Pavel Trávníček má na krku další obvinění ze zneužití. Ozvala se druhá oběť

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
pavel travnicek
Zdroj: Profimedia

Před dvaadvaceti lety se měl údajně Pavel Trávníček dopustit zneužití tehdy teprve patnáctileté Věry. Její tvrzení si redakce médií ověřovaly na několika místech a ukázalo se, že existuje celá řada svědků, kteří to Trávníčkovo jednání potvrzují. Teď se navíc ozvala další žena.

Dlouhé roky se mlčelo, když ale vyšel na povrch jeden případ, další žena se odhodlala promluvit. Trávníček tak najednou čelí obvinění hned ze dvou zneužití žen, ke kterému mělo před lety dojít. A podle Extra.cz je i v tomto případě modus operandi úplně stejný.

Trávníček ji jednoduše vlákal do šaten na Barrandově a tam ji přinutil k orálnímu uspokojení. Stejné to bylo i v případě paní Věry, kterou sice nedonutil k výše zmíněnému, uspokojovat se ale začal podle její zpovědi její rukou. Zdá se, že pohádkový princ má na svém kontě pořádný problém.

Před vystoupením v soutěži

„Hmmm, servírka, dobře rostlá, taková mlaskavní!“ pronesl v roce 2004 Trávníček jako moderátor v pěvecké soutěži DO-RE-MI. A podle toho, co se nyní média dozvěděla, ji měl několik minut předtím v šatně zneužít. Žena se deníku Extra ozvala poté, co se začalo psát o Trávníčkově prvním zneužití.

Údajná oběť nejprve popsala vše v dlouhé e-mailu, který poslala redakci, poté následovalo dokonce i setkání s reportérkou a osobní rozhovor o celé situaci. O všem přitom mluvila za přítomnosti své dcery. Chtěla totiž, aby dívka vše slyšela od ní, nikoli pak později od médií.

Hlavním důvodem, proč se žena odhodlala promluvit, jsou podle všeho útoky na paní Věru. Tu lidé na sociálních sítích označují za lhářku a zastávají se Trávníčka, který podle nich nic neudělal a je jen křivě obviňován. Druhá oběť ale potvrzuje, že na výpovědi paní Věry něco je.

Jsem ochotná svědčit i před soudem

„Věru hodně obdivuji. Svojí odvahou mě donutila jít s tím také ven. Chci jí pomoct a říct, že není sama. Celý život jsem si myslela, že jsem byla jediná. Když jsem četla Věřin příběh, byla jsem v šoku. Je to skoro jako přes kopírák,“ říká sedmatřicetiletá oběť.

„Všechno, co říkám, je pravda. Jsem ochotná to dosvědčit i před soudem,“ dodává s tím, že po Trávníčkovi nechce žádné finanční odškodnění a vystačí si s omluvou. Přesně stejnými slovy reagovala i první zneužitá žena. „Nikdy jsem nikomu neřekla celý příběh. V den, kdy jste vydali zpověď paní Věry, jsem sdílela článek na Facebooku a hned mi psala máma. V tu chvíli jsem jí musela říct pravdu,“ vysvětlila.

Její výpověď potvrdila právě i maminka, která k celé věci napsala: „Nepamatuju si přesně, jak dlouho to vím, ale je to už řada let. Když dcera sdílela článek o paní Věře, hned jsem si na to vzpomněla. Z dcery nakonec vylezlo, že to nebylo jen takové lehké obtěžování, ale bylo to natvrdo. Pak se rozklepala, když mi líčila, co se tam ve skutečnosti stalo.“

Zdroj: extra.cz, expres.cz

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články