hledat

Tags: ,

Snowgoons, Fredro Starr, Sadat X a další hlasitě křičí, že devadesátky jsou zpátky. Jak přesvědčivé to je?

Sdílej

Snowgoons patří k evropským producentským stálicím, což potvrzuje i nemalá fanouškovská základna, kterou u nás stále mají. Pánové vydali před pár dny očekávané deváté album „Renaissance Kings“ a potvrzují tím neklesající kvalitu striktního rapu a boombapových beatů. Proč byste si tuhle desku minimálně poslechnout?

Německá producentská crew za dobu své existence spolupracovala s hromadou jmen ze zámoří i z Evropy  a stále dokázují, že kvalitní underground lze tvořit i v dobách, kdy v hitparádách kraluje mumble rap a mainstreamové hvězdy. Nové album stejně jako v minulosti doprovází heslo:„We Are Keeping Hip Hop Alive!“ a pánové představují svou poslední prácičku prostřednictvím animovaného klipu „The 90s Are Back 3″, kam si na hostovačku pozvali tým Chi Ali, Royal Flush, Nocturnal, Sadat X, Fredro Starr, DV Alias Khryst, Ali Vegas & Sully.

Nové album Snowgoons určitě neurazí žádného příznivce klasického devadesátkového hip hopu, který přenáší tahle crew úspěšně do současnosti. Parta, se kterou pravidelně spolupracují Onyx, Dope D.O.D. a další řada zvučných jmen, naznačuje, že do starýho železa se rozhodně nechystá. Kdyby jste si chtěli tuhle placku pořídit i ve fyzické formě, lze si ho objednat na jejich Goonsgear shopu, kde najdete i hromadu líbivého merche nebo propriety od Wu-Tangu či Seana Price

 

 

Tagy: