Bývalá královna krásy byla za podnikatele Omara Amanata vdaná v letech 2008 - 2013 a má s ním syna Dariena (13) a Daveeda (skoro 11) a dceru Deiu (skoro 9). Po rozvodu přiznala, že ji její muž podváděl. 

Ovšem dopustil se zřejmě i něčeho horšího, jelikož byl v roce 2017 obviněn z několika podvodů a ze zpronevěry. Dostal se kvůli tomu i do vězení a odsouzen byl na pět let, přičemž se mu do trestu započetla i doba strávená ve vazbě. Díky tomu byl zřejmě také nyní propuštěn na svobodu.

Radost z toho má i Helena, která na sociální síti vše oznámila příspěvkem s videem, v první části záběrů seděla v autě a vezla děti za jejich tátou, ačkoliv jim to ještě neprozradila. „Moje děti neviděly svého tátu 4 roky kromě jedné hodinové návštěvy ve vězení,“ prozradila svým fanouškům Houdová. „Právě jsme přistáli po 40hodinové cestě a ony se s ním potkají. Ale zatím to neví. Je to překvapení, myslí si, že bude propuštěn až příští týden,“ popsala.

V druhé části videa už jen dokumentovala čistou radost své rodiny ze znovushledání. Děti svého tatínka doslova zahrnuly řadou objetí. Takový moment by jistě dojímal sám o sobě, navíc modelka ještě část záběrů doplnila tklivou instrumentální melodiií písničky Rewrite The Stars z muzikálu The Greatest Showman.

„Po 4 letech tvrdých životních lekcí a daru, které jsme v těchto momentech tmy našli jako rodina, po prožité bolesti a oddělení, jsme znovu propojeni. Nechť se jako lidstvo společně procházíme životem spolu a vedeme se domů - z ega a falešných identit do svých srdcí. Moje úžasné děti mají svého tátu zpět. Pláču a děkuju,“ dodala emotivně Houdová, která se svými potomky v posledních letech hojně cestovala a učila je doma. Také se netají tím, že je odpůrkyní očkování. 

VIDEO: Modelka Helena Houdová: Už rok na sobě neměla make-up! A své děti nenechá očkovat!

Video
Video se připravuje ...

Modelka Helena Houdová: Už rok na sobě neměla make-up! A své děti nenechá očkovat! Blesk TV

Fotogalerie
39 fotografií