Celine Dionová ruší koncerty: Nemoc jí brání zpívat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Céline Dionová ruší koncerty: Nemoc jí brání zpívat!

Céline Dion
Céline Dion (Foto Profimedia.cz)

Drasticky vyhublá Céline Dionová (53) zrušila zbývající koncerty americké části světového turné s názvem Courage. Evropská šňůra zatím odpískána nebyla, s pražským koncertem je dosud počítáno na letošní červen.

Oficiálním důvodem jsou přetrvávající zdravotní problémy kanadské zpěvačky, které odmítá upřesnit. Uvedla jen, že se zotavuje z těžkých a přetrvávajících svalových křečí. „Opravdu jsem doufala, že teď budu v pořádku. Jenže musím být trpělivější a dodržovat režim, který mi předepisují lékaři,“ uvedla s tím, že ji těší všechny povzbuzující vzkazy fanoušků.

Majitelka pěti cen Grammy a interpretka písně My Heart Will Go On k legendárnímu filmu Titanic, která prodala přes čtvrt miliardy alb, od smrti manžela trpí rovněž psychickými problémy. Producent René Angélil (†73) zemřel na rakovinu jícnu v roce 2016. Celine měla vloni zazpívat i v Praze, ale koncert byl kvůli pandemii přeložen.

Hlas lásky: Přichází film inspirovaný životem Céline Dion!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.