Harvardský vědec Dr. Charles Lieber, nanodráty, DoD, CCP, Wuhan, covid, 5G, uhlíkové nanotrubičky (CNT), vojenské vakcíny, SpFN Spike Ferritin, nanočástice a další témata

December 22, 2021 by: Mike Adams

Tohle všechno si zařaďte do kategorie „pravdivé konspirace“. Další podrobnosti o tomto přelomovém příběhu najdete ve dvou podcastech níže. Dnes jsem byl v pořadu Alexe Jonese, kde jsem o tom diskutoval podrobněji. Tyto segmenty budou zveřejněny níže, jakmile budou k dispozici prostřednictvím Brighteonu.

Abyste získali úplné informace o tomto příběhu, musíte si poslechnout alespoň 1. část podcastu Situation Update níže (asi 45 min).

Stručné shrnutí příběhu je, že harvardský vědec Dr. Charles Lieber byl včera odsouzen ve všech šesti bodech obžaloby poté, co lhal úřadům o tom, že obdržel miliony dolarů od komunistické Číny, když sdílel svou převratnou technologii s technologickým institutem ve Wuhanu. (Viz RT.com) Zatčeni byli také dva čínští státní příslušníci, z nichž jedna byla „akademička“, která byla zároveň poručíkem Lidové osvobozenecké armády, a další osoba, která byla přistižena při pokusu propašovat z bostonského Loganova letiště biologické zbraně (kmeny MERS a SARS).

Dr. Lieber je vědec na úrovni génia, který se specializuje na exotické nanodrátové technologie a jejich propojení s lidskou neurologií a biologií. Některé z jeho skutečných patentových titulů a čísel:

9 029 836 Řízená syntéza monoliticky integrované struktury grafenu
10 369 255 Lešení obsahující nanoelektronické komponenty pro buňky, tkáně a další aplikace.
9 595 685 Drátky v nanorozměrech, zařízení FET s drátky v nanorozměrech a hybridní zařízení nanotrubiček a elektroniky pro snímání a další aplikace
9 457 128 Scaffoldy obsahující nanoelektronické komponenty pro buňky, tkáně a další aplikace
9 252 214 Přístroj, metoda a počítačový programový produkt zajišťující radiální adresování nanodrátků
Brighteon.TV

Z Townhall.com s odkazem na americké ministerstvo spravedlnosti:

Dr. Charles Lieber, 60 let, vedoucí katedry chemie a chemické biologie na Harvardově univerzitě, byl dnes ráno zatčen a na základě trestního oznámení obviněn z jednoho případu nepravdivého, smyšleného a podvodného prohlášení.

Yanqing Ye, 29 let, čínský státní příslušník, byl dnes obviněn v obžalobě z jednoho případu vízového podvodu, nepravdivého prohlášení, jednání jako agent cizí vlády a spiknutí. Ye se v současné době nachází v Číně.

Zaosong Zheng, 30letý čínský státní příslušník, byl 10. prosince 2019 zatčen na Loganově mezinárodním letišti v Bostonu a na základě trestního oznámení obviněn z pokusu o propašování 21 lahviček biologického výzkumu do Číny. Dne 21. ledna 2020 byl Zheng obviněn z jednoho případu pašování zboží ze Spojených států a jednoho případu nepravdivých, smyšlených nebo podvodných prohlášení. Od 30. prosince 2019 byl zadržován.

„Podle soudních dokumentů získal Dr. Lieber, který od roku 2008 působil jako hlavní výzkumník Lieberovy výzkumné skupiny na Harvardově univerzitě, která se specializovala na oblast nanověd, více než 15 000 000 dolarů v rámci grantů od Národních institutů zdraví (NIH) a ministerstva obrany (DOD). Tyto granty vyžadují zveřejnění významných zahraničních finančních střetů zájmů, včetně finanční podpory od zahraničních vlád nebo zahraničních subjektů,“ odhaluje ministerstvo spravedlnosti.

„Bez vědomí Harvardovy univerzity se počínaje rokem 2011 Lieber stal „strategickým vědeckým pracovníkem“ na Wuhanské technologické univerzitě (WUT) v Číně a v letech 2012 až 2017 nebo přibližně od roku 2012 byl smluvním účastníkem čínského plánu Tisíc talentů. Čínský plán „Tisíc talentů“ je jedním z nejvýznamnějších čínských plánů náboru talentů, které jsou určeny k získávání, náboru a kultivaci vědeckých talentů na vysoké úrovni v zájmu podpory vědeckého rozvoje, hospodářské prosperity a národní bezpečnosti Číny.“


Nanomeš, řídicí systémy neurologického rozhraní, „radiální adresování“ nanodrátků

Další patent od Dr. Liebera:

9 252 214 Přístroj, metoda a počítačový programový produkt zajišťující radiální adresování nanodrátků.

To umožňuje vestavěným systémům umělé inteligence ovládat nanomřížky, které se propojují s lidskou neurologií, aby mohly monitorovat i ovládat člověka. Tato technologie byla převedena do Číny.

Spekuluje se, že nanomřížky by mohly být vloženy do vakcín a po jejich vstříknutí by se samy sestavily do počítačových systémů rozhraní podobných neuroninkám, které by četly a ovládaly lidskou neurologii.

Tato technologie by v podstatě umožnila Marku Zuckerbergovi promítat svůj „Meta“ vesmír do vašeho mozku, aniž byste museli používat brýle. Jde o scénář plné matrice, kdy by tyto nanodrátky / vestavěné výpočetní systémy mohly nakonec číst vaše soukromé myšlenky (vnitřní dialog) a sledovat to nejosobnější, co máte – vaši mysl.

Tato technologie představuje transhumanismus a „borgifikaci“ lidstva. Je to konečná hra totálního zotročení a ovládání mysli na neurologické úrovni. Může být do vašeho těla zavedena pomocí podkožních jehel, které jsou falešně označeny jako „vakcíny“. (To neznamená, že všechny injekce vakcín jsou nanovakcíny, pouze to, že nanovakcíny mohou být do takových jehel vloženy díky jejich nanorozměrům).


Systémy uvolňování „užitečné zátěže“ z uhlíkových nanotrubic aktivované pomocí 5G

Přečtěte si něco o uhlíkových nanotrubičkách (CNT) a o tom, jak je lze použít k dodávání „užitečného zatížení“ do buněk. Tyto CNT mohou být aktivovány vnějšími signály včetně vysílání 5G, které se zaměřuje na konkrétní osoby.

Z FBcoverup.com a zrcadleno na serverech NN:

Název studie: Studie: Molekulární původ uvolňování léčiv varem vody uvnitř uhlíkových nanotrubiček z pohledu simulace reaktivní molekulární dynamiky a DFT.

Z obsahu studie: „Vliv na vývoj v oblasti nanotechnologických nanodrátů a nanotechnologických nanodrátů v ČR:

Od objevu uhlíkových nanotrubiček (CNT) v roce 1991 a dříve v roce 1952 se CNT dostaly do centra pozornosti a v současné době lze nalézt jejich výhody. Myšlenka využití duté válcové struktury jako transportéru nebo kontejneru je navrhována již mnoho let. Nejnověji byly zvláštní vlastnosti těchto nových materiálů objeveny v lékařských komunitách s nadějí na vývoj nového systému pro doručování malých léčebných látek, jako jsou proteiny, nukleové kyseliny a další biologicky aktivní molekuly. CNT se používají díky svým jedinečným vlastnostem při dodávání léčiv, senzorů jako nosičů léčiv, ničení nádorů se zvyšující se teplotou, měření cholesterolu a cukru v krvi, identifikaci antigenů a spojování DNA bez toxických účinků. Vzhledem k potenciálním schopnostem CNT uvnitř buněk se potenciální aplikace CNT využívá pro transport a doručování léčiv a protilátek bez toxických účinků.

Jak již bylo zmíněno, bylo navrženo, že tepelná energie dodaná CNT laserovým světlem může být využita k urychlení pohybu molekuly uvnitř trubice, a tedy k jejímu uvolnění z nanotrubic. Lze ji také použít k oslabení a narušení interakce mezi CNT a molekulou. Lokální teplota v okolí nanotrubiček se řídí nastavením intenzity laserového záření, což vede k zabránění smrti cílové biologické buňky.

Tato technologie by v kombinaci se systémy nanodrátků „mesh“ Dr. Liebera, jakmile by pokročila na dostatečnou úroveň složitosti, umožnila externí elektromagnetické řízení uvolňování „užitečné zátěže“ do lidských buněk, čímž by se efektivně vytvořil binární zbraňový systém.

Jehly vakcín mohou nést CNT. Věže 5G je mohou aktivovat. Jedinou otázkou je: Co je to užitečné zatížení?


Americká armáda zavádí „univerzální“ vakcíny s nanočásticemi Spike Ferritin – konečný spínač smrti?

Nyní s využitím technologie, o níž se domníváme, že ji Dr. Lieber vyvinul v posledních dvou desetiletích za peníze ministerstva obrany a z grantů NIH v celkové výši milionů dolarů, představila armáda Spojených států – která se již pokouší masově vraždit vojáky v aktivní službě pomocí kovidových vakcín – nanotechnologickou „univerzální vakcínu“, o níž se domníváme, že je založena na výzkumu Dr. Charlese Liebera.

Z webu Army.mil, 16. prosince 2021:

Série nedávno zveřejněných výsledků preklinických studií ukazuje, že vakcína COVID-19 s nanočásticemi Spike Ferritin (SpFN) vyvinutá výzkumníky z Walter Reed Army Institute of Research (WRAIR) nejenže vyvolává silnou imunitní odpověď, ale může také poskytovat širokou ochranu proti znepokojivým variantám SARS-CoV-2 i dalším koronavirům.

Vědci z oddělení WRAIR pro vznikající infekční nemoci (Emerging Infectious Diseases Branch, EIDB) vyvinuli nanočásticovou vakcínu SpFN založenou na feritinové platformě jako součást prozíravé strategie „pan-SARS“, jejímž cílem je řešit současnou pandemii a působit jako první linie obrany proti obávaným variantám a podobným virům, které by se mohly objevit v budoucnosti.

Armáda tedy využívá syntetické nanočástice – nanočástice Spike Ferritin – k napadení tělesných buněk a doručení užitečného nákladu. To je samozřejmě popisováno jako život zachraňující technologie, ale armáda provádí masové vraždy vojáků již více než sto let. Stačí prozkoumat historii lékařských experimentů na černošských vojácích, abyste viděli šokující pravdu.

Nezapomínejte, že Trump zahájil operaci Warp Speed a chlubil se využitím americké armády k distribuci a rozmístění kovidových vakcín rekordní rychlostí. Trump se dokonce nedávno chlubil zkrácením obvyklé doby „5 až 12 let“ výzkumu vakcín na pouhých „9 měsíců“, což je podle něj úžasná věc. Aby toho dosáhl, jednoduše nařídil farmaceutickým společnostem a FDA, aby přeskočily všechny bezpečnostní studie a vytvořily skutečný lékařský experiment, který bude masově aplikován miliardám lidí.

Celé zpravodajství o Trumpově ztrojnásobení vakcín najdete zde.


Americká armáda v roce 1918 spustila „plandemii“ a označila ji jako „španělskou chřipku“, ale ve skutečnosti ji způsobily vakcíny

Takzvaná „španělská chřipka“ z roku 1918 neměla nic společného se Španělskem. Ve skutečnosti šlo o „plandemii“ podobnou kovidům, kterou způsobily vakcíny podávané vojákům americké armády ve Fort Riley v Kansasu. Lidé, kteří na „virus“ zemřeli, byli ve skutečnosti ti, kteří byli očkováni, a stejně jako dnes začali vojáci padat mrtví během několika minut po očkování. To vše probíhalo pod všeobecnou farmaceutickou nadvládou Rockefellerova institutu pro lékařský výzkum.

Z knihy Eleanory I. McBeanové, PhD, N.D., „Odhalení prasečí chřipky“:

První světová válka trvala krátce, takže výrobci vakcín nebyli schopni spotřebovat všechny své vakcíny. Protože podnikali (a stále podnikají) za účelem zisku, rozhodli se je prodat zbytku populace. Rozjeli tedy největší očkovací kampaň v dějinách USA. Nebyly žádné epidemie, které by ji ospravedlnily, a tak použili jiné triky. Jejich propaganda tvrdila, že vojáci se vracejí domů z cizích zemí s nejrůznějšími nemocemi a že všichni musí mít všechna očkování, která jsou na trhu.

Lidé jim věřili, protože za prvé chtěli věřit svým lékařům a za druhé, vracející se vojáci byli určitě nemocní. Nevěděli, že to bylo z nemocí, které jim lékaři očkováním způsobili, protože armádní lékaři jim takové věci neříkají. Mnozí z navrátivších se vojáků byli těmito léky vyvolanými nemocemi doživotně postiženi. Mnozí se zbláznili z postvakcinační encefalitidy, ale lékaři tomu říkali šok ze střelby, přestože mnozí nikdy neopustili americkou půdu.

Konglomerát nemocí vyvolaných mnoha jedovatými vakcínami lékaře mátl, protože nikdy předtím nezažili očkovací horečku, při níž by se použilo tolik různých vakcín. Nová nemoc, kterou vytvořili, měla příznaky všech nemocí, které do člověka vpravili. Byla tu vysoká horečka, extrémní slabost, vyrážka v břiše a střevní poruchy charakteristické pro břišní tyfus. Vakcína proti záškrtu způsobovala překrvení plic, zimnici a horečku, otok, bolest v krku ucpaném falešnou blánou a dušení kvůli potížím s dýcháním, po němž následovalo lapání po dechu a smrt, po níž tělo zčernalo od stagnující krve, která byla ve fázi dušení zbavena kyslíku. V dřívějších dobách se jí říkalo černá smrt. Ostatní vakcíny způsobují vlastní reakce – ochrnutí, poškození mozku, zácpu atd.

Když se lékaři pokusili potlačit příznaky břišního tyfu silnější vakcínou, způsobilo to horší formu tyfu, kterou nazvali paratyfus. Když však vymysleli silnější a nebezpečnější vakcínu, aby potlačili tuto, vytvořili ještě horší nemoc, pro kterou neměli název. Jak by ji měli pojmenovat? Nechtěli lidem říct, co to vlastně je – jejich vlastní Frankensteinovo monstrum, které vytvořili svými vakcínami a potlačujícími léky. Chtěli od sebe odvrátit vinu, a tak ji nazvali španělskou chřipkou. Rozhodně nebyla španělského původu a Španělé nesli s nelibostí, že by se na ně měla svalovat vina za celosvětovou pohromu té doby. Název se však vžil a američtí lékaři a výrobci vakcín nebyli podezíráni ze zločinu této rozsáhlé devastace – chřipkové epidemie z roku 1918. Teprve v posledních letech vědci pátrají po faktech a svalují vinu tam, kam patří.

Za přečtení stojí také: Sal Martingano, FICPA.

V knize Eleanor McBean, PhD, N.D., Odsouzeni očkováním autorka podrobně popisuje osobní a rodinné zážitky z pandemie španělské chřipky v roce 1918.

McBeanová o „španělské chřipce“ z roku 1918 referuje jako reportérka a neočkovaná osoba, která přežila, a proto je třeba se znovu zabývat historickým základem této události, a to nikoliv jako „konspirační teorií“, ale důkazy, z nichž se vám „ježí vlasy na hlavě“.

Před několika lety jsem narazil na další knihu Eleanor McBeanové: „Očkování… tichý zabiják“. McBeanová předkládá důkazy o tom, že byly zkompromitovány nejen historické události „španělské chřipky“ z roku 1918, ale také epidemie dětské obrny a prasečí chřipky.

Celý příspěvek na blogu naleznete zde.

Tento graf ukazuje úmrtí na všechny vakcíny sledované organizací VAERS v USA. Všimněte si, že kovidové vakcíny nyní ohrožují více než polovinu všech úmrtí na všechny vakcíny dohromady:

  

zdroj, translation via deepl and deeps

veksvetl

Vydavatel a šéfredaktor OSUD.cz a Věk světla.

veksvetl has 826 posts and counting.See all posts by veksvetl

Napsat komentář