Lupič přepadl sázkovou kancelář, odešel ale s prázdnou. K jeho dopadení stačily kriminalistům dva dny
Ilustrační foto
Teplice

Duchcov - Pouhé dva dny stačily policistům z 1. oddělení teplické kriminálky k dopadení muže, který v sobotu dopoledne přepadl pobočku sázkové kanceláře v Duchcově.

Tehdy ještě neznámý pachatel v provozovně předal obsluze lísteček s výzvou k vydání peněz, když ale do pobočky vstoupil další zákazník, lupič z místa činu odešel, aniž by požadovanou hotovost obdržel.

"Kriminalisté v průběhu dvou dnů ustanovili totožnost 24letého muže, který byl v pondělí zadržen, u výslechu se pak k přepadení pobočky přiznal. Muž byl obviněn ze zvlášť závažného zločinu loupeže, v případě uznání viny mu hrozí až deset let za mřížemi, trestně stíhán je na svobodě," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru