Karlos Vémola a Lela Ceterová v posledních týdnech vyvolali pořádný mediální skandál. Známý MMA bijec nejprve obvinil svou partnerku z nevěry, následně ale svou výpověď několikrát změnil a pak se raději ke kauze zcela přestal vyjadřovat.

Ceterová pak přišla s tím, že ji Vémola fyzicky napadl, a to i přesto, že držela v náruči teprve měsíc starého syna Rockyho. Celé drama vyvrcholilo příjezdem Lely do Vémolandu v doprovodu strážníků. Dvojnásobná maminka se pokoušela dostat do objektu, to se jí ale nepovedlo.

O den později ale bylo vše jinak, Ceterová se vrátila domů a podle nejnovějších informací posléze dvojice vyrazila na usmiřovací výlet.

Vémola Dubaj nevyvrátil

Na přímý dotaz eXtra.cz ohledně výletu do Dubaje odpověděl Karlos Vémola sice neurčitě, z jeho slov se ale dalo snadno vyčíst, že s Lelou skutečně odcestoval.

"Zamyslel bych se nad tím, proč by zbitá žena, která má z někoho strach, s tou samou osobou jezdila do Dubaje. Já to komentovat nebudu, udělejte si obrázek sami," poslal známý bijec redakci zprávu. Před odjezdem ale stihl ještě Terminátor výlet do Kozičky, který by nejspíš Lelu příliš nepotěšil.

Zápasník řádil s fešnou brunetou

Ačkoliv to na první pohled vypadá, že se Karlos Vémola snaží napravit narušené vztahy s matkou svých dvou dětí, Lelou Ceterovou, ve skutečnosti dál zápasník vede dvojí život.

Podle svědectví Blesku o jistém víkendu zápasník dorazil kolem třetí ráno do baru Kozička, kde si údajně domlouval s vybavenou brunetkou schůzku. "Přišel asi na pět minut s nějakýma kamarádama, nejspíš to byli vyhazovači. Domlouval se s nějakou slečnou, držel ji za zadek a říkal jí, ať přijede někam za ním. Slečna se myslím jmenovala Denny," vylíčila očitá svědkyně Vémolovu noční zastávku.

Ostatně sama Lela Ceterová obvinila Karlose z neustálého vymetání nočních klubů a opakovaných románků. "Musím psát z mobilu Kamily, která mě vzala k sobě poté, co jsi mě zbil a v náručí jsem měla měsíčního Rockyho. Mám z tebe strach a ještě jsi mi vzal můj mobil. S nikým jsem nic neměla, jsi nemocný a žárlivý člověk, jenom mě vydíráš, neboť se ti to hodí. Zbil jsi mě s dítětem v náručí a v životě s tebou nebudu. Ty, co se ku*víš non-stop, jednou je to Polka, pak Češka, pak kurvy ze strip klubu, kde rád trávíš čas. Chodíš domů ve dvě ráno, non-stop se ku*víš, doma jsi agresivní a na děti jen křičíš," popsala playmate, jak to u nich doma chodí. Zda se podaří Vémolovi doma vše vyžehlit a slepit rozbité vztahy, ukáže čas.