Zde může být vaše reklama.

Nebudou hrát Mora má volno, dva zápasy odloženy pro karanténu soupeře

Mora má volno, dva zápasy odloženy pro karanténu soupeře

foto: Petr Pelíšek

18. 01. 2022 - 13:32

Hokejisté HC Olomouc se měli dnes vrátit zpět do zápasového rytmu. Nakonec je ale všechno jinak. Mora nebude hrát dnes v Pardubicích ani v pátek doma proti Litvínovu. Oba její soupeři jsou totiž v karanténě, takže duely byly odloženy.

„Kvůli karanténě z důvodu nákazy nemocí covid-19 v A-týmu našeho Dynama jsme nuceni přesunout nejbližší dvě extraligová utkání s HC Olomouc a HC Oceláři Třinec,“ píše se na webu pardubického Dynama.

„Litvínovský tým na základě rozhodnutí krajské hygienické stanice nastupuje do pětidenní karantény. Dojde tak k odložení středečního domácího utkání s Mountfieldem HK, pátečního utkání v Olomouci a nedělního domácího zápasu s karlovarskou Energií. Chemici se musí se soupeři dohodnout na sehrání utkání v náhradním termínu. Dle herního řádu TELH je nutné odehrát odložené duely do 30 dnů od původního data,“ uvedl v prohlášení na svém webu HC Verva Litvínov.

Hanáci by neměli zůstat úplně bez akce. „Jednáme o náhradním soupeři, se kterým bychom se utkali v pátek v domácím prostředí. O tomto budeme informovat v nejbližších dnech,“ píše Mora na svých sociálních sítích.

Další články