4. den v Melbourne: Do akce půjdou Vondroušová, Bouzková a Macháč

19. 1. 2022, 21:30
Previews 74
V rámci čtvrtého hracího dne letošního ročníku Australian Open se ve třetím kole pokusí Barboru Krejčíkovou doplnit další tři čeští zástupci. Markéta Vondroušová se utká s Ruskou Ljudmilou Samsonovovou, Marie Bouzková s Estonkou Kaiou Kanepiovou a Tomáš Macháč s rozjetým Američanem Maximem Cressym. Šlágr obstarají domácí bouřlivák Nick Kyrgios s největším favoritem Daniilem Medveděvem.
NÁŠ DNEŠNÍ VÝBĚR
• Češi v akci •
Macháč (ČR) - Cressy (USA) | Court 13 (1:00 SEČ)
Vondroušová (31-ČR) - Samsonovová (Rus.) | Court 17 (1:00 SEČ)
Bouzková (ČR) - Kanepiová (Est.) | Court 7 (5:00 SEČ)
• Šlágr dne •
Kyrgios (Austr.) - Medveděv (2-Rus.) | Rod Laver Arena (9:00 SEČ)


• Češi v akci •
Tomáš Macháč (132.) - Maxime Cressy (70.) | Court 13 (1:00 SEČ)

Tomáš Macháč na Australian Open znovu po roce dokázal postoupit z kvalifikace do druhého kola hlavní soutěže. O premiérovou účast mezi nejlepší dvaatřicítkou se utká s rozjetým Maximem Cressym, který bude rovněž bojovat o vylepšení svého maxima na největších tenisových turnajích. Macháč jediný dosavadní souboj loni na challengeru těsně prohrál.

Macháč loni v Nur-Sultanu získal svůj druhý titul z challengerů, ale po srpnovém finále v Liberci se začal trápit. Znovu se rozjel až na konci sezony, kdy se blýskl parádními výkony v Davisově poháru. Do letošního tenisového roku má vstup jako hrom a ještě neokusil porážku. Nejprve ovládl challenger v Traralgonu a na Australian Open suverénně prošel tříkolovou kvalifikací a porazil Juana Manuela Cerúndola. Letos vyhrál všech devět utkání.

Cressy na sebe několikrát upozornil už loni a ještě lépe si vede letos. Americký dlouhán na generálce v Melbourne postoupil z kvalifikace až do finále, ve kterém měl setbol proti Rafaelovi Nadalovi. Na další přípravce v Sydney se dostal do čtvrtfinále. Vynikající formu se snaží prodat na Australian Open, v prvním kole si v pětisetové bitvě vyšlápl na zkušeného krajana Johna Isnera.

Předchozí vzájemný souboj byl velmi těsný a oba aktéři svou formu na konci sezony a před startem té letošní ještě vylepšili. Cressy hrál přece jen na vyšší úrovni a dočkal se skvělých výsledků, navíc bude mít výhodu dělového servisu. Favoritem je zaslouženě.

Tip na vítěze: Maxime Cressy

Tomáš Macháč - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Traralgon challenger (triumf)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Traralgon challenger (triumf)
Bilance: 9-0
Bilance z posledních 10 zápasů: 10-0
Bilance na venkovních betonech: 9-0
Bilance proti hráčům Top 50-100: 1-0 (kariérní 3-4)

Tomáš Macháč - Australian Open
Kariérní bilance:
2-1
Nejlepší výsledek: 2. kolo (2021-22)
Loňský výsledek: 2. kolo
Generálka: Traralgon challenger (triumf)
Cesta turnajem: J. M. Cerúndolo (6-3 2-6 6-4 6-2)

Maxime Cressy - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Melbourne (finále)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Melbourne (finále)
Bilance: 9-2
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na venkovních betonech: 9-2
Bilance proti hráčům mimo Top 100: 3-0 (kariérní 117-77)

Maxime Cressy - Australian Open
Kariérní bilance:
2-1
Nejlepší výsledek: 2. kolo (2021-22)
Loňský výsledek: 2. kolo
Generálka: Melbourne (finále), Sydney (čtvrtfinále)
Cesta turnajem: (22) Isner (7-6 7-5 6-7 6-7 6-4)


Markéta Vondroušová (41.) - Ljudmila Samsonovová (37.) | Court 17 (1:00 SEČ)
Markéta Vondroušová bude ve svém letošním působení na Australian Open pokračovat proti Ljudmile Samsonovové, která se pokusí vylepšit svůj nejlepší výsledek na úvodním grandslamu sezony. Osmifinalistka předchozícho ročníku Vondroušová má šanci Rusce vrátit loňskou porážku z Berlína.

Vondroušová, jež loni na olympijských hrách v Tokiu senzačně získala stříbro, generálku absolvovala pouze v Adelaide. Po vítězství nad Viktorijí Golubicovou měla na dosah další úspěšný obrat, jenže proti Aně Konjuhové v souboji o čtvrtfinále neproměnila mečbol ani utkání nedopodávala. Na Australian Open využila příznivého losu a snadno si poradila s domácí divokou kartou a hráčkou až ze třetí stovky žebříčku Priscillou Honovou.

Samsonovová loni zazářila na trávě. V Berlíně po úspěšné kvalifikaci vyřadila pět hráček Top 50 a došla si pro svůj první titul a hrála osmifinále Wimbledonu. Na další kvalitní výsledky dosáhla v hale (semifinále v Lucemburku a Courmayeuru). Zatímco na první generálce v dějišti Australian Open vypadla v prvním kole, v Adelaide se podívala do čtvrtfinále, ve kterém potrápila pozdější šampionku Madison Keysovou. Zpět v Melbourne si na úvod poradila s kvalifikantkou Eminou Bektasovou.

Vondroušová je favoritkou na postup, ale diktovat tempo hry bude její soupeřka, která vyznává agresivní styl a v žebříčku momentálně figuruje o čtyři příčky výše. Důležité tak bude, kolik Ruska spáchá nevynucených chyb a co všechno dokáže česká favoritka vrátit do kurtu. Vondroušová s hráčkami Top 50 zvládla devět z posledních 11 soubojů.

Tip na vítězku: Markéta Vondroušová

Markéta Vondroušová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Adelaide 2 (2. kolo)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Adelaide 2 (2. kolo)
Bilance: 2-1
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na venkovních betonech: 2-1
Bilance proti hráčkám Top 50: 1-0 (kariérní 41-38)

Markéta Vondroušová - Australian Open
Kariérní bilance:
6-4
Nejlepší výsledek: osmifinále (2021)
Loňský výsledek: osmifinále
Generálka: Adelaide 2 (2. kolo)
Cesta turnajem: Honová (6-2 6-3)

Ljudmila Samsonovová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Adelaide 2 (čtvrtfinále)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Adelaide 2 (čtvrtfinále)
Bilance: 3-2
Bilance z posledních 10 zápasů: 6-4
Bilance na venkovních betonech: 3-2
Bilance proti hráčkám Top 50: 0-0 (kariérní 12-18)

Ljudmila Samsonovová - Australian Open
Kariérní bilance:
2-2
Nejlepší výsledek: 2. kolo (2021-22)
Loňský výsledek: 2. kolo
Generálka: Melbourne 1 (1. kolo), Adelaide 2 (čtvrtfinále)
Cesta turnajem: Bektasová (7-5 6-4)


Marie Bouzková (86.) - Kaia Kanepiová (115.) | Court 7 (5:00 SEČ)
Marie Bouzková si v úterý připsala premiérové vítězství v hlavní soutěži Australian Open a o vylepšení svého grandslamového maxima bude bojovat s Kaiou Kanepiovou. S bývalou světovou patnáctkou, která může vyrovnat svůj nejlepší výsledek v Melbourne Parku, má vyrovnanou bilanci.

Bouzková měla v úvodních měsících loňské sezony výbornou formu, ale ve zbytku roku se zúčastnila 17 turnajů a vyhrála jen šest zápasů. Vstup do letošního roku neměla špatný. V Adelaide sice byla hned v prvním kole kvalifikace blízko další porážce, nicméně nakonec se probojovala až do druhého kola hlavní soutěže. Zřejmě kvůli zdravotním potížím se na dalším podniku v australském městě nepředstavila. Australian Open však stihla a začala snadnou výhrou nad kvalifikantkou Rebeccou Marinovou.

Kanepiová si loni v Melbourne zahrála finále generálky a třetí kolo Australian Open, jenže pak zase ztratila formu a vypadla z elitní stovky světového hodnocení. V jednom z největších tenisových areálů si znovu po roce vede skvěle, ve druhém kole přípravného turnaje sehrála vyrovnanou bitvu s Anou Konjuhovou a v prvním kole úvodního grandslamu sezony si vyšlápla na bývalou šampionku Angelique Kerberovou.

Bouzková vyhrála se soupeřkami figurujícími mimo Top 100 žebříčku všechny čtyři letošní souboje. Kanepiovou ale do této kolonky úplně počítat nemůžeme. Estonská veteránka znovu ukázala, že na grandslamech umí vyřazovat favoritky, a teď je sama favoritkou na postup.

Tip na vítězku: Kaia Kanepiová

Marie Bouzková - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Adelaide (2. kolo)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Adelaide (2. kolo)
Bilance: 4-1
Bilance z posledních 10 zápasů: 6-4
Bilance na venkovních betonech: 4-1
Bilance proti hráčkám mimo Top 100: 4-0 (kariérní 197-95)

Marie Bouzková - Australian Open
Kariérní bilance:
1-2
Nejlepší výsledek: 2. kolo (2022)
Loňský výsledek: 1. kolo
Generálka: Adelaide (2. kolo)
Cesta turnajem: Marinová (6-1 6-3)

Kaia Kanepiová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Melbourne 1 (2. kolo)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Melbourne 1 (2. kolo)
Bilance: 2-1
Bilance z posledních 10 zápasů: 6-4
Bilance na venkovních betonech: 2-1
Bilance proti hráčkám Top 50-100: 1-1 (kariérní 115-64)

Kaia Kanepiová - Australian Open
Kariérní bilance:
11-12
Nejlepší výsledek: 3. kolo (2009, 2018, 2021)
Loňský výsledek: 3. kolo
Generálka: Melbourne 1 (2. kolo)
Cesta turnajem: (16) Kerberová (6-4 6-3)


• Šlágr dne •
Nick Kyrgios (115.) - Daniil Medveděv (2.) | Rod Laver Arena (9:00 SEČ)

Daniil Medveděv je po deportaci světové jedničky Novaka Djokoviče největším favoritem letošního Australian Open. Loňského finalistu však už ve druhém kole čeká první šlágr na turnaji, v němž narazí na domácího bouřliváka Nicka Kyrgiose. S nevyzpytatelným Australanem prohrál oba předchozí souboje.

Kyrgios po koronavirové pauze (březen - srpen 2020) do akce znovu naskočil až loni v únoru na domácích akcích a před startem letošního Australian Open dohromady odehrál jen sedm turnajů. V plánu měl dvě generálky, ale kvůli astmatu a následně pozitivnímu testu na Covid-19 se ani jedné nezúčastnil. V Melbourne na úvod bez jakékoli přípravy nedal šanci Liamovi Broadymu a poprvé od Wimbledonu vyhrál.

Medveděv jako jediný loni na grandslamech přemohl Novaka Djokoviče a na US Open se dočkal premiérového triumfu na akcích velké čtyřky. Do letošní sezony stejně jako do obou předchozích vstoupil v ATP Cupu. V týmové soutěži si poradil s Alexem de Minaurem, Matteem Berrettinim a Félixem Augerem-Aliassimem, recept na něj dokázal najít pouze Ugo Humbert. V úvodním zápase na Australian Open si bez ztráty setu poradil s Henrim Laaksonenem.

Kyrgios si přesně v takovýchto zápasech libuje a před domácím publikem v Rod Laver Areně má o motivaci postaráno. Medveděva nečeká vůbec nic jednoduchého, kromě soupeře bude čelit i hlasité podpoře, která nebude adresována jemu. Zavahát by ale neměl, Kyrgios teď nemá zápasovou praxi, což mu může v klíčových momentech uškodit.

Tip na vítěze: Daniil Medveděv

Nick Kyrgios - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
první turnaj
Největší úspěchy na venkovních betonech: první turnaj
Bilance: 1-0
Bilance z posledních 10 zápasů: 4-6
Bilance na venkovních betonech: 1-0
Bilance proti hráčům Top 10: 0-0 (kariérní 21-37)

Nick Kyrgios - Australian Open
Kariérní bilance:
17-8
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2015)
Loňský výsledek: 3. kolo
Generálka: žádná
Cesta turnajem: Broady (6-4 6-4 6-3)

Daniil Medveděv - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
první individuální turnaj
Největší úspěchy na venkovních betonech: první individuální turnaj
Bilance: 4-1
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance na venkovních betonech: 4-1
Bilance proti hráčům mimo Top 100: 0-0 (kariérní 170-63)

Daniil Medveděv - Australian Open
Kariérní bilance:
13-5
Nejlepší výsledek: finále (2021)
Loňský výsledek: finále
Generálka: ATP Cup (bilance 3-1)
Cesta turnajem: Laaksonen (6-1 6-4 7-6)

AUSTRALIAN OPEN 2022 - PROGRAM 4. HRACÍHO DNE
• ROD LAVER ARENA • (od 1:00 SEČ)
1. Cornetová (Fr.) - Muguruzaová (3-Šp.)
2. Xinyu Wang (Čína) - Sabalenková (2-Běl.)
3. Majchrzak (Pol.) - de Minaur (32-Austr.) / nejdříve ve 4:30 SEČ
4. Kyrgios (Austr.) - Medveděv (2-Rus.) / nejdříve v 9:00 SEČ
5. Halepová (14-Rum.) - Haddadová Maiaová (Braz.)
• MARGARET COURT ARENA • (od 1:00 SEČ)
1. Kontaveitová (6-Est.) - Tausonová (Dán.)
2. Baptisteová (USA) - Inglisová (Austr.)
3. Báez (Arg.) - Tsitsipas (4-Řec.)
4. Koviničová (Č. Hora) - Raducanuová (17-Brit.) / nejdříve v 9:00 SEČ
5. Johnson (USA) - Sinner (11-It.)
• JOHN CAIN ARENA • (od 1:00 SEČ)
1. Šwiateková (7-Pol.) - Petersonová (Švéd.)
2. Tiafoe (USA) - Fritz (21-USA) / nejdříve ve 3:00 SEČ
3. Shuai Zhang (Čína) - Rybakinová (12-Kaz.)
4. A. Murray (Brit.) - Daniel (Jap.) / nejdříve v 7:30 SEČ
• COURT 7 • (od 1:00 SEČ)
3. Bouzková (ČR) - Kanepiová (Est.)
• COURT 13 • (od 1:00 SEČ)
1. Macháč (ČR) - Cressy (USA)
• COURT 16 • (od 1:00 SEČ)
3. Krejčíková/Siniaková (1-ČR) - Pattinamaová Kerkhoveová/Ar. Rodionovová (Niz./Austr.)
• COURT 17 • (od 1:00 SEČ)
1. Vondroušová (31-ČR) - Samsonovová (Rus.)
3. Martincová/Vondroušová (ČR) - Juraková/Klepačová (7-Chorv./Slovin.)
Kompletní program 4. hracího dne
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

74
Přidat komentář
JohnB
Jednoznačně ten BP v 1. gamu, vyhraný míč, tam se to lámalo. Kdyby ho Nick využil, docela bych i věřil tomu, že to dá do 5. setu.

Pravdou ale je, že Daniil měl ten zápas pod kontrolou mi přišlo a i kdyby to dal nějak Nick na 2:2, pořád bych věřil daleko víc Daniilovi.
Reagovat
Vlk-v-trave
Byl prekvapeny na jake urvni hral Nick... zapas ocenil jako vyjimecny. Neco ve smyslu, jak hraji Kyrgios nebo Medvedev, na kurtu se deji nenormalni veci, na ktere neni divak z jinych zapasu zvykly:)))
Reagovat
Vlk-v-trave
Skvely zapas, skoda trochu chyb Nika v tom prvnim setu, ten to asi rozhodl,... ale jinak na saku je to demon:)))

V dalsim kole, jak jinak se muzeme tesit na nasi periferii a Botica :D

Opravdu skvely los... pro Botica... poprve v kariere ve tretim kole, a hned si muze zahrat s Medvedem. A potom ve 4.kole snad Maxime :D

Periferie forever! :D
Reagovat
Ereinion
Tak nakonec podle očekávání, Kyrgios udělal show a dal i set, ale Medvěd byl prostě příliš konzistentní...momentálně největší favorit AO, má teď hodně dobrej los
Reagovat
Krisboy
Tak to vzalo nějakej rychlej konec smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Nika hodne srazil ten nevyuzity BP hned v uvodu 4.setu... to bylo hodne bolestne... to melo jit za nim...
Medvedev to ocenil dobre, ze to byl klicovy moment pro 4.set...
Reagovat
Krisboy
Tak to je škoda. Já to neviděl, sleduju jenom skóre...měli se potkat později, třeba v ČF
Reagovat
mahycek
Sleduji od začátku, zápas má vysokou
úroveň, ale nevěřil jsem, že Nick to
po 0-2 na sety, ještě podzvedne. Ale,
překvapil. 3 set = SHOW !!!! Vraťte
si znovu, nebo pak záznam, paráda.
Diváci jak na fotbale, konečně překřičeli ty bučící ruse. To neznamená,
že proti Medvědovi něco mám. Vůbec,
pořád je to favorit na vítěze, ale
Nick má momenty fantastické. Škoda, že
to asi neudrží po celý zápas. Pro
diváka je to špíl parádnísmile
smile
Reagovat
Ela-fon-isi
Bylo to úžasný! Škoda, že Nickovu kariéru ničí jeho osobnost. Zas by to nebylo zábavné.
Reagovat
annah
smile
Reagovat
brixner
Nicka mám rád, ale ruku na srdce - on zase nehraje kdoví jak, aby z toho byly pořádné výsledkysmile
Reagovat
Vlk-v-trave
Tenhle zapas proste do 4.setu musel:)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
excelentní podívaná se vším všudysmile
špičkové mice, nejen na sítismile
Reagovat
JohnB
Paráda, Medved z toho odešel na hajzlisko...
Reagovat
Vlk-v-trave
A famozni drop nakonec :DDD
Reagovat
RFanousek
Pooojď Nick smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Dostava se do laufu... jako tweener, vybrany slajs...a winner nakonec...
Reagovat
RF46
nechava tam hromadu energie, paradni podivana.smile
Reagovat
JohnB
Sledovat zápasy Kyrgiose v Austrálii je prostě paráda. Ta komunikace s diváky, ta atmosféra, tohle nikdo jiný nedokáže.
Reagovat
Vlk-v-trave
Skvely byl i Washington :) Tam si nechal radit od divaku jestl izatacka, tecko...:D
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak ted ve tretim to je fantazie od obou...a Kyrgios je ale stejne GOAT:)
Na tohle by se dalo divat furt... B3 mi chybet nebudou...
Reagovat
JohnB
Přesně tak, moje slova. Pátej set by tomu slušel smile
Reagovat
Vlk-v-trave
No, to by bylo super, ale nevim, jeste neni konec ani tretiho, ikdyz doufam, ze to Nick do 4.setu dostane.
Reagovat
JohnB
Samozřejmě to bude složitý už jen teď dopodávat, ale slušel by tomu a myslím si, že ta atmosféra by byla ještě o level výš.
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak o tom zadna...a ja ted ten volej...absolutne neskutecny... konecne mu vic tohle vychazi:)
Reagovat
JohnB
Už tam byl i tweener smile
Reagovat
Vlk-v-trave
jj
Reagovat
RFanousek
Kyrgios baví sebe i diváky smile
Reagovat
RF46
je to nahodou OK
Reagovat
RFanousek
Však jo
Reagovat
RF46
A ted hraje i paradne!
Reagovat
mahycek
Nick Kyrgios se zatím drží skvěle
v 1 setu. Přijde tiebreak.
Jo ta režie z Eurosportu je hrozná.
Ale můžou za to v Paříži, tam je
centrála. Naši komentátoři z Prahy
to neovlivní. Frantíci nařídí kam se
budou jednotlivé zápasy přepínat.
To už vím mnoho let. Debatoval jsem
o tom z Michalem Šímou a dalšími.
Proto také někteří komentátoři odešli
Karel Janů, Basík, Homolka.... Nick
to projel v tiebreaku. Může trochu
potrápit Medvěda, mít skvělé momenty,
ale asi ani na 1 set mít nebude.
Reagovat
Drzymalski
Režie ES z letošního AO tragická. Místo atraktivního duelu Murray - Daniel po první sadě střih na špíl Aliasime - Fokina Dokina proložený nekonečnými 100krát proflaklymi reklamami a upoutávkami se řvaním kolem cyklistiky. Něco jako Záruba a jeho honění nad starými českými góly...smile
Reagovat
lvicek
Ja ty sasky z Eurosportu vubec nechapu. Dvacet milionkrat vidime, jak Serena vyhraje nad Venus a placne s sebou na zem. A jak Shifrinka sjede nejakej kopec. Obe udalosti nekolik let stare. Chce tim eurosport rict, ze od ty doby uz nevysilal nic zajimaveho? A to si vazne mysli, ze tohle vidi divak radsi nez jakykoliv probihajici zapas? Jsou to sasci!
Reagovat
Ela-fon-isi
V těch chvílích louskám ořechy nebo dělám kliky, jinak bych vypouštěla proud agresivních slov.smile
Reagovat
farr
Eurosport player za 3 kila na rok bez reklam fullko + bez otravnejch českejch keců... Ambient je BEST. Nechápu co furt hrotíte ohledně nějaký žabožroutsky režie. smile Co si člověk neudělá sám...smile
Reagovat
EllNino
To je škoda :( Pátý set by si za ten brejk na 6:6 zasloužil, ale Max je teď prostě sebevědomý a v TB tuplem ...

2. kolo obhájené, ale tohohle zápasu je škoda
Reagovat
SpacialRecognition
Před tou mononukléozou nebo co měl za nemoc loni měl Tomáš obě podání o dost silnější. Dneska ho zradili v těch nejdůležitějších chvílích
Reagovat
darek.vrana
taková škoda... A ještě mohl mít ve 3. kole O´Connella, jak to tak vypadá.
Reagovat
SpacialRecognition
Mít úspěšnost odvracení brejkbolů 1/7, s tím se prostě vyhrát nedá
Reagovat
EllNino
Bojujeme :)
Reagovat
EllNino
Ajajaj, třetí set se vůbec nepovedl - tak trochu zápas bez atmosféry na zapadlém kurtu, bohužel tomu odpovídá i hra, vůbec se nehraje a Tomáš nemá rytmus, přicházejí chyby, ale to je prostě Cressyho styl :)

Ve čtvrtém hlavně chytit začátek, neopakovat tu hrůzu z 1. a 3. setu
Reagovat
EllNino
O dost slabší než horní ... finalistky TM z Guadalajary Kontaveit a Muguruza vystřelily z turnaje rychlostí blesku ... spolu se Sabalenkou bez servisu, Nasťou po karanténě atd. to vypadá, že finále může uhrát Iga, Simona nebo Emma :))

Snad toho využije i Markéta, škoda, že to není na antuce :))

Když vidím, co je v horní půlce za jména - Ash, Naomi, Pavlínka, Sakkari, Krejča, Vika, Elina, Penko, Amanda, Madison, Pegula, Giorgi, tak je to obrovský nepoměr :/
Reagovat
Jon61
Další překvapení: Muguruza a Kontaveit vypadly.
Reagovat
tommr
skvělá zpráva pro Báru Krejčíkovou a Karolínu Plíškovou ... smile
Reagovat
FulnekUltras
pak se ještě divme Petře ;-)
Reagovat
tommr
to se nedá srovnávat. U Petry je to dlouhodobej pokles formy zatímco Kontaveitová a Muguruza měly fantastickej závěr lonský sezony ...
Reagovat
FulnekUltras
říkal jsem s ;-) nadsázkou - každopádně ve WTA se ještě pořád může stát cokoliv - včetně dalšího domácího selhání buldočka
Reagovat
EllNino
Vypadá to, že Bára jí v Sydney dokonale narušila kontinuum ...
Reagovat
Fandina
Maky super. Ani se mi nějak ten zápas nelíbil,viděla jsem druhý set a bylo tam dost chyb, naštěstí od Markétky méně než od Samsonové a nakonec to vyhrála ve dvou setech. Gratulka.

A dnes ještě deblík s TerMou. Pojďte holky.
Reagovat
EllNino
Ale ve třetím začal příšernou hrou na servisu, což ho asi bude stát třetí set :/
Reagovat
EllNino
Gratulace, tohle bylo hlavně o trpělivosti, Ljuda hraje vabank podobně jako Camilla ...

Markéta tedy ve 3. kole a tam bude další ranařka, ať už Xinyu Wang, nebo Aryna smile Takže dobrá průprava, naše holky byly nalosovaný k samejm bouchačkám - Kontaveit, Giorgi, Samsonova, Kanepi atd. :) Není to moc o nich ...
Reagovat
Fandina
Kontaveit je venku.
Reagovat
Fandina
Že by dneska padly nějaké favoritky? Kontaveit s Tauson je zajímavý mač, zatím je to ve prospěch Tauson a Cornetka zase přehrává Mugu.

A Maky by bylo dobré, kdy to dotahla ve druhém setu. Markétko pojĎ!!!
Reagovat
Fandina
Tomáš Macháč snad ve druhém otočí a Maky po prvním setu vyhraje i ten druhý.
Reagovat
FulnekUltras
https://www.tenisportal.cz/detail-zapasu/?id=2022800

obě holky jsou přitom jen o pár týdnů mladší než Petra... smile
Reagovat
FulnekUltras
hmmm... tak samsónek bude mít ještě co dělat smile
Reagovat
blixa
smilesmilesmile
Reagovat
SpacialRecognition
Oficiálně ukončila kariéru.
Reagovat
FulnekUltras
to Dolly Parton jede furt pryč smile
Reagovat
EllNino
Strašný :/
Reagovat
Vlk-v-trave
https://www.puntodebreak.com/2022/01/19/tactica-mannarino-arruinar-hurkacz

Tak tenhle clanek me zaujal asi nejvic:)

Mannarino: moje taktika byla jak nejvic narusit a nicit jeho styl hry, kdyz mate den a funguje to, citite se jako genius, kdyz mate blby den, tak se citite jak blbec, dnes jsem mel dobry den...:D)

*pobavil...
Reagovat
Vlk-v-trave
Se uz nemuze dockat souboje s Naomi... vzdycky si moc prala proti ni hrat...

https://www.puntodebreak.com/2022/01/19/anisimova-llevo-queriendo-enfrentarme-osaka

Tomu se rika sportovkyne, nadsena, ze ma sanci porazit obhajkyni, kterou tady pasuji na titul:)
Reagovat
Vlk-v-trave
Uz veri, ze je konkurenceschopny s kazdym...

https://www.puntodebreak.com/2022/01/19/alcaraz-ahora-hacerle-partido-jugador

Tak s Mattim to bude opravdu zajimave. Spanele take pripominaji jeho slabe stats na hardu. Kdyz jeste vezmu v uvahu, ze tady Matti uplne nehraje nejlepe, tedy zatim - muze upset padnout...
Reagovat
Vlk-v-trave
Vyslovim jen prani...

Kote, Iga, Maky, Danielka, aj ta Magduska by mohla, Maruska a Emma:)
Reagovat
Vlk-v-trave
Tomas x Maxime; rozhodne druhy servis Tomase, si tak myslim.

Dany by mel jit vpohode dal.

Kohli x Princezna, pral bych Kohlimu uspech:)

Ovsem pecka Richard x Botic; Botic uz zvladnul tady prekonat sve maximum, tedy 1.kolo:) 3.kolo by bylo snem...a take maximem na GS vubec.

Zajimavy bude i ten pocin Andyho. A na zaver nas ceka Kyrgios x Meda. Nick muze, ale musi nejlepe ve trech...ten Thiem...minule...to se nesmi opakovat.
Reagovat
FulnekUltras
ruský uspavač vlků půjde dál ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=UXwpUKQ7bmo
Reagovat
Vlk-v-trave
https://www.youtube.com/watch?v=c8_JdHyoqUs

Stale problemy s nohou. Vypada to, ze tyto problemy jsou vlekle... a pravdepodobne neni nejaka sance na uplne ozdraveni.
Reagovat
brixner
Proč ta Svitolina tak vodporně řve??? To je hnussmile
Reagovat
blixa
Taky bys řval, kdyby tě šukal Gaël ... smilesmile
Reagovat
Fandina
Neeeee ...... tak to je i na mě moc, válím se smíchy, v dobrém samozřejmě ... úsměvf
Reagovat
Grape
smilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
FulnekUltras
by to dneska měly dát

Maxim a Medvěd v kotli též...

smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist