Oblečte se podle Carrie Bradshaw ze Sexu ve městě: 5 okouzlujících rób newyorské novinářky

Oblečte se podle Carrie Bradshaw ze Sexu ve městě: 5 okouzlujících rób newyorské novinářky
Zdroj: Profimedia
Sarah Jessica Parker v taftových šatech s délkou těsně pod kolena, které speciálně pro Carrie Bradshaw upravila Carolina Herrera.
Sarah Jessica Parker ani její Carrie se barev nebojí. Dokazují to i tyto úchvatné šaty.Sarah Jessica Parker v šatech značky Forever 21, které seženete doslova za hubičku.Na newyorskou premiéru filmu A jak to bylo dál... vynesla Sarah Jessica Parker šaty značky Oscar de la Renta šité na zakázku.
+ 1 fotka+ 2 fotky

Žádné milovnici módy zřejmě neuniklo, že kultovní seriál Sex ve městě má své pokračování A jak to bylo dál.... Opět jsme si tak mohli připomenout, jak velkou inspirací pro naše šatníky se tento seriál stal. Pojďme se podívat na výběr těch nejvíce okouzlujících šatů, které oblékla jedna z hlavních postav tohoto seriálu Carrie Bradshaw.

Dana Klementová
Dana Klementová 18. 01. 2022 09:00

I když Sarah Jessica Parker (56) nikdy nepatřila mezi typické krásky, stala se jednou z největších módních ikon, kterou milují ženy po celém světě. Své jedinečné postavení si nezískala pouze díky podlouhlé tváři, zvýrazněným očím a dlouhým kudrnatým vlasům, ale především zásluhou ztvárnění Carrie Bradshaw v populárním seriálu Sex ve městě.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený SJP (@sarahjessicaparker)

Osobitý styl Sarah Jessiky Parker

Ženy milují jak její modely, které oblékla jako newyorská novinářka v Sexu ve městě, tak její osobitý styl. Outfity Sarah i Carrie jsou vždy okouzlující, oslnivé a naprosto dokonale vyladěné do posledního detailu. A jestli je něco, v čem je možné vidět představitelku této ikonické postavy nejčastěji, pak jsou to především nádherné šaty a oslnivé róby menších módních návrhářů i světových značek.

Pět inspirativních rób Carrie Bradshaw

Pokud si Sarah Jessica Parker získala svými modely i vaše srdce, můžete si prohlédnout naši fotogalerii, ve které jsme si pro vás připravili 5 nádherných rób, v nichž by zazářila každá žena. Pokud vás tedy čeká nějaká významná společenská událost, můžete se nechat inspirovat outfity této módní ikony.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články