Online služba SledováníTV zkouší nové řazení kanálů, lepší pozici dostala i Prima Show

19. leden 2022

Provozovatel internetové platformy SledováníTV přistoupil v uplynulých dnech k další změně řazení jednotlivých kanálů. Dá se předpokládat, že služba reaguje na sledovanost stanic a jim přiřadila odpovídající umístění. První čtyři pozice zaujímá se svými stanicemi opět Česká televize.

Služba SledováníTV otestovala nový přístup k dostupným programům ve své nabídce. Nejde už o doposud známý postup, kdy seznam zahajují kanály České televize, následují skupiny Nova a Prima, a poté další desítky stanic. Na prvních čtyřech pozicích jsou sice opět programy Kavčích hor, jedná se ovšem o ČT1, ČT2, ČT24 a ČT Sport a za nimi následuje Prima. Do většího povědomí se může dostat Prima Show, která obsadila pozici číslo 8.

Zákazník, který by předpokládal, že po České televizi, Nově a Primě bude následovat TV Barrandov se svými klony, mýlil by se. Díky atraktivitě jsou tyto stanice umístěny v programovém rastru dále. Před nimi je i Rozhlas a televize Slovenska (RTVS), JOJ, Markíza International nebo tematické kanály HBO Europe a FilmBox. Jednou z posledních novinek operátor je nasazení uživatelských profilů. Ty se nedávno rozšířily na další zařízení.

autor: lukpo
Spustit audio

Související