Můj čas na kafíčko

Kdy představí Sabina svého nového přítele?

Můj čas na kafíčko

Znamená nový rok pro půvabnou herečku také nový začátek? Po pracovní stránce ano. A po osobní? Čas přece jenom ubíhá a samota tíží.

Zvykla si na hlavní role v seriálech a jízda pro ni i bez Sestřiček pokračuje. Což Sabině Laurinové (49) přineslo víc peněz, než může i s dcerami utratit. Jediné, co ji tížilo, byl život bez partnera, zvykla si všechno zařizovat sama. Teď ale prý konečně nebude všechno jenom na ní!

Většina českých herců zažívá časy, kdy se o nich mluví buď hodně, to když jsou vidět v seriálech, anebo naopak vůbec, když mají v televizi pauzu. Loni na jaře to vypadalo, že Sabina Laurinová (49) spadne do druhé kategorie, když byl oznámen její konec v Sestřičkách (nechali ji tragicky zahynout, aby bylo jasné, že jde o konec bez cesty zpět).

Ale záhy se ukázalo, že Prima svoji hvězdu, která jí zřetelně přitahovala diváky, jen tak z háčku nepustí: Laurinová přešla do nové série Zoo, a část podzimu strávila novým natáčením. Možná právě tam potkala nového fešáka, o kterém se

Zbývá vám 87% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden