Kvitové nešlo nic, Siniakovou ovládl vztek. Sir Murray si sjel horskou dráhu emocí

Podívejte se na fotografie z druhého dne Australian Open.
Andy Murray je zpět. Držitel divoké karty a titulu Sir, někdejší pětinásobný finalista australského grandslamu konečně zase ví, jaké to je postoupit v Melbourne do druhého kola. A byla to pořádná bitva s horskou dráhou emocí.
Petra Kvitová naopak nezažívala příjemné pocity. Česká hvězda potvrdila slabou formu z minulého roku a i do nové sezony vstoupila velice vlažně. V prvním kole Australian Open prohrála naprosto jednoznačně s Rumunkou Soranou Cirsteaovou.
Podobně se vedlo i její krajance Kateřině Siniakové. Ta se nevyrovnala s těžkým losem, který jí přisoudil hráčku světové desítky a jednu z nejlepších hráček posledních měsíců, Estonku Anett Kontaveitovou.
Siniaková svou hrou na favoritku nestačila a velmi často se nechávala rozhodit svým vztekem. Po svém prvním podání bodovala jen ve 49 procentech výměn, prohrála 2:6, 3:6.
Foto: Reuters
Sport Reuters Sport, Reuters
18. 1. 2022 10:31
Druhý den grandslamového Australian Open přinesl přehlídku událostí a emocí. Petra Kvitová po bídném výkonu končí hned v prvním kole, podobně jako její krajanka Kateřina Siniaková neměla žádnou šanci. Sir Andy Murray vyhrál první zápas v Melbourne po dlouhých pěti letech. Podívejte se na fotografie.
 

Právě se děje

Další zprávy