Další újezdy od nehod! Policisté pátrají po svědcích a žádají veřejnost o pomoc
Ilustrační foto
Teplice

Teplicko - Policisté žádají občany o pomoc při objasnění okolností dopravní nehody, ke které došlo 21. prosince 2021 v době od 2021 v době od 11:00 do 11:35 hodin v Krupce, ul. Karla Čapka naproti č. p. 261.

Neznámý řidič měl poškodit levé zadní světlo u vozidla Peugeot zaparkovaného v kolmém stání a z místa odjet, aniž by splnil zákonem danou povinnost při účasti na dopravní nehodě.

K další nehodě došlo v době od 16:00 hodin dne 30. prosince 2021 do 14:30 hodin dne 3. ledna 2022 v Teplicích - Trnovanech, ul. Krušnohorská, na úrovni č. p. 1569/9, kde měl neznámý řidič poškodit levý přední roh u vozidla Škoda Superb, také v tomto případě po účastníkovi nehody pátráme.

Od nehody měl ujet i řidič, který podle oznamovatele v době od 14:30 hodin dne 2. ledna do 11:15 hodin dne 3. ledna 2022 v Dubí, ul. Karla Čapka pod čp. 22 poškodil pravou zadní část u zaparkovaného vozu Škoda Octavia.

"Žádáme případné svědky, kteří by mohli poskytnout relevantní poznatky vedoucí k objasnění příčin a okolností nehod, případně mají k dispozici kamerové záznamy pořízené v době nehod, aby se přihlásili na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru