić a Gulácsi byl v podstatě trefen, než že by předvedl reflexivní zákrok. Velké zklamání bylo patrné na kouči Pellegrinovi Matarazzovi, jenž krátce předtím obdržel žlutou kartu.

V 64. minutě pálil z hranice vápna Orel Mangala a maďarského brankáře ve službách RB Lipsko pořádně protáhnul. Strážce svatyně "Rudých býku" musel do akce za 180 sekund znovu, když vyrážel hlavičku Waldemara Antona, který mohl poděkovat za výborný centr Chrise Führicha. V 70. minutě ztratili domácí u soupeřova pokutového území balon, což vyústilo v rychlý brejk. Christopher Nkunku ve vápně zaseknul a následně poslal přízemní střelou na bližší tyč kulatý předmět do sítě - 0:2.

V 83. minutě už Gulácsi předvedl vynikající reflex, kterým zneškodnil přízemní pokus Naouiroua Ahamady z bezprostřední blízkosti. Především díky hráči s jedničkou na dresu si hosté na konto připsali osmou výhru v sezoně. O další budou usilovat za týden na vlastním stadionu, kam dorazí Wolfsburg. Stuttgart se střetne s Freiburgem.

Více informací k zápasu

1. FSV Mainz 05 - VfL Bochum 1:0

15.01.2022 15:30

Góly: 48. Jeremiah St. Juste

Ze strany svěřenců kouče Bo Svenssona se rozhodně nejednalo o jednoznačný výkon. Na druhou stranu se podařilo oplatit soupeři srpnovou porážku. I proto, že Polter zahodil penaltu. Oba celky však zůstanou ve středu tabulky. Ovšem s tím, že v případě die Nullfünfer jest ztráta na pohárové příčky minimální.

Úvodní dvacetiminutovka se musela v MEWA Areně obejít bez vyložených šancí. Naopak nepřesností byl k vidění až dost. Teprve po uplynutí uvedené doby trefil hlavou prostor mezi třemi tyčemi Armel Bella-Kotchap, nicméně cílil přesně do rukavic Robina Zentnera. Ve 26. minutě prásknul do balonu Leandro Barreiro a Manuelu Riemannovi tím přidělal řadu starostí.

Po půlhodině Anton Stach ve vlastním vápně fauloval Sebastiana Poltera, který chtěl protihráčův zákrok na svou osobu sám potrestat, přestože Miloš Pantović byl jiného názoru. V každém případě to třicetiletý forvard kopnul hodně mizerně, čímž nechal vyniknout Zentnera. Ve 38. minutě chtěl střílet Antwi-Adjei, ale Stefan Bell byl rázně proti.

Záložník ve službách Bochumi se v závěru úvodního poločasu dostal ještě k jedné střele, která sice byla nebezpečná, nicméně za Zentnerovými zády neskončila. Ve 48. minutě centroval Lee Jae-sung na hlavu Jonathana Burkardta, jehož hlavičku vyrazil gólman konečky prstů na roh. Ten sice brankou neskončil, jenže die Unabsteigbaren přesto inkasovali, protože Burkardt našel v ideálním prostoru před bránou neobsazeného Jerryho St. Justeho, jehož pravačky byla nakonec gólová - 1:0.

V 56. minutě pálil Karim Onisiwo. Bohužel pro domácí jaksi neprostřelil Riemannovy betony. St. Juste mohl po hodině hry přidat druhý zářez, kdyby necílil o kousek vedle. Dobrou ránou se následně prezentoval Lee Jae-sung. Tady znovu chyběly centimetry. V 73. minutě to zkusil Antwe-Adjei. I jemu však byla branka malá.

Závěrečná desetiminutovka byla rozkouskována střídáními a udělováním žlutých karet, které rozhodčí Frank Willenborg v této fázi utkání vytáhnul celkem čtyři, z toho jednu ukázal Bo Svenssonovi. Trenér Mohuče musel po finální nastavené minutě poděkovat Robinu Zentnerovi, který skvělým zákrokem odmítnul Locadiovo vyrovnání.

Více informací k zápasu

1. FC Köln - Bayern Mnichov 0:4

15.01.2022 15:30

Góly: 9. Robert Lewandowski, 25. Corentin Tolisso, 63. Robert Lewandowski, 74. Robert Lewandowski

Polský kanonýr zaznamenal celkově svůj šestnáctý hattrick v německé nejvyšší soutěži. Na čele tabulky střelců si stále udržuje náskok před Patrikem Schickem. Stejně tak celý Bayern na čele opět odskočil Dortmundu na šest bodů. "Kozlové" zůstanou ve středu tabulky s dobrým náskokem na sestupové pásmo.

Show rodáka z Varšavy započala už v 10. minutě, kdy mu do vápna adresoval přihrávku Thomas Müller. Následná střela do protipohybu Marvina Schwäbeho přinesla hostům vedení - 0:1. Také Steffen Baumgart má v kádru vcelku spolehlivého střelce. Deset minut po úvodní změně stavu se připomněl Anthony Modeste, jenže jeho hlavička neměla patřičnou razanci a pro Neuera se stala snadným soustem.

Záhy mohl jít bavorský velkoklub do dvoubrankového trháku. Už to vypadalo, že celá akce byla - lidově řečeno - zadrbána. Nakonec se však balon dostal ke Corentinu Tolissovi, který si na hraně vápna přehodil míč z pravačky na levačku a krásnou ranou překonal gólmana - 0:2. Pro Thomase Müllera šlo o šestnáctou přihrávku na gól, což z něj činí suverénního lídra této statistiky.

Nedlouho po rozehrávce málem sám přidal svůj šestý zásah v sezoně, kdyby brankář Kölnu na poslední chvíli neodkopnul kulatý předmět do bezpečí. Florian Kainz pak pobídnul Marka Utha, který se vyhnul Kimmichovi a rozvlnil síť. Avšak radost domácího celku utnul videorozhodčí, který odhalil ofsajd útočícího hráče. Do poločasového hvizdu ještě Lewa nepříjemně skákavým pokusem zaměstnal Schwäbeho.

Stejná situace nastala i pět minut po změně stran a znovu z ní vyšel vítězně muž v rukavicích. V 63. minutě se hosté zmocnili balonu na polovině hřiště, načež Sané pobídnul Lewandowskiho, který už dopravil míč z nějakých šesti metrů na místo určení - 0:3. V téže desetiminutovce musel své umění předvést i Manuel Neuer. Nepotěšil tím hlavičkujícího Modesteho.

Po rohovém kopu měl blízko ke snížení Timo Hübers. Břevno však hrálo proti němu. A tak našel Leroy Sané na ofsajdové hraně znovu svého polského spoluhráče, který zakončoval prakticky ze stejného místa jako o deset minut předtím - 0:4. Do konce utkání se osmělil už jenom Benjamin Pavard, leč skóre už se na RheinEnergieStadionu neměnilo.

Více informací k zápasu

Borussia Dortmund - SC Freiburg 5:1

14.01.2022 20:30

Góly: 14. Thomas Meunier, 29. Thomas Meunier, 45+1. Erling Haaland, 75. Erling Haaland, 86. Mahmoud Dahoud - 61. Ermedin Demirović

V tomhle případě určitě stojí za připomenutí, že SC byli posledním celkem, který v aktuálním bundesligovém ročníku neprohrál. Ale od doby, co v listopadu nestačili na Bayern, nezvládli uhrát ani bod ještě v dalších čtyřech případech, včetně tohoto. Díky tomu s největší pravděpodobností ztratí příčku zaručující Ligu mistrů. Kdežto BVB dali obhájci titulu jasně najevo, že o letošním držiteli Meisterschale zdaleka není rozhodnuto.

Těsně po vypršení úvodní desetiminutovky vyprodukovali domácí první střelu, která však nebyla z nejpřesnějších. Mrzet je to nemuselo dlouho, protože ještě před koncem úvodní čtvrthodiny přispěchal se svou přesnou hlavičkou Thomas Meunier - 1:0. V další fázi utkání měla Borussia jasnou převahu, jenže druhé branky se dočkala až za dalších patnáct minut. Opět to byl Julian Brandt, kdo nacentroval a belgický reprezentant se znovu prosadil hlavou - 2:0. Už za necelých 180 sekund mohl třetí hřebíček přidat Donyell Malen, nicméně zařízení minul. Další pokus patřil Raphaëlu Guerreirovi a nutno dodat, že brankář Benjamin Uphoff měl starosti. Poté o sobě dal poprvé vědět Erling Haaland, jenže si musel počkat až do samotného závěru první půle, kdy levačkou zakončil pěknou akci - 3:0.

Hrstka fanoušků v Signal Iduna Parku čekala, že Černožlutí své vedení po přestávce ještě navýší. Ovšem jako první se musel činit Gregor Kobel. Díky čtyřiadvacetiletému gólmanovi, který přišel minulý rok ze Stuttgartu, bylo vedení výběru kouče Marca Roseho stále tříbrankové. Inkasoval až po hodině hry, kdy se prezentoval dorážkou zblízka Ermedin Demirović - 3:1. Jakékoli pochybonosti o třináctém vítězství patnáct minut před koncem řádné hrací doby rázně odmítnul kanonýr Erling Haaland, když po přihrávce Mahmouda Dahouda po zemi zakončoval rychlý brejk svého týmu - 4:1. Už za tři minutky mohl norský supertalent zaznamenat hattrick, čímž by se přiblížil v tabulce střelců druhému Patriku Schickovi na rozdíl jediné trefy, jenže mu protentokrát nebylo dáno.

Nápravu tedy musel zjednat předchozí asistent Dahoud, když uklízel na místo určení další kvalitní kombinaci v podání hráčů klubu, který čeká na německý titul od roku 2012 - 5:1. To se psala 86. minuta a rozhodčí Florian Badstübner záhy pochopil, že nemá smysl protahovat nepovedený večer výběru Christiana Streicha, a tak nenastavil ani minutu. Borussia tedy připisuje třetí výhru z posledních čtyř zápasů a věří, že se v ideálním případě výkon i výsledek podaří zopakovat o příštím víkendu, kdy je na programu cesta do PreZero Areny, kde nastupuje v těchto týdnech ve velice dobré formě hrající Hoffenheim. Freiburg bude chtít ukončil výsledkově nestabilní období dobrým představením proti sestupem ohroženému Stuttgartu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Bayern Mnichov19151361:1846
2.Borussia Dortmund19131549:2940
3.Bayer Leverkusen1995544:3132
4.TSG Hoffenheim1994639:2931
5.Union Berlín1987427:2431
6.SC Freiburg1986531:2330
7.RB Lipsko1984736:2328
8.Eintracht Frankfurt1977530:2828
9.1. FC Köln1977530:3228
10.1. FSV Mainz 051983827:2127
11.VfL Bochum19721017:2723
12.Borussia Mönchengladbach1964925:3522
13.Hertha BSC1964921:3822
14.VfL Wolfsburg19631017:3021
15.FC Augsburg1947819:3019
16.Arminia Bielefeld1939718:2618
17.VfB Stuttgart1946922:3318
18.Greuther Fürth19141415:517

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (44)

Přidat komentář
REPLIKATOR

Jenom 3 body za Bayernem, který zítra prohraje v Kolíně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Psy_cho

Nějaké vlhké sny? :-))))

Reagovat
smazaný uživatel

Úniky moči řešte se svým obvodním lékařem

Reagovat
Psy_cho

Vlhké sny máte vy a je to úpně něco jiného než inkontinence Si to nějak pleteš.

Reagovat
db18

BVB zatlačilo na Haalanda, aby udělal rozhodnutí už teď... no, tím pádem se asi sami chtěj odpálit z boje o titul... (pokud teda akutně nepotřebují prodej, aby teď vzali náhradu levněji než v létě)

Reagovat
okokolo

Haaland by byl blbej kdyby prodlouzil. Blbnout na prazdnych stadionech priposranych Nemcu…

Reagovat
oli9

Ten Lewa je stroj

Reagovat
REPLIKATOR

Kolín

Reagovat
cubinho

Skoda penalty

Reagovat
cubinho

Schicky

Reagovat
OTASi

lol demirbay totální kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Muller Bayern je nezastaviteľný

Reagovat
Müllered

Už je jen o bod za Lewou v produktivitě. A útočí na rekord v asistencích za sezonu.

Reagovat
Müllered

Teď mi došlo, že na tom museli být stejně a Lewa mu dnes o jeden bod utekl.

Reagovat
Whitemedia

Leverkusen jsou pravidelně takoví jantaři? Já jen, že bych je sledoval i nadále.

Reagovat
REPLIKATOR

Jejich zápasy rozhodně baví

Reagovat
okokolo

Hlavne ta obrana, ta bavi nejvic.

Reagovat
Müllered

Jo, takových bodů co už zbytečně poztráceli.

Reagovat
frankiefcb

jo jsou a je neuvěřitelné, že jsou na třetí místě.

Reagovat
REPLIKATOR

Leverkusen 3. místo v suchým triku

Reagovat
Selänne

Nejhorší zápas Schicka v sezoně a jeden z těch nejhorších v dresu Neverkusenu. Dneska to byl ale fakt pech. Jenom Wirtz ho mohl poslat sám na bránu snad 3x, ale ani jednou to nevyšlo. A ten gol mu určitě seberou, tomu fakt nemůžou připsat.

Reagovat
Stannis Baratheon

Video gólu?

Reagovat
8lampard8

Je na yt uctu bundesligy. Gol mu asi seberou, zalezi, jestli jeho strela sla na branu a to se v tom shluku hracu ve vapne pri rohu hur desifruje

Reagovat
Pablos

Já tam vidím nekompromisní hlavu do brány... Vždyť se šel hned i radovat.

Reagovat
Selänne

Bylo by divný kdyby se nešel radovat po gólu svýho týmu.

Ale reálně se toho míče asi ani nedotkl. https://youtu.be/WYtlWlh22fs?t=410

Reagovat
Selänne

A jo, možná že jo. To byl Amiri před ním.

Reagovat
Remt

Když se do toho oprou jak tenkrát Tottac s Kanem, tak mi ho vedení ligy uzná:-D

Reagovat
Sm0ker

Patriku?

Reagovat
Remt

těsně vedle

Reagovat
Pablos

A byl to volný přímý kop... Jakej roh?

Reagovat
8lampard8

Mas pravdu, moje chyba, jsem si to spojil asi s tim prvnim golem bayeru

Reagovat
Losinho

Reagovat
Mönchengladbach

Nebýt Bayernu, je Gladbášek v lize rekulérně na sestup a v poháru skončil.

Chtělo by to více Bayernů.

Reagovat
Psy_cho

Měli by si v Bayernu vzít před zápasy s Gladbachem psychiatra.

Reagovat
Mönchengladbach

...kteří by po zbytek sezóny pracovali na plný úvazek v Gladbášku a měli práce až nad hlavu.

Reagovat
Psy_cho

:-))) Asi tak, teď Gladbach 10 x nevyhraje.

Reagovat
Kocour Klapuška

Proti tobě vůbec nic nemám, ale vždycky když napíšeš "Gladbášek," tak se mi je trapně, chce se mi zvracet a zároveň omdlívám

Reagovat
Mönchengladbach

Raději bys "Hříbátka" než "Gladbášek"?

Reagovat
vladino10

Mne sa pozdáva slovenský výraz Žriebätká

Reagovat
Mönchengladbach

Reagovat
Bayern +

Union v CHL by bol pekný výsmech do tváre Herthy, prajem im aby sa im to podarilo. Určite radšej ako Hoffenheim.

Reagovat
Rudnevs

DFB-Pokal tento rok paráda. Pokiaľ to nevyhrá RB (ťuk ťuk), tak to bude parádny zápis pre hociktorého z outsiderov Obe Borussie mierne sklamali, ale obzvlášť St. Pauli proti Dortmundu prekvapilo a ukázalo, že skutočne je na postupovom kurze (vidieť ich v 1. Bundeslige by bola paráda). HSV veľmi veľmi so šťastím, ten kto to videl, tak vie, že Kölnu poslednú penaltu zrušili, lebo Kainz sa toho vraj dotkol dvakrát, veľmi nešťastné pre FC, no na druhú stranu sa tým aspoň trochu vyrovnáva, že v poslednej minúte predlženia dostali takú celkom milosrdnú penaltu.

Reagovat
andrew96

Bych spíš řekl, že Borussie vyhořely. Dortmund úplně (ne že by to pod Rosem překvapilo), Gladbach narážel na výborného Zielera, sám ale mohl dostat víc. Pozoruhodný byl ještě Voglsammerův gól Hertě.

Dneska zrovna St. Pauli v derby bída... a bodový polštář už je fuč.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele