Martina Pártlová odhalila nejodvážnější fotku své kariéry. V souboji kilogramů porazila svého partnera Pepu

Zpěvačka a komička Martina Pártlová
Zpěvačka a komička Martina Pártlová
Foto: Nextfoto
Josef Šťastna | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 17. 1. 2022

Jedna z nejpůvabnějších českých zpěvaček Martina Pártlová (42) znovu prokázala, že má také obrovský smysl a cit pro humor. Během dovolené na exotických Seychelách ukázala fanouškům snímek, který odhalil její tělo v celé své kráse. "Ještě před příchodem koronaviru jsem měla 58 kilogramů, na tuto váhu se chci dostat," řekla zpěvačka pro ŽivotvČesku.cz o své ideální váze.

Martina Pártlová má vynikající smysl pro humor a dokazuje, že si umí dělat legraci nejen z druhých, ale také sama ze sebe. Během dovolené na romantických Seychelách, kam vyrazila s partnerem Josefem Vařekou (28) a maličkou dcerou Stellou, přišel čas i na plážové hrátky.

Zpěvačka, která má v sobě i velký komediální talent, se rozhodla, že s přítelem vytvoří artistickou kreaci, kterou se na sociálních sítích rády chlubí další české i zahraničí celebrity. Díky tomu, že Martina se ještě nestihla dostat na předporodní hmotnost, tak v jednu chvíli se bála o svého miláčka, aby mu nerozmačkala při možném pádu hrudník.

"Pepča je hubený a já stále ještě nesundala poporodní kila. Zcela vážně jsem tedy těžší než on, nyní je to asi o 7 kilo," uvedla v minulosti pro ŽivotvČesku.cz s tím, že na figuře se podepsal nejen porod, ale i doba koronavirová. Výborná zpěvačka je totiž gurmánka, která si vychutná ráda život a kvalitní jídlo i pití.

"Já bych se chtěla dostat na váhu, kterou jsem neměla ani před porodem. Ještě před příchodem koronaviru jsem měla 58 kilogramů, na tuto váhu se chci dostat. V tu chvíli budeme s Pepčou od sebe na 15 kilogramů, to už bude optimální. Co pro to nyní dělám? Nedělám vůbec nic. Korona mě zlenivěla, ale teď už mě to donutí a vidím to na dlouhé procházky s dcerou. S omezováním jídelníčku se trápit nechci, mně chutná, to by mi přišlo škoda," dodala se smíchem pro ŽivotvČesku.cz žena, která jako komička nejčastěji vystupuje s Veronikou Arichtevou (35) a Nikol Leitgeb (35).

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.